הוא לא ראש ממשלה

עבירת תנועה לא נחשבת

עבירה על החוק? ממתי?

snea

New member
אני חושב שסך הכל

כל מי שצרב אי פעם דיסק, הוריד משחק/תוכנה/שיר מקאזה, ביצע עבירה. אני חושב דרך אגב שלהוריד דברים מתוכנות שיתוף קבצים זה נחשב לעבירה פלילית(אולי רק בארה"ב).

סלוניק

New member
תוכנות שיתוף הן עבירה על החוק?

הרי שהכוח בהן הוא בעובדה שהן קיימות מבעד לפירצה בחוק (נאפסטר נסגרה רק בשל ניצול פירצה כנגדה - אי קיומו של "מאגר קבצים מרכזי", פירצה שתוקנה בתוכנות החדשות).

סלוניק

New member
אגב

כל עוד התוכנות קיימות ופועלות, זהו סימן לכך שבתי המשפט לא הורו על הורדתן עדיין, ולפיכך הן עדיין חוקיות ולא בוצעה עבירה פלילית בשל שימוש בהן.

Bassman

New member
לא- הן לא חוקיות.

פשוט אין את מי לעצור ואין דרך לעצור את זה כי התוכנה פועלתץ מבית כל משתמש

סלוניק

New member
ומה ההבדל בינם לבין נאפסטר?

הרי סיבת הסרתה של נאפסטר נעוצה הייתה בכך שלא החזיקה בשרת מרכזי אלא פעלה בשיטת peer2peer בו המחשבים הביתיים משמשים כשרתים. זה בדיוק ההיפך מאפליקציות כמו e-mule למשל.

Bassman

New member
ההבדל שלנאפסטר כן היה../images/Emo13.gif

אימיול משתמשת במגוון גדול של שרתים.

סלוניק

New member
אתה מתבלבל.

"Napster pioneered the concept of peer-to-peer file sharing. With Napster individual people stored files that they wanted to share on their HDs and shared them directly with other people. Users ran a piece of software that made this sharing possible. Each user machine became a mini-server"... ..."The Central database for song titles was Napster's achilles heel. When the coursr ordered Napster to stop the music, the absence of a central DB killed the entire Napster network."

snea

New member
למיטב זכרוני

הסיבה שנאפסטר נסגרה היא שהיא עבדה על שרתים, לעומת תוכנות שיתוף מתקדמות יותר(כמו DC++) שמעבירות את הקבצים ממחשב למחשב ישירות. התוכנות עצמן חוקיות, אבל האמצעים שהן מספקות לא חוקיים... מכאן שהן לא ממש חוקיות.

freshlama

New member
הן כן חוקיות.

חוקי להעביר דרך התוכנות האלה תמונות שצילמת או תוכנות חופשיות. רק לא חומר עם זכויות יוצרים

freshlama

New member
כמו שbassman אמר לך

לעבור באור אדום זה לא פשע. גם לשכוח לאותת זה לא...וגם להירדם באמצע נהיגה זה לא נראה לי. אני מדבר על רצח, אונס, שוד וכדומה.

שאיטן

New member
אז מבחן הכניסה מבחינתך לעם היהודי

הוא שמירה על החוק הממלכתי? התנ"ך כבר לא משחק כאן? רגע, ולמה אתה מוציא מהעם שלך את אלה שעברו על החוק הממלכתי במטרה להגן על חוקי התנ"ך של העם היהודי, אבל מצד שני לא הוצאת מהעם שלך את כל הדוקרים בפאבים כמעט כל שבת? והאנסים בני ה15, 14, 13, וכו'? ואת כל נוער הסמים? או שגם אותם הוצאת? אז מה שיצא זה שהעם שלך, עם ישראל, העם היהודי מורכב ממך ומה- 3 חברים שלך? וואלה..

freshlama

New member
התנ"ך אף פעם לא שיחק כאן.

כמו שאמרתי, מבחינתי כל מי שעובר עברה פלילית ולא מביעה חרטה+משפר את דרכיו דרסטים+מרצה עונש לא ראוי להקרא יהודי ישראלי. זה שאני לא יכול מתוקף סמכותי (האפסית) לעשות משהו לא משחק כאן תפקיד.

הוא צריך לשמש דוגמה

לתושבים שלו,אני חושבת שכל מועמד לראשות הממשלה חייב להיות בעל עבר נקי מסיבוכים על איים יוונים,או משהו בסגנון- ואם לא איכפת לו להתייחס לדברים שהבטיח לפני הבחירות שלו-אז אני אודה לו מאוד. "דין נצרים כדין תל-אביב"-זה אומר שמפנים גם את תל-אביב? זה יהיה הרבה יותר קשה לפנות מתבצרים מהגג של עזריאלי אבל לא משנה זה לא קשור כרגע... בקיצור ראש ממשלה אמור לייצג את הבוחרים שלו,ואת המפלגה שלו-ולא לאלץ את המפלגה שלו לייצג אותו-אמנם יש דרכים מאוד חוקיות להשיג רוב-אבל הם גם מאוד מלוכלכות. ובל זאת אני חייבת להודות שלשרון יש אסטרטגיה יוצאת מן הכלל בכל מה שקשור להשגת מטרות.

konda

New member
הפסדנו

הפסדנו את המערכה בעזה ! הציונות הדתית הפסידה את המערכה בעזה. לא הצלחתם מציאות שבה כדאי למדינה להישאר בעזה ובגלל זה נבראה "תוכנית ההתנתקות".

תפסיקו כבר עם הקשקושים.

שרון נבחר לראש-ממשלה. הוא הבטיח לבצע את מעשה X, אבל במהלך הקדנציה שלו התברר לו שלמעשה, עדיף לבצע את מעשה Y, כי מעשה Y מבטיח תמיכה אמריקנית-אירופאית, תורם לכלכלת המדינה ומנטרל את האיום הדמוגרפי על ישראל. אז הוא החליט לבצע את מעשה Y, כי הוא פוליטיקאי דורסני שלא שם קצוץ על אף-אחד ועושה מה שנראה לו נכון באותו רגע בלי להתחשב בהשלכות- עיין ערך הקמת גוש-קטיף... אתם יכולים לזעוק עד מחר, אבל הפסדתם כבר. אלוהים לא עמד לצידכם, כי נמאס לו, כנראה, מהעבודה הזרה שלכם, כלומר האופן שבו אתם מתפללים לאדמה, שמזכיר את התפילות של השבטים הפגאניים לאמא אדמה הקדושה. גם הדמוקרטיה לא עומדת לצידכם, כי אם באמת היה אכפת להם מהדמוקרטיה, הייתם מוחים נגד הכיבוש ודורשים ממדינת ישראל להעניק זכויות מלאות לפלשתינאים. המתנחל היחיד שאני מכיר שבאמת עשה את זה הוא הרב מנחם פרומן מתקוע, שהוא בעיניי אחד מהאנשים הכי חכמים במדינה הזאת. אבל חוץ ממנו, באמת קשה לי להגיד שאני חש הערכה גדולה כלפי הכתומים.

למעלה