הוא סיפר לה....

DiGiDiZi

New member
הוא סיפר לה....../images/Emo10.gif

על הנושא שהיה פה לא מזמן
קישור הבחור הזה סיפר לאמא שלי שאני זה שבאתי אליו והצעתי לו סקס ושניסיתי לאנוס אותו בכוח!!! והיא האמינה לו!!! והיא לא מקשיבה לי!! והוא זה שביקש ממני סקס על ההתחלה לא אני ממנו, ולא רציתי הוא הבטיח לנקום בכך שיספר להורים שלי שאני דו והוא באמת סיפר... ואמא שלי משום מה מאמינה לו!!!!! דיי אני מאוד לא רציתי לצאת מהארון, בעיקר לא עכשיו.. והוא שבר אותי הבן אדם הזה.. אין לי בטחון יותר בשום דבר...לא יכול עם זה יותר.... פשוט...... אבוד לי בתוך החיים האלה

HeavenDusk

New member
כמה עיצות ../images/Emo39.gif

קודם כל תשתדל לא להתפרק, תאסוף את עצמך, קח את כל הלחץ למקום אחד. פשוט תנסה להושיב את עצמך ולחשוב על מה כבר יכול לקרות? הרי משהו "רע" לא יקרה לך, אז מקסימום אנשים יודעים, ביג דיל, זה לא ימנע ממך לנשום אויר ולחיות את החיים שלך.. בנוגע לבחור ההוא: הייתי מציע לך ,עכשיו לאחר מעשה, להראות לאמא שלך את השרשור הקודם, בו אתה מספר לנו מה המצב האמיתי. תנסה להרגע חמוד, החיים רצופים מכשולים מאוד קשים, חלקם לפעמים נראים לנו בלתי אפשריים עד שמגיע משהו קשה יותר. ככה החיים שלנו, אין מה לעשות חמוד. אם היינו מוותרים על כל מכשול אזי בחיים לא היינו מגיעים להישגים, לנאורות, להרגשה טובה, לחלומות שלנו. אל תשכח: אנחנו שולטים בחיים שלנו ולא אף אחד אחר גם אם נראה כך., אתה ורק אתה אחראי לרגשות שלך, אתה בוחר מתי להיות עצוב או שמח, אפאתי או מתרגש. קח את זה בקלות מותק. אנחנו כאן איתך מחבקים אותך ומקווים לטוב.

drnaji

New member
מסכים עם רוב מה שאמרת ../images/Emo45.gif

אהבתי את הגישה שלך

טעות שלך.

שום דבר לא אבוד לך. הכי טוב זה שתישאר אופטימי, תקח את מה שהוא עשה בתור טובה... אז הוציא אותך מהארון ואתה דו מיני [לא חסרים כאלו בכלל], עם תראה לו שרע לך עם מה שהוא עשה אז כאילו הוא 'ניצח', אל תראה לו את זה :] הוא עזר לך סך הכל... ובקשר להורים? תגיד שזה לא נכון ותחייך. אם הם לא יאמינו תמשיך לחייך ואל תתווכח כי זה לא שווה להתרגז סתם. יש לך חברה אז תמשיך להיות איתה. בהצלחה.

drnaji

New member
תשמע אחי ../images/Emo26.gif

קודם כל תרגע,אל תלחץ
אז בסופ הוא סיפר לאמא שלך והיא מאמינה,עם זה אתה לא יכול לעשות כלום
מה שאני מציע לך לעשות זה ככה: 1)במידה ואתה לא רוצה לספר לאמא שלך על זה שאתה דו: תגיד לאמא שלך שיש לך חברה,ושהיא צריכה לאמין לך ולא לאדם זר. תגיד לה שהוא אחד שחיזר אחריך ושאתה דחית אותו ולכן הוא המציא את זה עליך. ותגיד לה גם שאתה מצפה ממנה שהיא תאמין לך,הבן שלה,ושאתה מאוכזב ממנה. תנסה לדבר לליבה ותפגין בטחון. 2)אם אתה רוצה להגיד לה שאת דו,אז כמו שאמר המנהל שלנו,תראה לה את השרשור ותראה לה את האתריך של זה. ותסביר לה את הכל. אני מאד מקווה שאותו בחור לא ילך לספר לחברה שלך אז אולי עדיפ לך להגיד לחברה שהוא מפיץ שמועות עליך או שתספר לה את האמת. אני תמיד ממליץ להגיד את האמת כי שקרים זה בעעעע אבל במקרה שלך הייתי מנסה לעוות את זה או פשוט לשקר לאמא שלך ולחברה. אבל תקח בחשבון שזה רק יעשה את הדברים יותר מדי מרוכבים בהמשך.

