הוא לא ראש ממשלה

Bassman

New member
אבל רובם טיפשים, אז מה איכפת לנו?

ועכשיו ברצינות- אני הייתי מרגיש די רע עם המדינה שלי אם לא היה קם מאבק כלשהו נגד ההחלטה הזו. אנחנו מדינה דמוקרטית ולכל אחד מגיע להשמיע את קולו, אבל אחרי שהם הפסידו במאבק- והם הפסידו הרבה לפני שהפינוי התחיל- הייתי מקווה שהם יהיו מספיק מכובדים כדי להמנע מהתנגשות עם הצבא והמשטרה, ועוד (במקרה הטוב) לקרוא להם נאצים ולנסות לגרום להם טראומות לכל החיים... המתנחלת שהיום איימה על חייל שהעיניים שלה ירדפו אותו כל החיים לא פחות גרועה בעיניי מאותם מתנחלים ששפכו חומצה על השוטרים. הנזק הוא לפחות שווה ערך ואולי יותר... ארבל.

זאת דעתך

דעתי היא שמגיע להם כל הכבוד גם על המשך המאבק ועל העודה שהם לא התייאשו. כשהתסכלתי על אותה מתנחלת שמסתכלת לחייל בעיניים ואומרת לו "אתה לא האויב שלי אני לא שונאת אותך אני אוהבת אותך אתה אח שלי אבל את צו הפינוי אני לא מקבלת כי זה משרוןוכל המאבק הזה הוא נגדו לא נגדכם" ואז היא קרעה את הצו פינוי. אותה אני ממש ממש מעריכה!!! נכון, יש קיצונים שבאמת הגזימו ותאמין לי שהימין לא אוהב אותם יותר ממה שהשמאל אוהב אותם-אחרי הכל הם מוציאים שם רע ואח"כ באים לכל הימין בטענות. (נ.ב-אתה כועס עלי?)

Bassman

New member
אני לא מסכים, לדעתי הפטריוטים בגרוש

האלה היו צריכים לשמור על הכבוד העצמי שלהם ולהמנע ממאבק עם חיילים ושוטרים. ואני תמיד כועס עלייך

מה אני יכולה להגיד לך?

אני ממש ממש לא אוהבת את כל מה שהקיצונים עושים וכבר דיברנו על זה (שמאלנית שכמוני
) ואם כל כמה שזה נשמע רע ונורא ואיום אני פשוט רואה את רצח 'ראש הממשלה' הבא

snea

New member
מה שאומר שהפר את הבטחותיו לבוחר

בעצם המצע שעליו הוא נבחר, הוא הפר אותו - כמו שאומרים - כשר, אבל מסריח. מסריח ביותר. תורם לכלכלת המדינה? אני לא יודע עד כמה זה נכון... תמיכה אמריקנית בכל מקרה יש, תמיכה אירופאית בכל מקרה לא תהיה, וניטרול הבעיה הדמוגרפית אכן מתבצע, אבל זה כל כך לא שווה את החסרונות הרבים של התוכנית הזאת. הקמת גוש קטיף - החלטת ממשלה, לא אריק שרון, למרות שבהחלט בעניין ההתנחלויות אריק שרון היה בולדוזר שעשה מעשים בלתי חוקיים ודמוקרטים בעליל.

שאיטן

New member
נגד פרס? אוי ואבוי

אז אם פרס יפסיד כרגיל- זה אומר שאריק ינצח??

סלוניק

New member
חבל לראות

שרוב האנשים שמדברים על הפגיעה בדמוקרטיה בד"כ לא מבינים מה משמעות המילה.

לבת אש

New member
צריך למצא אלטרנטיבה שלא תבגוד

בעת פקודה. אני בעד עוזי לנדאו. אדם ישר וצנוע נאמן לדרכו ועקרונותיו.

לבת אש

New member
נמאס מהמדינה המחורבנת הזאת!

מדינה מגעילה! ועכשיו מה רוצים מהימין? הקיבוצים לא היו צריכים עזרה אף פעם כי הם חלבו את המדינה ופרס מחק להם חובות של מיליארדים. ולמתיישבים לא רוצים לתת פיצויים על העושק שצה"ל והחמאס עשקו אותם והשמאל עוד מדבר? גועל נפש!

לבת אש

New member

לבת אש

New member

לבת אש

New member

למעלה