הוא קרוע לאללה :p

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
הוא קרוע לאללה :p

ראיתם כבר את המופע של יעקב כהן ``חדש``... שמעו אנשים...אני ראיתי... משהו מטריף לאללה. הוא נותן הופעה על העולם התקשורתי בו אנו חיים כיום... כהרגלו בקודש, הוא לא חוסך בתיאורים עוצרי נשימה וקורעי לחיים מצחוק... אתם חייבים לראות אותו... ביום שישי ה-9/3/01 בשעה 22:00 תתקיים הופעה שלו ברעננה, באולם מופ``ת... מי שמעוניין...אשמח לשלוח לו את הטלפון של משרד הכרטיסים לאי מייל... לכו תתפוצצו מצחוק... שווה כל אגורה. אוהבת אתכם כל כך... תגוש

t@gel

New member
משהו בסביבות יוני....

לא זכור לי שהכרנו חומד... בכלל מי ידע אז מה זה אינטרנט... תפוז בשבילי היה משהו נגד צינון... :p

bduya

New member
כן.....

איפה יוני ואיפה אנחנו?? איפה האנשים שהיינו פעם ואיפה היצורים המכורים שנהיינו?? איפה החיים שהיינו מנהלים ואיפה הלילות שאנחנו מבזבזים היום?? מי חשב בככל שנהיה כאלה אי פעם?? מישהו ידע שהוא הולך ליפול בשבי ה``תפוז``?? לי לא היה מושג. אני פה בלי שמץ של טיפת הבנה איך הגעתי לפה. אני מכורה. מענין איך החיים שלי היו נראים אם לא הייתי נכנסת לפה באותו ליל חודש יוני חמים ונעים... איפה הייתי היום? על מה הייתי חושבת עכשיו??? מענין... תגושלה, אני מתגעגעת...

dani2000

New member
בוקר טוב

מה קורה מורני את חייה או את רק מחוברת בקבלים למחשב? כי אני רואה שאת כל הזמן כאן .. אני בא בבוקר לעבוד ה ואת כבר חמש שעות כאן :) כל הכבוד לך שיש לך כוח לזה :) מעריץ מספר אחד דניאל 2000

למעלה