הוא רציני?

אין לי שום בעיה להגיד את זה לתושב

שדרות. ואני אגיד אף יותר מזה, אני רוצה לראות תושב שדרות שיבוא עכשיו לחיפה ולא יעדיף להישאר בשדרות...

asafz8

New member
נו באמת..

המצב בחיפה לא מתקרב למצב בשדרות. הפגיעה בשדרות היא יומיומית ושם אין אזעקה. כי יש אולי 2 שניות מרגע שיגור הטיל ועד לנחיתתו

ומה נראה לך שאצלנו? המצב שנתי?

כבר יותר מחודש ימים שיום יום נופלים עלינו טילים. אנחנו חיים כאן כמו ברולטה רוסית ואף אחד לא יודע איפה זה יפגע ומתי. כך שאני רוצה לראות את כל ה"גיבורים הגדולים" מהמרכז, שמוכנים להסתכן ולבוא לכאן אפילו ליום אחד לשבת תחת מטח טילים. אני מבטיח לך שהם לא יחזיקו אפילו שעה, לא יום שעה, מהרגע שייפלו הטילים והם יתפסו את הרגליים שלהם ויברחו בחזרה למרכז, אם הם בכלל ייעזו להסתכן, או יותר נכון להתאבד, בלבוא לפה כשיש פה מטח טילים. ואני מבטיח לך שגם תושבי שדרות יוותרו על התענוג הזה ויעדיפו להמשיך להסתכן עם הקסאמים מאשר לבוא לפה ולהסתכן עם טילי ההחייבאר, הפאג'ר, וכל שאר הטילים שנפלו וממשיכים ליפול כאן עלינו. אני לא מאחל לאף אחד את מה שאנחנו עוברים פה.

אשרת

New member
אתה משהו אתה..

עוד מעט יש הפסקת אש. עוד כמה ימים כל הסבל שלך הולך להעלם. ומה עם תושבי שדרות? אתה סוציומט ברמה גבוהה מאוד.

הפסקת אש? אשרי המאמין

ואולי את גם מאמינה שאחרי מה שחווינו פה בחיפה והצפון ולאחר שרוב הצפון נהרס מטילי ממטחי הטילים הבלתי פוסקים של נאסראללה ימח שמו והחיזבאלונים שלו, מישהו כאן בחיפה והצפון סומך על הסכם עם נאסראללה ולא חושש שהדבר יחזור שוב על עצמו ברגע שנאסראללה והחיזבאלונים שלו ירגישו שצה"ל עושה משהו שלא מוצא חן בעיניהם? אם זה קרה פעם אחת, אף אחד לא יכול להבטיח לנו שהדבר לא יישנה ויחזור על עצמו, ייתכן אפילו בצורה הרבה יותר קטלנית ועם הרבה יותר נפגעים אפילו ממה שהיה לנו עכשיו. וחכי, אל תמהרי לסכם, זה לא נגמר עד שזה לא נגמר, וכידוע לך חיה פצועה שמלחיצים אותה לפינה, מסוכנת שבעתיים, ונאסראללה כבר אמר שהפתעות רבות עוד באמתחתו ושהוא לא יהסס להשתמש בהן בזמן ובמקום שהוא יחליט...
ואגב, לא צריך ללכת רחוק לשדרות, קחי את עצמך כדוגמא, את לא הגעת לפה מאז תחילת המלחמה. מה שאומר שגם את יודעת שלבוא לפה זו בזמן כזה זו פשוט התאבדות. אחרת כבר מזמן היית באה לפה, בעיקר לנוכח העובדה שאת טוענת שהורייך עדיין כאן תחת מטחי טילים...

אשרת

New member
ממתיק היקר,

הסיבה שאני לא באתי להורים שלי זה משום שההורים שלי אסרו עלי להגיע לשם!!!!!!!!!!!! מה יהיה עם הבנת הנקרא שלך, אה?

אשרת היקרה

אני כשההורים שלי אסרו עלי משהו שחשבתי שהוא טוב בשבילם, עשיתי בדיוק ההיפך הגמור. את חושבת שההורים שלי לא כועסים על כך שאני מסתכן ובא אליהם כל יום מחיפה עד הקריות לראות מה איתם? אז שיכעסו, מה איכפת לי, כל עוד אני יכול לוודא שהכל בסדר איתם ושלא חסר להם שום דבר...