DiGiDiZi

New member
ניסיתי הכל....אמרתי לה הכל

היא אמרה טוב....בסדר, מאמינה לי..... אבל היא נורא עצבנית וזה.. וברגע שאמא מקבלת ידיעה כזאת, אז היא משנה אליי גישה, אמא שלי היא בן אדם שלא לוקח כאלה דברים בקלות והיא עלולה לשנות אליי יחס לכל החיים והומואים וזה נורא מגעיל אותה ופעם שמעתי אותה מדברת עם חברות על זה כמה שזה דוחה ושהיא אומרת תודה שאין לה בן כזה...ואז שתקתי... ואין לי מושג מה לעשות רע לי, עצוב לי.. יום חמישי הקרוב הולכת להיות מסיבת ריקודים ענקית שחיכיתי אליה מדצמבר כבר...וכל הכוחות הלכו ממני...אין לי מצב רוח לכלום, יש לי מחר מבחנים חשובים באנגלית ואין לי ראש ללמוד אליהם... פשוט הרס אותי כל הקטע הזה.. לגבי אותו אחד- אני באמת מקווה שעכשיו הוא יירד ממני..

HeavenDusk

New member
שמע, אולי הכל נראה שחור אבל...

המציאות מוכיחה שאמא תמשיך לאהוב את הבן שלה בכל מחיר. נמשיך מזה שאתה לא הומו, אז יש לך אמא פרמיטיבית אז מה? זה יהרוג אותך?, אתה חושב שזה נכון לחיות על פי ההחלטות של אמא שלך? מתוק, תקשיב טוב:שים זין, תחייה את החיים שלך בהנאה ובשמחה, תעשה מה שטוב לך, ואך ורק מה שטוב לך, תפרגן לעצמך, תאהב את עצמך, תעניק לעצמך, רק דרך כך תוכל לבנות את עצמך ואת החוסן הפנימי שלך בצורה טובה יותר. צא למסיבה, תחייך, יש לך עולם עשיר שלם שמחכה לך. וכמובן-אנחנו תמיד כאן. אתה יכול לדבר איתי גם בצורה פרטית יותר אם תרצה.

Mis Anna

New member
לא לדאוג

יהיה בסדר
אם אתה באמת רוצה להמשיך להסתיר, פשוט תחיה בידיעה שלא קרה כלום. כי מבחינתך באמת לא קרה כלום וזהו סתם היה שקר נבזי של איזה בחור שיש לו טינה כלפיך. תגיד לאמא שהבן שלה "נורמלי" לחלוטין והכל בסדר. ולהפך תראה במסיבה הזאת בתור משהו משחרר ושאף אחד לא יהרוס לך את הציפיה והמצב רוח..

הקטגור

New member
אחי,

צא מהפוביות האלה שלא אמא שלך תשנה גישה אליך. אמא תמיד תאהב את הבנים שלה, זה כח של הטבע, זה לא ישתנה. הזמן יעביר הכל.

פיה שלו

New member
הוא לא יירד ממך

הוא עשה את זה כדי לסחוט אותך כדי לקרב אותך אליו כאילו ש אם תהיה איתו יאמר לאימך ששיקר אך אל תוותר לו ופשוט תבהיר לו שאינך מעוניין.

הקטגור

New member
תראה, תשמע...

