הוא מגיע לחולון ! ! !

NaughtyBoy

New member
הוא מגיע לחולון ! ! !

אביחי כהן קצין ביחידת מסתערבים מגיע מאור זרקורי הדוגמנות לאור התורה. אביחי דוגמן בינלאומי לשעבר יספר את סיפורו האישי והמרגש, החזרה למקורות היהודיים. האירוע ומסיבת החנוכה יערכו בס"ד ביום רביעי בתאריך כ"ט בכסלו 24.12.03 בבית משפחת לזריאן בשעה 20:15. רחוב קרן קיימת לישראל 10 קומה 1 דירה 2. לפרטים נוספים ותיאום: פרדי- 055464459. *האירוע לגברים בלבד.

מזה????

פורום אתאיסתים? מי אתה שתבוא ותגיד שזה פורום אתאיסתים אה? אם לא שמת לב זה אתאיזם ודת אז למה את טוען שזה פורום אתאיסתים בלבד?

Piren

New member
ahmm

maybe because it says "Atheism and religion" and not "Religion and atheism" ? I thought it's a forum for atheistics aswell .. (Title seems to imply the forum is about atheism .. and how it has to do with religion ... )

neko

New member
../images/Emo45.gif, פורומים לדתיים יש לפחות 3

שאני מכיר, לרבות "חוזרים בתשובה". הפורום הזה עוסק באתאיזם מול דת כקונספט, לא מול דת ספציפית מפלג זה או אחר.

neko

New member
הפורום לא ב"מגרש הביתי" של מישהו,

אך נושאו הוא אתאיזם מול דת. ליהדות הלאומית הציונית הדתית שלך או לכת מאמיני אמנון יצחק של התולעת יש חלק מאד מאד קטן בדתות העולם, ולכן חלקם בפורום קטן בהתאם (אם כי יותר גדול מפאת היות הפורום בעברית ולכן נגיש כמעט רק לדתיים יהודים מפלגים אלו או אחרים). מוזר לשמוע דתיים מדברים על שוויון...

גאיוס

New member
בדיוק כך. הדיאלוג בפורום שוויוני -

ובנוי ע"פ מסת המשתתפים ודעותיהם. אינני מצנזר דתיים או אתאיסטים , אלא אם כן מדובר בהפרה גסה של כללי ניהול פורומים של תפוז. לגבי דף הפתיחה- הדף אתאיסטי, אך משקלו להערכתי קטן.

לכל צורות ה'דת' יחד יש חלק מזערי

בפורום (בכל הקשור להצגתו על ידי גאיוס). אני בטוח שאני וחבריי הדתיים (אלה שאני מכיר...) רוצים בשוויון לפחות כמוך, אם לא יותר. אך אינני מאמין ב'זהות'.

Lu Tze

New member
בהחלט, זהו פורום אתאיזם ודת.

הבעיה היא שהקשר בין אותו אירוע ובין הדת היהודית הוא מקרי בהחלט.

נשים! דענה את מקומכן!

או הכוונה לגברים שאינם סטרייטים? מדוע גברים דתיים פוחדים מנשים? אם אמונתם איתנה דיה, האם היא לא תגן עליהם מפני מזימת השטן?

Governor

New member
`האירוע לגברים בלבד`

נו, אפשר שהדירה לא גדולה ואי אפשר ליצור בה גם `עזרת נשים`, ובעל הדירה אינו רוצה להעמיד בנסיון את הבאים ולהחטיאם במחשבות לא טהורות בזמן ההרצאה. אני מהמר שגם המשפחה המארחת חזרה בתשובה מקרוב, ויוצאת מדעתה מרוב השתדלות להחמיר... ______________________________________________________________ 0284392570

מה פירוש?

מספר הדוגמאות שעולות בראשי ל'שיעורים/הרצאות לנשים בלבד' גדול מהדוגמאות ל'שיעורים לגברים בלבד'. האם תשנה את הכותרת ל'גברים! דעו את מקומכם!' לא נראה לי. לא הבנתי למה נדמה לך משום מה ש'גברים דתיים פוחדים מנשים'? ומה לעזאזל הקשר ל'מזימת השטן'?

L7

New member
הם כבר לא פוחדים מנשים. לאחר

שהגלו אותם לעזרת נשים. אסרו עליהם ללמוד לרבנות. טימאו את שמן בעת וסת וגזרו עליהן נחיתות.

הגלו? איך היית רוצה שיפרידו?

אסרו ללמוד לרבנות. אז? גם ר' אמנון יצח(י)ק לא למד לרבנות. אני מכיר אישית כמה רבניות. 'טימאו את שמן בעת וסת'- מה?! אני יודע רק על כך שבתקופה זו אסור לבעל ולאשה להתקרב זה לזה מעבר לגבול מסויים. מה הקשר לדבריך? 'גזרו עליהן נחיתות'- סליחה?!

למעלה