הוא עדיין לא בא, אבל...

הוא עדיין לא בא, אבל...

היא לי משעמם. אז ישבתי וחיברתי שאלון. הוא קצר ומאוד מטומטם. אבל עדיף על כלום
.... זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר קצת בכללי: -שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? -יומולדת: -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ: -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? -מה אתה חושב על השאלון הזה? -נכון הוא מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר

Hellena

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

קצת בכללי: -שמך? הלנה. -גיל: 19 וחצי. -גובה: 175. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: נחמדה, אדישה, אינטליגנטית, מוזרה ולא נחמדה. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחדת? ג'וקים.
-יומולדת: מתישהו.
-צבע אהוב: כחול, צבע אפרסק, שחור. -מאכל אהוב: סושי. -מזל: דלי. -ארץ: אלג'יריה...חח סתם ישראל. -עיר: צפון. שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? מזמינים משפחה מורחבת. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? כן. עוגת גבינה זה טעים!
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא.
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? הוא לא רע. -למה? ככה
-חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? יום המים? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 6. -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? יומיים. כי החופש הוא לא שבועות, אלא רק יומיים.
-היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא. -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אממ..כנראה? -פורום שבועות? לא. -פורום משהו בנושא שבועות? לא! -לפתוח כאן שרשור מיוחד? כן. -להוסיף עוד אייקונים? איזה? של עוגות גבינה?
ואחרון... -שבועות שווה סגידה? לא. -מה אתה חושב על השאלון הזה? שאלון חמוד!
-נכון הוא מטומטם? לא ממש. -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! בסדר!!1 -סתם..
-ועליי? עליך מה? -נכון אני מטומטם? לא יודעת -מה אתה רוצה, אין מה לשאול!
-סתם..
-נכון בזבתי שאלות על שטויות? נכון -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? עניתי כבר, חמוד -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] בהחלט
-ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]: חג. טעים.

dana re3

New member
עונה

קצת בכללי: -שמך?דנה -גיל:14 וחצי -גובה:1.60 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?ג'וקים -יומולדת:מה? -צבע אהוב:סגול כחול -מאכל אהוב:פיצה -מזל:אריה -ארץ:ישראל -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?כן -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?7 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?לא -פורום שבועות?לא -פורום משהו בנושא שבועות?לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה?כן ואחרון... -שבועות שווה סגידה? -מה אתה חושב על השאלון הזה?נחמד.... -נכון הוא מטומטם?קצת... -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם?לא יודעת... -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?אהא -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]

© h i l a ©

New member
עונה

קצת בכללי: -שמך? הילה -גיל: 15 -גובה: 1.74 עם נעלים -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: בחייכם... אין לי כוח לכתוב... -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מערות שצריך לזחול בהם :| -יומולדת: 1.9 -צבע אהוב: שחור, כתום, כחול ואדום.. -מאכל אהוב: עוגת גבינה עם ביסקווטים יאמי ! -מזל: גדי -ארץ: ישראל -עיר: מושב XD שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? הולכת לחגיגות בישוב שלי -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? בטחחח שכן!!!!!! -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא אבל ניסו ללמד אותי לנסוע על טרקטור! -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן!! -למה? כי זה חג גאוני!! -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? הוא מסמל עבורי חג שכולו מאכלי חלב וזה פשוט גאוני! -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 10 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג הגבינה? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא XDDD שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא XD -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? אולי.. -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא ואחרון... -שבועות שווה סגידה? בטח!! -מה אתה חושב על השאלון הזה? פסדר -נכון הוא מטומטם? דווקא לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? D: -נכון אני מטומטם? לא אמרתי את זה!! -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? משהו כזה ^^ -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? אממ אני עונה עליהם XD -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] חג גאוני!!!

טלינקה5

New member
אני

שמך? -גיל: 16 -גובה: 1.70 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: עזבו את זה עכשיו -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מהמוות -יומולדת: 27 לאוקטובר -צבע אהוב: תכלת -מאכל אהוב: הרבה -מזל: עקרב -ארץ: ישראל -עיר: ב"ש שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? מממ.. איך כבר יש לחגוג אותו? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? כן -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? די... -למה?הוא יפה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? זה מזכיר לי טבע, פריחה, ואת הצבע לבן כמובן -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? ממ... בערך 6 (היית אומרת 8 אבל אני שונאת את החום שיש בו!) -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? כן לחורף -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? מה?? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? מה ז"א? -פורום שבועות? מה פתאום? בשביל חג של יומיים? -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? אולי -להוסיף עוד אייקונים? איזה? של מאכלי חלב ואחרון... -שבועות שווה סגידה? בערך... -מה אתה חושב על השאלון הזה? מוזר -נכון הוא מטומטם? קצת -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? מותק -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? כן -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? עניתי -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] סבבה של חג חוץ מהחום