אשרת

New member
ממתיק סוד היקר,

אתה תתמודד עם ההורים שלך, ועזוב אותי ואת המשפחה שלי בשקט. כנראה שלך אין שום בעיה לשים פס על הבקשות של ההורים שלך, אצלי זה קצת אחרת.

זכותך להישאר איפה שאת

אבל אל תתווכחי איתי על איך המצב אצלנו, אם מתחילת המלחמה לא היית פה אפילו יום, בעוד שאני כבר פה יותר מחודש ימים ורואה ושומע את כל מה שהולך כאן.

אשרת

New member
ברור.

עכשיו אתה רוצה לסתום לנו את הפה? לא מספיק שתושבי המרכז מארחים את תושבי הצפון, נותנים להם הנחות בכל מיני מקומות, אפילו דברים בחינם. אולי פשוט תהפוך אותנו לעבד נרצע שלכם וזהו? ההתנהגות שלך משעשעת מאוד. עוד מעט היריות לכיוונך יסתיימו. תצרטך למצוא נושא אחר להתחבר אליו, ולסתום לאחרים את הפה בעזרתו.

asafz8

New member
../images/Emo45.gif

הייתי מציע שתשאל את שר הבטחון, ידידך ועמיתך למפלגה, איך זה שבמשך חודש הצבא הפעיל בעולם לא הצליח להרוס ארגון טרור?

טשאפק

New member
איך לא הצליחה המעצמה הגדולה בתבל

להשמיד את הטליבאן, שלא לדבר על דיכוי הטרור בעיראק שרק אתמול נהרגו בה 60 אזרחים במתקפה מתואמת היטב?

אף אחד לא סותם לך את הפה אשרת

ומעולם לא טענתי שאין גם יוצאים מן הכלל גם בקרב תושבי המרכז שרבים, ואני מדגיש "רבים" מהם אכן נרתמו ועזרו הן באירוח משפחות מהצפון והן בתרומות ועזרה. אני דיברתי על אלה שחיים בבועה ועדיין ממשיכים לחיות בה גם עכשיו.
אבל אני לא מבין מה קשור מה שכתבת לגבי תושבי המרכז ולידע שלך או חוסר הידע שלך למה שמתרחש כאן בחיפה והצפון?

אשרת

New member
אתה מתחיל להמאס עלי.

אני שוב פעם צריכה לומר לך שההורים שלי גרים בקריות. דודים שלי גרים בחיפה. סבתא שלי תקועה בעכו. האמן לי, שאני יודעת טוב מאוד מה הולך שם. כ"כ טוב שאני גם יודעת בדיוק באלו מקומות בקריות הקטיושות נופולות. דבר שאפילו אתה , לא יודע, אלא סתם מנחש. יום טוב.

את אולי יודעת איפה הם נפלו...

אבל את רחוקה מאוד מלדעת איך זה לחיות כמונו בחוסר ודאות מוחלט של מה יילד רגע, את גם לא יודעת איך הם נשמעות ואיך כל הבית שלך רועד כשנופלים הטילים בקרבתו. את גם לא יודעת וכולי תקווה שגם לא תצטרכי לדעת לעולם, איך זה לראות את העיר השלישית בגודלה בישראל שהיתה עד לפני מעט יותר מחודש עיר שוקקת חיים, הופכת לעיר רפאים שחצי מיליון מתושבי העיר קמים ועוזבים אותה. כך שכל עוד את שם ואני פה, את רחוקה מאוד מלדעת מה עובר על חיפה וסביבתה ובעיקר עם מה אנחנו התושבים נאלצים להתמודד כבר יותר מחודש ימים.
יום טוב גם לך איפה שלא תהי.

אשרת

New member
כמובן.

אתה היחיד שגר בחיפה. כמו שטענת שעזאזל לא יודע, גם אני לא יודעת. לא משנה שיש לכולנו קרובים קרובים בחיפה, שומעים, יודעים ומגלים אפטיה לאותם אנשים אמיצים שהחליטו להשאר שם , למרות שהיתה להם אפשרות ללכת לאזור אחר בארץ. זה קצת מדהים אותי, שכל השיחות שלי עם אנשי הצפון, ויש לי לא מעט חברות, ידידים וכמובן גם משפחתי , אתה היחיד שהכי הכי הכי היסטרי, וזה כולל אותה חברה אשר ברחוב שלה נפלה קטיושה. אבל אני משערת שזה צריך להיות חלק מהאישיות שלך.

למעלה