הוא עדיין לא בא, אבל...
היא לי משעמם. אז ישבתי וחיברתי שאלון. הוא קצר ומאוד מטומטם. אבל עדיף על כלום
.... זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר קצת בכללי: -שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? -יומולדת: -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ: -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? ואחרון... -שבועות שווה סגידה? -מה אתה חושב על השאלון הזה? -נכון הוא מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -ועליי? -נכון אני מטומטם? -מה אתה רוצה, אין מה לשאול! -סתם.. -נכון בזבתי שאלות על שטויות? -אתה מתכוון לענות עליהן בכלל? -וואי, זה כבר יותר שאלות משאר החלקים:] -ולסיום- מה יש לך להגיד על שבועות?[אם זה לא נשאל כבר] זכויות היוצרים לשאלון זה שמורות. אין להעתיק אותו ללא אישור מפורש מהמחבר
היא לי משעמם. אז ישבתי וחיברתי שאלון. הוא קצר ומאוד מטומטם. אבל עדיף על כלום