מזל היחידה
New member
דרו- בשבילך עם המון תקווה ../images/Emo23.gif
כי את כאן אז... מכאן לא חשוב לאן לא נזוז מכאן יחד נישאר ואולי מכאן בוקר יעלה אני לא אתפלא שאני עוד כאן כאן הכל התחיל לא ייגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות מכאן יש לי אור קטן אם אני עוד כאן זה תמיד סימן שיבוא רק טוב אלוקים לקח אלוקים נתן אור כחול לבן כאן הכל התחיל לא ייגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות..
ואחרי הדמעות פרשי לך כנפיים אל האור יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד יהיה לי יהיה מה שליבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו עוד יהיה לי יהיה מה שאני מחפשת עוד יהיה לי תהיה לי אהבה לא הורסת למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו יום אחד אולי אפרוש כנפיים... עוד יהיה לי יהיה לי המרחק שחציתי עוד יהיה לי יהיה לי דוקא מה שרציתי בשבילי, כן כן בשבילו עוד יהיה לי יהיה מה שליבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו יום אחד אולי אפרוש כנפיים...