הוא עדיין לא בא, אבל...

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קצת בכללי: -שמך? ירדן -גיל: 13 -גובה: 1.61 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: אמממ לא יודעת.. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מחטים.. -יומולדת: תאריך?23.5 -צבע אהוב: אדום.. -מאכל אהוב: חח לא יודעת.. -מזל: תאומים -ארץ: ישראל -עיר: חיפה שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אממ אני מניחה שתהיה איזה ארוחה..ובטח נצא בערב כמה חברים.. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? לא ממש.. -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? אממממ אין לי שומדבר נגדו -למה? לא אוהבת ולא שונאת אותו...סתם עוד חג -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 5..לא אוהבת לא שונאת.באמצע. -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? לא יודעת.. -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? אממ לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? אמממ חח לא ממש שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? כן -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? אממ כבר יש..
ואחרון... -שבועות שווה סגידה? ממש לא -מה אתה חושב על השאלון הזה? נחמד -נכון הוא מטומטם? לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! לא אמרתי כלום..=( -סתם.. =) -ועליי? אתה מושלם -נכון אני מטומטם? חס וחלילה -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! כבר כתבת את זה.. -סתם.. אוקיי =0 -נכון בזבתי שאלות על שטויות? אממ כן -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? כבר עניתי -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] חח נכון -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] סתם חג הודגש באמצעות מדגישומטיק

k e l l y 1 8 1

New member
....

קצת בכללי: -שמך?קלי -גיל:18++ -גובה:168 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:*ספונטנית *שאפתנית *אוהבת לצחוק *ישנונית -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? שיקרה למישהו משהו רע -יומולדת:28/9 -צבע אהוב:תכלת -מאכל אהוב:סיני -מזל:מאזניים -ארץ:ישראלללללללל -עיר:... שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?כמו כל חג...עם המישפוח'ה -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?כן, וכן במיוחד את העוגות -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?לא משהו מיוחד -למה?יש חגים יותר מענינים -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?מתן תורה? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?2 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?מתן תורה? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא חחח -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא שידוע לי -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?משנה? -פורום שבועות?למה? למתכונים? -פורום משהו בנושא שבועות?למה חח לא משהו מענין -לפתוח כאן שרשור מיוחד?על שבועות? הינה פתחתם... -להוסיף עוד אייקונים? איזה?אולי של חלב? או של ס"ת? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? אה? -מה אתה חושב על השאלון הזה? חח מעביר לי תשיעמום -נכון הוא מטומטם?אממ כן -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם?אולי לא מכירה אותך -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?חחח -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?חחחח -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:]חחחחחחחחחחחחח -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]שיהיה לכולם חג מתן תורה שמח...

mikaaaaaa

New member
עונה...:]

קצת בכללי: -שמך? מיקה -גיל: 15 -גובה: מאיפה לי?! -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: צינית,פחדנית,היסטרית,נאמנה,מקשיבה... -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? כאב. כל דבר שקשור בכאב מפחיד אותי. -יומולדת: מחר לחברה שלי!!! לא לשכוח בלוניםםם -צבע אהוב: גאד, הכל!! -מאכל אהוב: בורקס גבינה...:] -מזל: סרטן -ארץ: -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? סתם אורחים וכאלה.....אמא מכינה מלא אוכל טעים. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? יאפ! -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] נייט. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? מממ נייס לאדעת... -למה? למה לא?! יש חופש! -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? כן,כלום. -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? לא איכפת לי מהחג הזה.... -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? שבועות,אני בנאדם יצירתי ומקורי...:] -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לאלא,יצא לי מעולה השנה! -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? כן,יוצא שהשבוע לומדים רק יומיים! מיוחד ביותר! -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? כן, לא. שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא. -פורום שבועות? לא. -פורום משהו בנושא שבועות? לא. -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא. -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא. ואחרון... -שבועות שווה סגידה?לא. -מה אתה חושב על השאלון הזה? שבועות זה סתם חג!!!!!! -נכון הוא מטומטם? קצת,כן. -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! שמתי לב...:] -סתם..למה סתם?! באמת... -ועליי? נחמד\ה...
-נכון אני מטומטם? אולי...תגיד\י לי את\ה...:] -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! אוקיי. -סתם..יהיה טוב. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? אכן כן. -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? כן כי אני משועממת כמוך.. -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] זה מראה עד כמה עצוב מצבך. -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] זה סתם חג!!!!!!

