הוא עזב היום

תודה.אני

לא יודעת למה לצפות אולי הוא באמת יעבור תהליך ואם לא, אני אצטרך לעבור תהליך של התגברות

הסוכן64

New member
ומכסימום...תמשיכי הלאה,מי שירצה אות

אותך באמת יהיה איתך אפילו עם תספרי לו שהיית עם צעיר ממך ב-15 שנה...

הסוכן64

New member
בינינו...מי לא היה עם צעיר או צעירה

או מבוגר או מבוגרת ממנו ??? רק אחוז קטן. אז תתעודדי...

מטריקס5

New member
קנאי,רכושני,מגעיל,וחסר ביטחון עצמי

תגידי ברוך שפטרנו ותעברי לסוכן,הוא ירשה לך לעשות הכל

כנות...

חיה מוזרה...אדם לא מתוודה סתם בלי סיבה.לרוב מוביל,מניפולציה בגרוש,אחר כך משלם ובכנות בועט...כשבפועל,לא כנות לא אבטיח.נסיון לגרד תגובה ממשהו שכבר מת מזמן.

i r i s l

New member
וידוי שהיה כלפיי

בן זוגי התוודה בפני בנושא מאוד רגיש מבחינתי. הווידוי היה קשור לתקופה שבה היה נשוי, בכנות אומר לך שלא אהבתי מה ששמעתי, ואם לא הייתי אוהבת אותו מספיק הייתי עוזבת בטוח. אז... לא עזבתי וזה לאחר ש"עשיתי חושבים" עם עצמי ולאחר שהבנתי שהגבר הזה כמכלול היה שווה המשך לקשר.

Gefen

New member
סליחה, אבל איזה אדיוט

עוזב אחרי שנתיים וחצי בגלל כזה דבר...?? איזה טיפש זורק קשר בגלל היסטוריה שעבר זמנה? ומילא אם היה מדובר בבגידה.. אבל לא, סך הכל סיפרת לו על פתיחות מינית זה הכל, והוא בחר להינעל בדיעות קדומות וקינאה ולשחק את המרטיר. ואולי זה בכלל זה היה תירוץ ללכת? טריגר שרק המריץ בעיות שהיו שם קודם? אני לא יודעת ולא מכירה את הסיפור מקרוב, רק שנראה לי מאוד תמוה שגבר שאוהב ילך אחרי שנתיים וחצי בגלל איזה סיפור היסטורי על סקס בשלישיה. מאחלת לך שתתחזקי ותתעודדי. הזמן מרפא הכל.

מיKה

New member
רגע

עם שני גברים בעת ובעונה או כל אחד לחוד? לא, כי זה חשוב!!! ולדעתי הוא יחזור. ואם לא, אז תזכרי להבא שכנות, זה רק אם אנשים שאת חשובה להם.

שלי 9

New member
מצטרפת לשאלה של מיקה..

על מה יצא קצפו?? על שהיית עם שני גברים בעת ובעונה אחת??.. או עם כל אחד מהם לחוד?

ראשית....כל הכבוד../images/Emo13.gif

אני רוצה לספר לך שקראתי לא מזמן באחד העיתונים על כתבה "לספר או לא לספר?" והמומחה אמר חד משמעי-- לא לספר. אם את חייבת להוציא, לכי לכומר
לא חסרות חברות... אבל לבן זוג- לא צריך לספר. ובעיניין כנות- מה הקשר???

נו נו נו ..... הממ.. קראתי את כל הש

השירשור הזה. לי אישית נראה תמוהה שאת לא כתבת ולו מילה אחת בודדה שתעיד על אהבתך לאותו הבחור. אם חיפשת חיזוקים- אז קיבלת אותם, אחלה... אם את אוהבת אותו - את צריכה לדעתי להפנות את עניין החיזוקים האלה על שניכם. את לא צריכה שיגידו לך אם זה בסדר לספר או לא, את לדעתי צריכה לשאול ולראות מה אפשר לעשות כדיי לשקם את אותה הזוגיות שעליה כואבת. נורא קל להיות צודקת. לדעתי זו לא סיבה להיפרד, זה נראה כאילו הוא רוכב על האופציה הזו, למה? את צריכה לברר ואם את אוהבת אותו ( למרות שבכל השירשור לא ציינת ) אז לא יותר טוב לנסות ולדבר איתו ? שנתיים לא הולכים ברגל.

לביאה11

New member
זן היא לא כנות אישהיפהה...

זוהי חשיפת יתר. גבר לא צריך לדעת את כל הרזומה שלך ולא אף אחד אחר. ואם הוא עזב רק היום, אולי הוא גם יחזור את בכל אופן תהי שלמה עם עצמך ובטח לא שבורה בגלל עזיבתו מה שצריך לקרות יקרה.

לביאה11

New member
ישנם גברים שעוזבים בגלל

דברים הרבה יותר מטופשים, אבל.......... תמיד זו היא סיבה למסיבה, לך תדע ! בסופו של דבר הם מכים על חטא

למעלה