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

קצת בכללי:
-שמך? קרן
-גובה: 1.51
-5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: שתלטנית, רקדנית, עקשנית, "יודעת הכל" (כולם אומרים לי את זה וזה לא נכון!), יצירתית.
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מהמוות.
-יומולדת: 14.6 - בקרובב
-צבע אהוב: ירוק בהיר
-מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופרטיות
-מזל: תאומים
-ארץ: ישראל
-עיר: ח ס ו י
שבועות
-איך אתה חוגג את חג השבועות? בביצפר, ארוחה משפחתית
-אוכל את המאכלים של החג? אוהב? יאפפ!
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] חח לא
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן מאוד!
-למה? כי אני אוהבת את המאכלים שבו!
-חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? נופפ
-איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 8
-אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג לבן
-היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא
-האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? שנה שעברה זה יאצ על היומולדת שלי
-גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא
|
שבועות בתפוז
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא
-פורום שבועות? לא
-פורום משהו בנושא שבועות? לא
-לפתוח כאן שרשור מיוחד? כן
-להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא יש מספיק אייקונים חמודים לחג
ואחרון...
-שבועות שווה סגידה? לא
-מה אתה חושב על השאלון הזה? שהוא אחלה
-נכון הוא מטומטם? חח אוקיי קצת
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! טובב
-סתם..
-ועליי? אני לא כל כך מכירה אותך..
-נכון אני מטומטם? לא
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! טובב
-סתם..
-נכון בזבתי שאלות על שטויות? נכון!
-אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? כן זה כיףף
-וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:]
-ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] שהוא חג חמדמד וטעים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

FuckinG SmilE

New member
צקצקצקצק

היא לי משעמם. אז ישבתי וחיברתי שאלון. הוא קצר ומאוד מטומטם. אבל עדיף על כלום.... זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר קצת בכללי: -שמך?רונה -גיל:12 -גובה:מממממ 1.53?+- -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:אין לי כח
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?ממות? -יומולדת:29.4 -צבע אהוב:כתום,תכלת,ורוד,,שחור -מאכל אהוב:אוכל סינייי
-מזל:שור
-ארץ:צרפת
-עיר:ת"א סיטי שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?מלחמת מיםDDDDDDDD: -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?מה המאכלים של החג תזכירו לי?
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא ממש -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?יאפ=] -למה?ככה?
-חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?ת'אמת מסמל לי פירות משום מה -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?7 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?לא הייתי משנה את השם של החג -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לאP: -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?ת'אמת לא יכול להזיק -פורום שבועות?לא צריך
-פורום משהו בנושא שבועות?לעP: -לפתוח כאן שרשור מיוחד?לאא -להוסיף עוד אייקונים? איזה?לא יודעת ואחרון... -שבועות שווה סגידה?לא
-מה אתה חושב על השאלון הזה?הוא אחלה -נכון הוא מטומטם?לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם?לא:p -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?אכן
-אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?כה -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]אין לי כלום להגיד זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר

../images/Emo97.gif

קצת בכללי: -שמך?טל -גיל:עוד 9 ימים 14 -גובה:1.50 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: רעה מפגרת טיפשה כלבה מכוערת -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?גוקים -יומולדת:5.6 -צבע אהוב:שחור -מאכל אהוב:פפיצה -מזל:תאומים -ארץ:ישראל -עיר:ח' שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?לא חוגגת -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?לא -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?לא -למה?ככה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?יומולדת שלי -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?1 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?חג הטימטום -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?פעם הוא נפל על היומולדת שלי -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?לא -פורום שבועות?לא -פורום משהו בנושא שבועות?לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד?לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה?לא -מה אתה חושב על השאלון הזה?נחמד -נכון הוא מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר

שילי

קצת בכללי: -שמך? סיון -גיל: 13 -גובה: לא דעת -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: שטלטנית,חמודה,שטן,מוכשרת,משועממת -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? לא יודעת -יומולדת: 20.8 -צבע אהוב: כחול -מאכל אהוב: פיצה -מזל: אריה -ארץ: ישראל -עיר: אני גרה בחיפה אבל מתה על עתלית שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? -מה אתה חושב על השאלון הזה? -נכון הוא מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר

TALLLLi

New member
אניי:)