עונה

קצת בכללי: -שמך?נוי -גיל:15 עוד שבוע וחצי -גובה: ממ 1.59 בערך -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: לא יודעת :\\ -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? וואו אני מפחדת מהרבה... אני חושבת ששילוב של כל הפחדים שלי ביחד זה יהיה הכי מפחיד חושך-גובה-ג'וקים!!! -יומולדת: עוד שבוע וחצי -צבע אהוב: צהוב -מאכל אהוב:סלט -מזל:תאומים -ארץ:ישראל -עיר:ראש העין שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? ארוחת ערב עם המשפחה..שינה וים אולי..ושופינג מקווה -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? שונאת גבינות -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא:\\ -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?בסדר..הוא מעיד שהימולדת שלי מגיע אז כן -למה?הסברתי -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?6 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?לא שבועות כי הוא לא שבוע. גביניות -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לפעמים הוא נופל על הימולדת לעיתים קצת לפני -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא:\\ שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? למה לא?! -פורום שבועות?לא צריך להגזים -פורום משהו בנושא שבועות?----- -לפתוח כאן שרשור מיוחד?אם בא לכם -להוסיף עוד אייקונים? איזה? גבינה?! ואחרון... -שבועות שווה סגידה? לא -מה אתה חושב על השאלון הזה?יותר מדי שבועות בעניים -נכון הוא מטומטם?לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם?חס ושס -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?ככה -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?כה -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] אחלה חג..

במבליק1

New member
תשובות

קצת בכללי: -שמך? - ... גיל: 25- גובה: 1.63 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: עקשנות, איכפתיות, עצבות, אסרטיביות, חוש הומור -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? - חולדות יומולדת: באוקטובר -צבע אהוב: - ירוק מאכל אהוב: - פסטה עם שמנת ובטטות מזל: - מאזניים ארץ: - ישראל עיר: באר שבע שבועות - איך אתה חוגג את חג השבועות? - אוכלת מלא מוצרי חלב, ונלחמת מללחמות מים אוכל את המאכלים של החג? בהחלט! אוהב? - הכח זעולם, זה החג בשבילי נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] - מה?? בכלל, אתה אוהב את החג הזה? - כן למה? - כי מוצרי חלב זה טעים ואוכלים בו פחות חיות שנרצחו חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? - לא איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? - 9 אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? - ? היית רוצה לשנות את התאריך שלו? - לא האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? - לא גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? ממש לא

[=

קצת בכללי: -שמך? שיר -גיל: 15 עוד מעט -גובה: 1.70 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: 1. עשקנית 2. חברתית 3. אמממ? 4. חח 5. אין עוד עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? אממ.. מה'... ובזמן האחרון מאונס -יומולדת: 3.9 -צבע אהוב: לבן וכחול -מאכל אהוב: ספגטי -מזל: בתולה -ארץ: ישראל כמובן -עיר: אממ אילת או ת"א שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אצל סבא וסבתא -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? כןןןן מאוד -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] הא?! -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? אממ הוא בסדר -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? חג מתן תורה וכו' -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 5 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג חלבי? חח -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? איך שהוא יוצא השנה כן, האסרו חג בשבת!!@#!%^@@# -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אמממ שיהיה -פורום שבועות? הא? -פורום משהו בנושא שבועות? לא......... -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? ברור -מה אתה חושב על השאלון הזה? מוזר חח -נכון הוא מטומטם? די -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! אז אל תשאל
-סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] חחחח... שיהיה

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

קצת בכללי: -שמך? שיר -גיל: 13 וחצי -גובה: 1.55 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: לוידעת -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? אהההה
-יומולדת: 6.11.92 -צבע אהוב: שחור -מאכל אהוב: ג'אנק פוד בכללי -מזל: עקרב -ארץ: ישראל -עיר: רעננה שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? עם המשפחה -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? כן כן -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא..
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? אם יש חופש מביצפר אני לא אתלונן! -למה? ^^ -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 6 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? צ'יזי הגביני.. -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? אהההוו?
שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? מזתומרת? -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא ואחרון... -שבועות שווה סגידה? לא -מה אתה חושב על השאלון הזה? שהוא נורא מעצבן... -נכון הוא מטומטם? כן -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! חבבללל -סתם..- בלה בלה בלה -ועליי? מה איתך? -נכון אני מטומטם? יאפפ
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול!- כבר אמרת.. ואני כבר אמרתי שחבל!! -סתם..-וגם את זה כבר אמרת.. מה לעשות.. לא מקבלים הכל בחיים, ולפעמים עושים שאלונים מפגרים! -נכון בזבתי שאלות על שטויות? בהחלט.. -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? אני עונה לא? טיפש..
-וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] בלה בלה בלה -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] בלה בלה בלה

למעלה