הוא לא ראש ממשלה

הוא לא ראש ממשלה

שרון סתם מאניאק. ראו ספר "בומרנג" ראש מאפיה, דיקטטור עלוב, צ`אושסקו לעניים

freshlama

New member
שמע...אתה חסר שכל

שרון עושה טעויות כמו כמונו. אבל להגיד שהוא לא ראש ממשלה כשהוא כן ראש ממשלה. תמוה.

La Gamba

New member
כלומר,

הוא צריך להיות כמו ראש ממשלה ישראלי ממוצע- לא לסיים את הקדנציה שלו בזמן, ולא לבצע צעדים משמעותיים בזמן כהונתו? זה שהוא מייצג את העם עכשיו, ולא את המפלגה שלו, זה סיפור אחר.

freshlama

New member
רוצה שאני אגלה לך סוד?

את לא העם. את חלק ממנו. וגם על זה אני לא סגור.

Dudidud

New member
ררוצה אני אגלה לך סוד?

במשלי (אם אתה יודע מה זה...) כתוב: "גם אויל מחריש חכם יחשב.." באמת עדיף שתשתוק.

iknow

New member
אין טעם להגן על אדם בגלל שבאורח פלא

כלשהו הוא בעל דעות דומות לשלך. "מתנחלת" היא לא אדם שיכול לנמק באופן הגיוני את דבריו ולכן היא גם אף פעם לא מנמקת שום שטות שיוצאת לה מהאצבעות. לך "ניתן" כושר התבטאות טוב מ"מתנחלת".כמו כן, "טבוע" בך הצורך המופלא להסביר את דבריך מידי פעם (העובדה שההסבר לא תמיד משכנע זה כבר משהו אחר לגמרי ולא קשור לעיניינו כרגע).

iknow

New member
אוי סליחה

הסקתי מסקנות פזיזות. טוב. אין טעם להאשים אותי בכך לאור הנסיבות.

וואלה?

דווקא הייתי בטוחה שאני הבן אדם היחיד שקיים במדינה הזאת. מה הופך אותך להיות חלק מהעם ואותי משאיר בחוץ? אפשר לדעת?

freshlama

New member
הכוונה במה שכתבתי

היא לא בקשר אלייך (למרות שזה די השתמע מההודעה, וזאת לגמרי לא הייתה הכוונה). את חלק מהעם בדיוק כמוני. מי שלא חלק מהעם ולא בסדר שהוא ייצג אותו הם המתנחלים שעברו על החוק.

המתנחלים הם לא חלק מהעם?

למה? כי הם עברו על החוק? אויש באמת תעשה טובה לעצמך ותקרא קודם את ההודעות שלך לפני שאתה שולח שטויות ואם זאת באמת הדעה שלך אז באמת אין לי מה לומר לך.....

freshlama

New member
חוקית? בטח שהם חלק מהעם

אבל כשאני חושב על העם היהודי, מבחינתי הם לא נכנסים בתוכו. אני מדגיש,ף מבחינתי הסובייקטיבית לגמרי. כמו שמבחינתי יגאל אמיר לא שייך לעם היהודי וכך גם נתן-זאדה.

עברה על החוק?

אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא עברת על החוק? אם תגיד שאף פעם לא אתה תצא שקרן.. אם כל מי שעובר על החוק לדעתך הוא לא מהעם שלך אז אולי הכלב שלך נשאר היחיד בעם שלך.

freshlama

New member
זה מפתיע אותך כל כך?

לא עברתי על החוק. וגם אם כן. הכוונה היא לפשע פלילי.

אני לא טובה בזה

תגדיר פשע פלילי... אף פעם לא עברת באור אדום מעבר חציה? אף פעם לא עברת נתיב בלי איתות בנהיגה? אף פעם לא עצרת אחרי פס העצירה של תמרור עצור?

למעלה