קצת בכללי: -שמך? טלי. -גיל: 17 {עוד חודש ב-ד-י-ו-ק!} -גובה: 1.56 נראה לי.. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: רגישה {יותר מדי!} מפוזרת,ביישנית,אחראית ו...אין משהו מיוחד..חחח -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מוות... -יומולדת: 26.6.89 -צבע אהוב: כתם! -מאכל אהוב: שניצל ופירה של אמא... -מזל: סרטן -ארץ: ארגנטינה... -עיר: ירושלים... שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? עם עוגת גבינה וכפית...
-אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אכן כן:) -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא...חחחח -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן..הוא נחמד:) -למה? זורקים ביצים על אנשים!חחחחח -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? ממממ...ח-ו-פ-ש! -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 7 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? מממ...לא יודעת..אני לא יצירתית כ"כ... -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא...זה בסדר! -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? תחילת החופש האחרון לבי"ס!!! -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? מה?!?!?חחחחחחח שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? מממ...כמו כל חג לא?! -פורום שבועות? לא להסחף... -פורום משהו בנושא שבועות? לא נראה לי.. -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? זה בא רק פעם אחת בשנה!!! ואחרון... -שבועות שווה סגידה? פיייייי..הלכתם רחוק! -מה אתה חושב על השאלון הזה? להגיד?! -נכון הוא מטומטם? כן..קצת! {הר-ב-ה} -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! ----> אז לא שואלים.. -סתם.. סלחתי:) -ועליי? חמוד...חמודד:) -נכון אני מטומטם? אתה אמרת את זה...חיחחחחחחח -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? שזה אי אפשר לתאר! -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? עניתי לא?!?!? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] אחלה חג:)

שבועות

קצת בכללי: -שמך?ענבל -גיל:-18 -גובה:לא יודעת -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:ציונות/עייפות/נחמדות/צינית..ולא יודעת זה קשה.. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?להיכשל בטירונות או בשירות הקרבי שלי בכללי -יומולדת:מה איתו..שונאת את ימי הולדת שלי -צבע אהוב:כחולבן -מאכל אהוב:פיצה -מזל:סרטן -ארץ:ישראל! -עיר:ב"ש שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?בבית -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?פיצה..של אמא! -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?לא -למה?כי לא מתה על חגים -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?7 רק בגלל הפיצה של אמא -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?החג הלבן -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?לא -פורום שבועות?לא -פורום משהו בנושא שבועות?לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד?לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה?לא ואחרון... -שבועות שווה סגידה?לא -מה אתה חושב על השאלון הזה?מתיש -נכון הוא מטומטם?בתכלס כן -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי?... -נכון אני מטומטם?... -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?עמממ -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?עמממ -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]

shiran004

New member
=]

קצת בכללי: -שמך? שירן -גיל: 14 -גובה: 1.60. [נמוכה] -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -משוגעת. -נאמנה. -מעצבנת כשצריך. -חמודה [ככה אומרים] -עצלנית -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? אני לא רוצה להגיד. =\ -יומולדת: 23.4 -צבע אהוב: כחול אדום ושחור -מאכל אהוב: פיצה -מזל: שור -ארץ: ישראל -עיר: ראשל"צ שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? ערב שבועות ארוחה עם המשפחה. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אה-הא.. מאוד -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן -למה? כי זה חג חמוד! -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? צריך לקנות לאח שלי מתנה ליומהולדת -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 4 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? לא יודעת -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לפעמים ביומהולדת של אח שלי -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא
שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? כן "שבועות שמח" -להוסיף עוד אייקונים? איזה? יש מספיק ואחרון... -שבועות שווה סגידה? לא -מה אתה חושב על השאלון הזה? אממ.... שבועותי.. -נכון הוא מטומטם? קצת -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! בסדר בסדר... -סתם.. יופי -ועליי? עלייך? -נכון אני מטומטם? לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! אבל אתה בסדר -סתם.. יופי -נכון בזבתי שאלות על שטויות? כן -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? תשמע, זה מה שאני עושה עכשיו -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] חחח וואלה -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] אחלה חג[?]

