הוא צריך להיות כמו ראש ממשלה ישראלי ממוצע- לא לסיים את הקדנציה שלו בזמן, ולא לבצע צעדים משמעותיים בזמן כהונתו? זה שהוא מייצג את העם עכשיו, ולא את המפלגה שלו, זה סיפור אחר.
כלשהו הוא בעל דעות דומות לשלך. "מתנחלת" היא לא אדם שיכול לנמק באופן הגיוני את דבריו ולכן היא גם אף פעם לא מנמקת שום שטות שיוצאת לה מהאצבעות. לך "ניתן" כושר התבטאות טוב מ"מתנחלת".כמו כן, "טבוע" בך הצורך המופלא להסביר את דבריך מידי פעם (העובדה שההסבר לא תמיד משכנע זה כבר משהו אחר לגמרי ולא קשור לעיניינו כרגע).
היא לא בקשר אלייך (למרות שזה די השתמע מההודעה, וזאת לגמרי לא הייתה הכוונה). את חלק מהעם בדיוק כמוני. מי שלא חלק מהעם ולא בסדר שהוא ייצג אותו הם המתנחלים שעברו על החוק.
למה? כי הם עברו על החוק? אויש באמת תעשה טובה לעצמך ותקרא קודם את ההודעות שלך לפני שאתה שולח שטויות ואם זאת באמת הדעה שלך אז באמת אין לי מה לומר לך.....
אבל כשאני חושב על העם היהודי, מבחינתי הם לא נכנסים בתוכו. אני מדגיש,ף מבחינתי הסובייקטיבית לגמרי. כמו שמבחינתי יגאל אמיר לא שייך לעם היהודי וכך גם נתן-זאדה.
אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא עברת על החוק? אם תגיד שאף פעם לא אתה תצא שקרן.. אם כל מי שעובר על החוק לדעתך הוא לא מהעם שלך אז אולי הכלב שלך נשאר היחיד בעם שלך.