הוא עזב אותי!!!!!

הנה לך

גם הוא בדבריו אומר דברי הגיון... הוא לא יודע אם ירצה להנשא שנית - את כן רוצה להנשא , בפעם הראשונה בחייך הוא לא יודע אם ירצה ילדים נוספים את רוצה ילדים מה בעצם יש לך לעשות עם מי שרוצה דברים שונים בתכלית ממה שאת רוצה? יותר מכך? גם אם היה רוצה להנשא וללדת איתך ילדים נוספים את מראש נכנסת לזוגיות שבה יש כבר ילדים לצד אחד מה שאומר פחות לך ולילדייך - פחות זמן ואפילו פחות מבחינה כלכלית כל מה שיש לו הן מבחינת משאבי נפש והן מבחינת משאבים כלכליים יתחלק בין ילדיו מנשואיו הראשונים ובין המשפחה החדשה , כך שאת מתחילה מנקודה שבה את מראש מוותרת... אז נכון שאם יש אהבה גדולה , מוותרים אבל עדיין קשה יותר , הרבה יותר קשה אבל למה את צרכה את זה ? למה לא להתחיל ממקום של דף חלק לך דף חלק לבן הזוג? |ניצת מסתכנת בעריפת ראשה על קול ההגיון|

../images/Emo25.gif אם

את איתי אז...... אני כבר מרגישה בטוחה

r e d head

New member
הוא אמר לה שהיא עוד תודה לו

לא בטוח שהוא עזב לרעתה אלא לטובתה

רד את גדולה

ככה רואים ולוקחים כל דבר לחיוב ולא לשלילה אני הייתי אומרת לו תודה ולא להתראות כבר עכשו

Lonely In Blue

New member
דרו

את חייבת להפסיק לפחד להיות לבד. זהו תנאי בסיסי לקשר כלשהו. קשר אינו צריך לבוא בגלל שאינך רוצה להישאר לבד, אלא בגלל שטוב לך בקשר. ראי את היתרונות בלהיות לבד. את יכולה לעשות מה שבא לך, מתי שבא לך. ואת פנויה להכיר אנשים. לגבי החבר שהחליט להיפרד, אין זה אומר כלום לגביך. את בסדר גמור, אבל את זקוקה לקשר אינטנסיבי, והוא צריך יותר את הלבד. את רוצה משפחה וילדים, ואותו זה מפחיד. ההודעה שלו על פרידה בטלפון אולי גועלית, אבל כנראה שהיתה זו תגובה שבאה מן הבטן למצב שהוא הרגיש לחוץ. אז את יכולה להמשיך לנסות לשכנע אותו שיחזור בו, ולהמשיך להתחשב בפחדים שלו, ולסחוב את החיים עד גיל המעבר בצורה הזאת, ואת יכולה להחליט שאת משלימה עם הפרידה, ומנסה לשנות משהו בחיים. ומדובר קודם כל על החשש להישאר לבד. להתגבר עליו. יתכן ודווקא כאשר תשלימי עם הפרידה, ותתחילי לחיות, את לעצמך, הוא ירגיש בחסרונך וירוץ אליך. במצב הזה, לדעתי, תהיי חייבת להעמיד לו ברירה חדה. או קשר רציני ומחייב כמו שאת רוצה, או כל אחד לנפשו. ומה שהוא יחליט, שיחליט.

אחחחחחח

מתה על התגובה שלך לונלי רק דבר אחד אני רוצה לסייג ולומר לך ועוד יותר לדרו אל תצפי שירגיש בחסרונך ויחזור הציפיה לא תתן לך להמשיך בחייך ומה שאת צרכה עכשיו זה להמשיך

מצוטטת

New member
אז אני האלץ אם כך

לשתוק.......מאשר להקצין את הסתייגותי עדיף אחרת באמת תערפו את ראשי (אין חכם כבעל ניסיון), עם כל הצניעות הראויה

Lonely In Blue

New member
יש לך ניסיון ../images/Emo12.gif

מתי ערפו את ראשך ?
אישית, אעשה כל מאמץ לא לערוף.
Shoot
( שומר על אופצית הכסא החשמלי )

Lonely In Blue

New member
ניצת ../images/Emo39.gif

שקלתי אם להוסיף תגובה לעצמי שמבהירה את הנקודה. עשית זאת במקומי.