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

קצת בכללי:
-שמך? ליזה.
-גובה: 1.59
-5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: רגישה [יותר מדיי], חברותית, חברה טובה, עצלנית, ואופטימית, אחרי הכל.
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? להשאר לבד.
-יומולדת: 28.11.91
-צבע אהוב: אדום+שחור.
-מאכל אהוב: אורז. וספגטי עם רוטב.
-מזל: קשת.
-ארץ: ?
-עיר: ? שבועות
-איך אתה חוגג את חג השבועות? המממ... אצא עם חברים ליומולדת של ידיד.
-אוכל את המאכלים של החג? אוהב? יש לו גם מאכלים?
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא. וגם ביום העצמאות לא..
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? לא.
-למה? הוא טפשי.
-חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? מלחמות מים.
-איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 4
-אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג הטפשיות.
-היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא ממש משנה לי התאריך שלו..
-האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? יומולדת לידיד.
-גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא נראה לי..
שבועות בתפוז
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא.
-פורום שבועות? לא.
-פורום משהו בנושא שבועות? לא.
-לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא.
-להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא. ואחרון...
-שבועות שווה סגידה? לא.
-מה אתה חושב על השאלון הזה? מדבר יותר מדיי על שבועות...
-נכון הוא מטומטם? לא ממש.
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! אז למה סתם לכתוב שאלונים?
-סתם.. סתם...
-ועליי? נחמד.
-נכון אני מטומטם? לא נדמה לי..
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! טוב...
-סתם.. טוווווווווובבבבבב.... [פה זה מתחיל להיות מוזר.]
-נכון בזבתי שאלות על שטויות? אכן.
-אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? מה יש להתכוון? כבר עניתי.
-וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] זה רע?
-ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] שזה חג טפשי.

ady18

Well-known member
עונה

קצת בכללי: -שמך?יעל -גיל:22 -גובה:--- -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:אממ הקשבה עקשנות רגישות קנאית ויודעת לפנק להעניק -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?אממ גובה וחרקים -יומולדת:17.3 -צבע אהוב:כחול -מאכל אהוב:בשר פסטה מאפים -מזל:דגים -ארץ:ישראל -עיר:---- שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?משפחה -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?מאוד -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?מאוד -למה?אוהבת את המאכלים להתלבש בלבן סימן שמתקרב הקיץ בעיקר בגלל זה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?אממ הקיץ מתקרב ומזכיר לי את הילדות שהיו בה חווית נעימות -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?חג הלבן -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? -מה אתה חושב על השאלון הזה? -נכון הוא מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

קצת בכללי: -שמך? ששונית -גיל: 15 -גובה: 164 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: וואי.. אני חושבת ש... תמימות, ביישנות, הומור, רצינות יתרה לפעמים, אכפתיות -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? לא להצליח בחיים -יומולדת: לא הבנתי מה אני אמורה לכתוב.. אולי התאריך? 28/11 -צבע אהוב: אדום ושחור -מאכל אהוב: פיצה
-מזל: קשת -ארץ: יזרעל -עיר: נ"צ שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? שוב, בבית עם המשפחה
-אוכל את המאכלים של החג? אוהב? כן!! -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] מה?! -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? חג נחמד -למה? כי יש קצת חופש ואוכל -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 6 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג הגבינות -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא ממש איכפת לי מהתאריך -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא.. אולי שנטיפי? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? פחחחח ממש לא מאיפה הבאתם את זה..? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? ממ חופשי -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לאדעת ואחרון... -שבועות שווה סגידה? לא -מה אתה חושב על השאלון הזה? קצת חרשתם על שבועות..
-נכון הוא מטומטם? אני לא אמרתי את זה....... -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! חופשי, משעמם לי גם ככה -סתם.. -ועליי? מי אתה? לא מכירה -נכון אני מטומטם? יש מצב.. -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! עוד פעם? -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? נכון מאוד -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? האמת שפתאום קלטתי שאני מנהלת סוג של דיאלוג מוזר -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] וואי......(?) -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] שזה חג נחמד ובא לי להזמין מלא אנשים אלי הביתה!

../images/Emo68.gifאני עונה

קצת בכללי: -שמך?דנה -גיל:21 -גובה:1.70 -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? נחשים וג'וקים למינהם.. -יומולדת:חסוי
-צבע אהוב:סגול -מאכל אהוב:איטריות עםירקות מוקפצים יאמי
-מזל:דגים -ארץ:ישראל -עיר:חיפה שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה?
-למה?ככה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?
-איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?6 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?שבועות זה בסדר גמור לא צריך לשנות -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?
-האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?
-גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?
-פורום שבועות?
-פורום משהו בנושא שבועות?
-לפתוח כאן שרשור מיוחד?
-להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה?
-מה אתה חושב על השאלון הזה?
-נכון הוא מטומטם?
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם?
חח סתם
-מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?
-אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?
-וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אחלה

sha na na revol

New member
שבולת בשדה כרעה ברוח...

שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? בהנפה גאה של חרמש ומגל, בחולצה לבנה ובמחולות -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? רק ואך ורק עוגת גבינה -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] אה... בטח -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן -למה? למה לא? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? קיץ -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 10.5 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? יום אהוב-את-העז-שלך -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? הייתי משנה אותו לתחילת השנה ומבלבל את כולם -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא שידוע לי -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? התכוונת לתולעים הבשרניות האלה שנמצאות בתוך האדמה, נכון? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? ברווווור -פורום שבועות? בטח, אני הראשון שיעתוב שרשור ברוכים הבאים -פורום משהו בנושא שבועות? גבינות גורמה ויין -לפתוח כאן שרשור מיוחד? זה קרה, לא? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? של טרקטורים וכלי עבודה, ושל כל המכרסמים כי בלעדיהם היה לחקלאים משעמם ואחרון... -שבועות שווה סגידה? האמת, לא חשבתי על זה -מה אתה חושב על השאלון הזה? נחמד -נכון הוא מטומטם? אתה אמרת -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! then don't look at me! -סתם.. אה, אוקיי -ועליי? 100מם -נכון אני מטומטם? יודע מה... -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! ****כן**** -סתם.. זה בסדר, גם אני צחקתי -נכון בזבתי שאלות על שטויות? לא, חפיף -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? עזוב אותך, בחייך -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] אתה רציני? -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] שבועות הוא חג נפלא, חג של טבע ושל שמחה בעמלנו הרב ובאהבת ארץ ישראל היפה. שיהיה לכלנו חג שמח. :]

מ א מ י2

New member
../images/Emo172.gif עווונה ../images/Emo219.gif

קצת בכללי: -שמך?לוטן
-גיל:11 -גובה:-- -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:נדיבות,צניעות,התחשבות,רגישות,תיכנון מראש -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?מג'וקים ומוות פתאומי -יומולדת:26.4 (ראו חתימה!) -צבע אהוב:סגולסגול -מאכל אהוב:פיצה,שניצל,צ'יפס,סלט -מזל:שור -ארץ:ישראל,כמובן! -עיר:יבנה! שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?אצל דודתי
. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?כןכן -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא
. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?כן,במובן מסוים כן.. -למה?כי הוא נחמד כזה. וכיפי (מים-)מים! -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?הוא אחד משלושת הרגלים (הוא אחד מהם,נכון? בורה שכמותי!) -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?8.5 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?חג גבינתי ומימי -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?כן -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא
. שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?הממ..כן. בכל פורום בצורה המתאימה לו! -פורום שבועות?לא. בשביל יומיים לא. -פורום משהו בנושא שבועות?הא? -לפתוח כאן שרשור מיוחד?כן. של שאלוני שבועות! -להוסיף עוד אייקונים? איזה?אלה שיש עכשיו! ואחרון... -שבועות שווה סגידה?בערך[?] -מה אתה חושב על השאלון הזה?הוא אחלי בחלי! -נכון הוא מטומטם?לאלא! -מה אתה רוצה, אין מה לשאול!טוב.. -סתם..בסדר.. -ועליי?מה עליך? -נכון אני מטומטם?אולי,אני אשאל כאלה שמכירים אותך אישית
. -מה אתה רוצה, אין מה לשאול!טוב.. -סתם..בסדר.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?אכן. -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?עניתי עליהן כבר ;[ -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:]-כן? -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]-הלוואי והיה יותר חופש בו,ושהתאריך שלו יצא לא דווקה ביום חמישי ושישי,אלא רביעי וחמישי!

galit2510

New member
עונה

קצת בכללי: -שמך?גלית -גיל:13.7 -גובה: 1.62 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: שאלתי את ידיד שלי מה לכתוב כי לא ידעתי לענות בעצמי והוא ענה לי : בעלת הזיות קשות וחושבת שידידים שלה הם אלוהים. רשע טהור.. יופי טהור.. וחברה שלי הוסיפה שאני טיפשה.. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? עכבישים נחשים ודברים מגעילים כאלה.. -יומולדת:25.10 -צבע אהוב:שחור -מאכל אהוב:פיצהההההההההה -מזל:עקרב -ארץ:ישראל -עיר:קריות שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? ביצים -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?כה -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?כה -למה?סתם הוא נחמד ... קרוב לסופשנה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?לא ... -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?10 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?חג אחרון לפני חופש גדול -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?כה שבוע קדימה -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?לא -פורום שבועות?לא -פורום משהו בנושא שבועות?לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד?כה -להוסיף עוד אייקונים? איזה?אממ לא יודעת משו חמוד ואחרון... -שבועות שווה סגידה?כה -מה אתה חושב על השאלון הזה?נחמד -נכון הוא מטומטם?לא -מה אתה רוצה, אין מה לשאול!כלום מה הבעיות -סתם.. -ועליי?לא -נכון אני מטומטם?כה חח -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות?כה -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל?כה -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר]חג סופשנה

למעלה