הוא סיפר לה....

rotemotek1988

New member
אני מצטערת ../images/Emo4.gif../images/Emo140.gif

אל תתייחס יש לך את החיים שלך ואתה יכול לתקן אותם כל עוד לא תדבק לסיפור הזה ותיפטר מה"חבר" הזה כי הוא לא שווה אותך זה בטוח אם זה מה שהוא עשה אתה צריך עכשיו לדבר עם החברה אחרי הכל ושהיא לפחות תדע את הסיפור האמיתי ככה גם היא תדע על היותך דומיני וגם תוכיח את עצמך כנאמן
לעידוד

קודם כל../images/Emo87.gif

חיבוק ענקי
מגיע לך! קבל
, קבל
, וקבל את ה
הזה
דבר שני- הוא אידיוט. תעזוב אותו. אתה יודע מה אמא שלך צריכה? שתספר לה הכל עכשיו במקום שהיא תקשיב לשטויות שאינם נכונים בכלל (בכלל, אונס זה דבר לא טבעי לחשוב על הבן שלך.) פשוט תקשיב לעצמך ותחשוב מה לעשות הלאה.

השורה האחרונה שלך,

תמחק אותה
נמחק לי הלב כשאני שומע על מישהו כל כך שבור.. איזה בן אדם מפגר!!! זה לא להאמין שיש יצורים כאלה בעולם.. תקשיב, אמא יודעת, לא יודעת, לא נורא.. באמת! עכשיו אולי זה מציף את האווירה שיש סביבכם, אבל אתה תראה שהאווירה העכורה הזו בסופו של דבר תתפוגג ותיעלם.. משהו כמו שבוע שבוע וחצי ככה.. באמת נשמה שלי שאל תייסר את עצמך, כי אם תחשוב על זה בגדול, אולי הכל לטובה
אל תדאג
רן.

DiGiDiZi

New member
אז ככה ../images/Emo24.gif

אמא כבר לא מאמינה לו היא לא חושבת שאני דו מיני יותר, ולא כלום.. והיא אמרה שאם הוא ימשיך להציק לי היא תתלונן עליו קשה מאוד.. והיא צודקת
אז אני רוצה לומר לכולכם תודה ע-נ-ק-י-ת על כל העזרה והתמיכה!!
ואני אמשיך להיות פה פעיל בפורום, ואני אציג את עצמי.. קוראים לי מור אני תיכף בן 16 והנה תמונה שלי מצורפת

אני שמח שהיא הבינה../images/Emo70.gif

ושמח שהכל הסתדר [= אתה מוזמן להשאר פה בכיף מור! ואתה נראה טוב! חחחח רן.

שלום :]

קודם כל, ברוך הבא :] וכל הכבוד על האומץ והחוזק שלך. על זה שלא נשברת זה מצויין!!! אמ, אתה מאוד מאוד דומה לעיברי לידר יה כוסי :] אני זוהר בת 15 וחצי... תהנה.

DiGiDiZi

New member
ייייייוווווווו../images/Emo12.gif

עכשיו גם את?! כולם אומרים לי שאני דומה לעברי לידר! חחחחחח אהה רן? בינתיים אתה נראה פי אלף יותר טוב

אתה נראה הרבה יותר טוב ממנו.. אל

תיתן לאנשים לגרוע ממך.. {לכל מעריצי עברי לא לסקול אותי
} [=

HeavenDusk

New member
מי שראה את עברי לידר במציאות

יודע שהוא קטן וחיוור, ממש כמו צנון בסלט (ליד החסה הכוסית הירוקה) ככה שלך יש הרבה יותר צבע. תאהב את זה!

rotemotek1988

New member
מותק לשמור על הפה שלך !!! ../images/Emo46.gif

אני הייתי בהופעה שלו שהתקיימה בבית צוותא הייתי שורה ראשונה נגעתי בו והוא ממש יפה וחמוד ואין עליו !! אז שקט ומהר ! ראיתי במציאות ואהבתי !!! (לא מאמינה שפתחתי עליך פה מנהל הפורום חח לא משנה תרגיע!!)

הייתי בבית שלו ושל יניב ב"על-האש"..

אז הוא צנום, סוו וואט.. אחלה בנאדם, וחוץ מזה הטלוויזיה לא ממש מסתירה שהוא שחיף קטן:) מה שחשוב בסופו של דבר זה שהוא כוסון לא?... למי אכפת מהמוזיקה.. מהמילים.. מהלחן.. מהביצוע..... (כמובן שאני ציני לגמרי) עמי

HeavenDusk

New member
אני אישית חושב שהוא מוסיקאי בחסד.

אפילו בחסד עליון. מאוד אוהב את המוסיקה שלו, מעריך אותו כיוצר, ובהחלט יש בו משהו סקסי ומפתה.

פיה שלו

New member
תראה..

יש גם הורים שמעדיפים מהמבוכה להאמין לאחרים ולא לילד שלהם.. מה שאתה צריך בקשר לקטע של הנסיון אונס זה להכחיש עם הידיד הזה או מה שהוא לנתק קשר..[או שתביא לי תמס שלו ואני כבר אראה לו מזה:)] בקשר ליציאה מהארון זה לטובה. אל תתפרק ואל תתייאש אם אתה צריך משו אנחנו תמיד כאן ואני מכירה את זה מקרוב לצערי אני שולחת לך מסר

DiGiDiZi

New member
תשובות ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

לגבי אמא הכל הסתדר טוב מאוד והיא לא חושבת שאני דו מיני וכמובן שלא מאמינה לפושטק ההוא, שכבר עזב אותי (אני מקווה) ותודה רבה לכולם על המחמאות

למעלה