דבר ראשון, זה מצב לא נעים, ללא ספק. הרשה לי להביע הזדהות עם הכאב. עכשיו, למרות שהרבה אנשים כתבו פה תשובות יפות, אני מנחש שחלקן לא ישומיות. למשל, לפי התנגדותה העזה של אימך לעניין ומה שאתה מספר, ניחוש פרוע זה שלהראות לה במחשב דברים זה לא משהוא שהיא תבין ותתחבר אליו, אני מניח שהיא דיי אולד-פאשון... לדעתי, יעזור לך אם תנסה להסתכל על זה בתור כמה בעיות קטנות מאשר בעיה אחת גדולה, מפני שזה מהווה בעיה בתחומים שונים של החיים, צריך לעבוד על כל תחום בנפרד: משפחה/אמא - מה אתה יכול לעשות כאן? או ש"תגיד שזה לא נכון ותחייך" כפי שראסטפרית מנסחת כ"כ במדויק... (אם אתה בסדר עם לשקר להורים שלך, ועושה את זה ממילא, זו כנראה הבחירה הנכונה) - אם לא יאמינו - זב"שם! דבוק בזה מספיק והביטחון שלהם יתערער. תתנהג כאילו הם משוגעים שהם בכלל חושבים ככה. או שתגיד את האמת, או לפחות חלקה - שסתם השתעשעת ברעיון באמת, ומה שהוא אומר זה נכון חלקית, (תסביר מה באמת קרה) אבל אל תגיד להם שאתה באמת בי, ובאמת אהבת את הרעיון, שזה סתם היה משחק, שחשבת על זה, וכשזה הגיע לביצוע התחרטת. אפשרות שלישית (ולא נראה לי ריאלית לפי מה שאתה משדר) - שפשוט תחשוף שאתה בי למשפחה שלך. כל זאת בהנחה, שלשבת ולדבר ולהסביר בהגיון וצורה טובה זה לא רלוונטי או נכשל כבר. עכשיו - חלק אחר, וחשוב מאוד - החברה !!! אחרי שקראתי את השרשור הקודם הבנתי שאתה אוהב אותה רוצה אותה והכי חשוב לך לא לאבד אותה. תעשה מה שצריך כדי לשמור על הקשר שלכם!! (לא ציינת אם זה הגיע אליה או לא השקרים שהוא מספר) אל תיתן לבנזונה (סליחה על הביטוי, זה מגיע לו) לפגוע בך ככה! יש גם את שאר הסביבה - חברים וכו' - אחרי שתחליט על השניים הראשונים, זה יבוא מאליו. ואחרון חביב - ה"חבר" הזה, שבגד בך ככה... מן הסתם, זרוק אותו לכלבים. אני, אישית, גם הייתי מתכנן נקמה. לשיקולך.

DiGiDiZi

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אני בן 16 תכף והוא בן 24 ..... אז איך אני יכול לנקום בו

הקטגור

New member
לא התכוונתי לאלימות...

זה כזה לא יצירתי... use your imagination יש לו מכונית? אתה יודע את הפלאפון שלו ומכיר כמה תאי שירותים במעדונים מפוקפקים? מה ישגע את הורים שלו לגלות עליו? (הם בכלל יודעים שהוא הומו) יש לו תיבת דואר, לא? השמיים הם הגבול... וואי, אני נקרא רע פה... הפסקתי עם הדברים האלה לפני שנים כבר, להגנתי.

DiGiDiZi

New member
יש לי את הפרטים האלה שלו

אבל לא רוצה להסתבך איתו עוד אמא אמרה לי לא ליצור איתו קשר יותר .. למנהל- שלחתי לך מסר :)

הקטגור

New member
עזוב, אל תנקום בו... למה לרדת לרמה

שלו? חוץ מזה, תקשיב לאמא, היא תמיד יודעת הכי טוב :)

DiGiDiZi

New member
אפשר

בעיקרון אמא שלי אמרה לעזוב עכשיו משטרה ורק אם הוא יצוץ שוב, אז ישר למשטרה

למעלה