הוא עזב היום

טוב. העניין הוא שהשירשור הזה

לא בא למחות כנגד גברים ש " נוטשים " את בת זוגתם בגלל דברים טפשיים. אלא קיים מצב שבו גילוי נפש הפך למשהו גדול לאחד מהצדדים, אפשר לדעתי בקלות להבין שלפעמים אנשים מתוך כעס עושים דברים שלאחר כך הם מתחרטים עליהם.... הכל טרי שם, אין כאן דיון של מי מהגברים ככה ומי מהנשים כך. יש פה מצב שאם יש שם אהבה והם יושבים ומדברים על זה בלי כעס- אפשר לפתור. כי אני מתקשה להאמין שמישהו היה עוזב מישהי ( זוגיות ארוכה ) בשל סיבה שכזו. יש פה הרבה כעס, סערת רגשות- ניתן לפיתרון . ויש גם דברים נסתרים שלא נבין ולא נדע

לביאה11

New member
בדיוק.... כפי שאמר שינויים בהרגלי

הצריכה. לכל דבר יש סיבה. לך תבין, לך תדע.

לך תבין באמת

זה העניין - להבין. לדבר ולהבין, זו לא יכולה להיות סיבה ממשית להיפרד, יש דברים מעבר לזה, לא יודע.. אולי ביניהם יש בעיות? בכל זאת זה הרבה זמן, בטח לא הכל לבן. גם לא הכל שחור....

לביאה11

New member
מי אמר שזה רע?

לא אני!
יש לי שלוש כריות על המיטה הם לפעמים רבות בניהן מי תישן איתי
(
השעה עושה את שלה)

חחחחחח זה בדיוק מספר

הכריות שיש לי על המיטה. הן לא רבות... לכולן אני נותן אהבה, מחבק ומלטף. אף אחת לא מקופחת

ערסlight

New member
פתיחות

פתיחות בזוגיות זו יומרה שמעט מאד אנשים יכולים לעמוד בה. אהבה רומנטית באה ממקום של חוסר ומצוקה. זה מצב שבו כל קצות העצבים שלנו חשופים ושבירים. זו בעצם הזיה שהאמת היא סם קטלני עבורה. לכל מעשה יש סיבה "רישמית" וסיבה "אמיתית". [לעיתים נדירות מאד זה אותו הדבר] כשסיפרת לו... הבנתי את הרישמית [פתיחות, עלק] ומה האמיתית?

maof

New member
גבר זה כמו אוטובוס.... ../images/Emo13.gif

אחד הולך השני בא. אני לא רוצה לפסול את התחושות שלך אבל....דברים שלא צריכים להיות לא יהיו
מעוף

למעלה