הוא עזב היום

הוא עזב היום

לבי נשבר שאחרי זוגיות של שנתיים וחצי הוא החליט לעזוב, לאטום ראש,לאטום רגש ולזרוק הכל.. כל הזמן מדברים על פתיחות בזוגיות, אך כנראה שאסור לספר להם הכל. הכל התחיל מסתם שיחה בה התוודיתי שלפני שהכרנו יצא לי להיות עם שני גברים צעירים (אחד מהם היה חייל שלו) זהו מחיר הכנות ואני נקרעת מבפנים

הסוכן64

New member
צריכה להיות פתיחות בזוגיות../images/Emo70.gif

זה אחד המרכיבים החשובים שבה,תביני אותו...פגעת בנקודה רגישה "אחד מהם היה חייל שלו", מי השני אנו לא יודעים...מסתבר שזה היה קשה לו. לא מספרים דבר כזה אחרי שנתיים וחצי מספרים בהתחלה !!!!!

שחR

New member
מה שלא יודעים לא כואב

מותר להיות כנים, אבל למה לפגוע. היית צריכה לחסוך ממנו על תחושת העלבון שהוא חש. מחיר כבד שילמת, אבל החיים הם בית ספר. להבא... בנתיים תתנחמי בזה שאולי הוא יתגבר על הפגיעה וישוב..תני לו זמן לעקל. שלך, שחR

שירלי6

New member
מבאס.

חשבתי שתם עידן שאלת ה "כמה היו לך לפניי" ושכמותן. אל תרגישי אשמה. לא חטאת ולא פשעת. יתכן ויקח לו כמה ימים לעכל ה"בשורה". במידה ולא את צריכה להבין שמדובר באדם מאד פרמיטיבי וצר ולשאול עצמך האם היית רוצה לקשור את חייך עמו. בהצלחה.

תודה,גם אני חשבתי כמוך

אבל כנראה שבתוך כל גבר "נאור" מסתתר איש מערות צר אופקים וקנאי

שירלי6

New member
לא בכולם

בכל זאת תני לו קצת זמן תני לו להתבשל לאחר מכן שוחחי עמו. אל תתנצלי אל תתגונני כי אין לך על מה.

הסוכן64

New member
על מה להתנצל? היא עשתה זאת מרצון

זה עוד אחד מסוג החוויות שגרושים גרושות עוברים \ות.

הסוכן64

New member
מה הקשר לאיש מערות צר אופקים?

ניתקלת בגבר שזה מפריע לו,בפעם הבאה תכירי גבר שזה לא מפריע לו,חוץ מזה נראה לי שהוא מנותק מהמציאות כי חלק לא קטן מהנשים עברו חוויות כמו שאת עברת ואפילו חוויות יותר "סוערות".

a n a t i 3 3

New member
תפיסת טרמפ...

קשה לי להאמין שזה מה שגרם לו לקום וללכת.. יותר נראה לי שהוא לא היה שלם עם הקשר מסיבה זו או אחרת והוא פשוט תפס טרמפ על "המידע החדש". במידה ורק זה גרם לו ללכת אז טוב שהלך.. גבר שאיתו את צריכה להיות סגורה ולחשוב פעמיים לפני כל דבר שאת מספרת לו כי אינך יכולה לצפות את מעשיו אינו ראוי לך או לאחרת.

tal061971

New member
לא הייתי מתאמצת בשבילו עד כדיי כך.

מי שאוהב אותך באמת לא היה עוזב בגלל סיבה שכזאת. ואם כבר עזב אז אוליי זה רק לטובה. מסכימה עם מה שענתי כתבה ב100% מכאן זה נשמע כמו תירוץ עלוב שהיה כנראה נוח לאותו מלומד לטפס עליו. ואם ככה אז אולי העזיבה ממש לטובה. בהצלחה.

לביאה11

New member
לאן אתם רצים??? הלוווווווווו.......

רק היום הוא הלך.... תנו לו צ'אנס. לפעמים מרוב אהבה מקנאים נורא, וזה בסדר. בואי נחכה כמה ימים, אולי אפילו שבועיים את בכל אופן לא תעשי שום צעד בכדי ליצור איתו שום קשר. הוא הלך לבד...? שיחזור גם לבד. הוא בטח מכיר את הדרך ויודע את אהבתך .

אל דן

New member
יש אנשים שלא מבינים ש..

בעולמנו המתקדם, ובגילאי שלושים פלוס, לאחר היסטוריה מינית כמתבגרים וכבוגרים, ובמיוחד בארצנו הקטנטונת, לא ניתן לישאר בבתולינו. מי שמוצא קושי אובייקטיבי להפנים זאת, הרי שהוא גורם מצוקה גם לעצמו וגם ולסובבים אותו. אם הוא לא יחזור לאחר תהליך של התעשתות, הרי שבמובן מוסוים תוכלי ללמוד, למרות הקושי הניוללה, כי אם הוא אינו מסוגל לעמוד בלחצים ברמה הזאת, ישנה סבירות רבה שיתגלו גם קשייים נוספים בדברים יותר מהותיים. ההתייחסות הזאת שלו, עם כל האמפטיה לתחושת המצוקה הסובייקטיבית שלו, קשורה ישירות למערכת ערכית ומערכת אמונות שאינן נמצאות ואינן רווחות ואינן נמצאות בהלימה לעולם המודרני. בהצלחה לך

למעלה