*יערית

New member
וכאן יש הרבה מהם../images/Emo13.gif

עד כה אני קוראת את כולם וכולם מדברים להיגיון שלי...ולהיגיון שלך יהייה קשה לקלוט כי את כואבת כרגע ושום היגיון לא עובד. תני לעצמך זמן..תעקלי את הדברים... להיתקשר לאדם שיחזור בו הייתי אני...שוב אני חושבת לעשות זאת רק עם הייתי יודעת בוודאות שיש מקום לתקן דברים...שהוא מחכה לטלפון ממני בכדי לעזור לולשנות את החלטתו ..כי קשה לו. במיקרה שלך נראה שהוא דיי נחוש..ואולי לא.. אבל אם הוא רוצה אותך.... הוא יבוא אלייך הוא יתקשר הוא יאמר אני מצטער...תני לי צ'אנס... הוא יאמר ..קיבלתי רגליים קרות..ועכשיו הם מתחממות מוכרת לי ההרגשה של ..."לעשות כל דבר..רק לא להשאר לבד".. גם אם זה להתחנן...איכס..אני ניזכרת בעצמי וזה כ"כ מגעיל אותי..כי לא הייתי במצב של שיפוט נכון... {למזלי...השכל פתאום ניצח את הלב שתיעתע בי...טוב הכל עבר מה אני מזכירה את זה
} להרגיש לבד זה לא נורא{יערית מרמה את עצמה} את לא בודדה..יש לך חברות... את יודעת גם גברים הם שונים מאיתנו הנשים..הםצריכיםאת הזמן שלהם מבלי לדחוק בהם{כמו שאנחנו אוהבות לפעמים}...שחררי את החבל.. הם ירגישו שהם רוצים קרוב יותר... זה כואב...הידיים רוצות לתקתק את מס' הטלפון..באותו רגע תחשבי עם עצמך ...למי אני בכלל מתקשרת? אני מקווה שלא תיפגעי מדבריי...דיברתי אליך כמו אל חברה.. וכמו תמיד אני לא תמיד יודעת לנסח את דבריי
הרבה הרבה

אומרים באהבה אין היגיון

ואני רק יכולה לשלוח לך חיבוק ואיחולים להתגברות קלה וההגיון צריך לעבוד אצלך כי רק הוא יעזור לך להתגבר נכון והכי מהר.

דרו

New member
אני כל הזמן כמעט...

מחייגת אליו...אבל עוצרת.... אין טעם - אני יודעת...

*יערית

New member
דרו...../images/Emo24.gif

תהייה חזקה..... מצטטת לך משהו שניתקלתי בו בספר שאני קוראת "הילחם במחשבות החלשות שהתרגלו להתגנב להיכל התודעה שלך,הן ירגישו שאינן רצויות ויעזבו כמואורח שלא התקבל בברכה"{מתוך =הנזיר שמכר את הפרארי שלו} {הזכרתי לעצמי לסיים כבר את הספר}

מצוטטת

New member
../images/Emo20.gif מ-ק-ס-י-ם../images/Emo20.gif

והבאת זאת בזמן נזכרת בשרשור אחר (בחדר אחר
) דרו......שומעת??? הנה קיבלת חיזוק לדבריי ואנחנו פה לחזק ולעזור.... (ועכשיו ברשותך יערית משאילה, תציטוט.... מבטיחה להחזיר לך אותו לאחר השימוש)

ממש לא כי אין טעם

לא נשמע שהבחור ניהל איתך שיחה איך ממשיכים הוא פשוט קבע עובדה אמר ועשה מה שרצה ואיפה את? בצד המקבל את התוצאה והתוצאה תהיה שלילית יותר ומיותרת לך אם תתקשרי. אל תכאיבי לעצמך יותר ממה שכבר כואב עצוב לי לקרא אותך יודעת שאת ממש מרגישה לא נעים מצטערת שלא אוכל לעזור יותר מכאן.

למעלה