תראה, תשמע...
דבר ראשון, זה מצב לא נעים, ללא ספק. הרשה לי להביע הזדהות עם הכאב. עכשיו, למרות שהרבה אנשים כתבו פה תשובות יפות, אני מנחש שחלקן לא ישומיות. למשל, לפי התנגדותה העזה של אימך לעניין ומה שאתה מספר, ניחוש פרוע זה שלהראות לה במחשב דברים זה לא משהוא שהיא תבין ותתחבר אליו, אני מניח שהיא דיי אולד-פאשון... לדעתי, יעזור לך אם תנסה להסתכל על זה בתור כמה בעיות קטנות מאשר בעיה אחת גדולה, מפני שזה מהווה בעיה בתחומים שונים של החיים, צריך לעבוד על כל תחום בנפרד: משפחה/אמא - מה אתה יכול לעשות כאן? או ש"תגיד שזה לא נכון ותחייך" כפי שראסטפרית מנסחת כ"כ במדויק... (אם אתה בסדר עם לשקר להורים שלך, ועושה את זה ממילא, זו כנראה הבחירה הנכונה) - אם לא יאמינו - זב"שם! דבוק בזה מספיק והביטחון שלהם יתערער. תתנהג כאילו הם משוגעים שהם בכלל חושבים ככה. או שתגיד את האמת, או לפחות חלקה - שסתם השתעשעת ברעיון באמת, ומה שהוא אומר זה נכון חלקית, (תסביר מה באמת קרה) אבל אל תגיד להם שאתה באמת בי, ובאמת אהבת את הרעיון, שזה סתם היה משחק, שחשבת על זה, וכשזה הגיע לביצוע התחרטת. אפשרות שלישית (ולא נראה לי ריאלית לפי מה שאתה משדר) - שפשוט תחשוף שאתה בי למשפחה שלך. כל זאת בהנחה, שלשבת ולדבר ולהסביר בהגיון וצורה טובה זה לא רלוונטי או נכשל כבר. עכשיו - חלק אחר, וחשוב מאוד - החברה !!! אחרי שקראתי את השרשור הקודם הבנתי שאתה אוהב אותה רוצה אותה והכי חשוב לך לא לאבד אותה. תעשה מה שצריך כדי לשמור על הקשר שלכם!! (לא ציינת אם זה הגיע אליה או לא השקרים שהוא מספר) אל תיתן לבנזונה (סליחה על הביטוי, זה מגיע לו) לפגוע בך ככה! יש גם את שאר הסביבה - חברים וכו' - אחרי שתחליט על השניים הראשונים, זה יבוא מאליו. ואחרון חביב - ה"חבר" הזה, שבגד בך ככה... מן הסתם, זרוק אותו לכלבים. אני, אישית, גם הייתי מתכנן נקמה. לשיקולך.