הוא כבר פה!

paqpaq

New member
הוא כבר פה! ../images/Emo9.gif

סוף סוף הוא הגיע, וברגעים אלו עובר התקנות ראשוניות... יפהפה בדיוק כמו שחשבתי. איזה אושר.... עכשיו צריך להתרגל קצת ל-WM5. בטח יהיו לי מליון שאלות. טוב, הולכת לשחק
...

paqpaq

New member
../images/Emo2.gif מה קורה פה??? (בעיית סוללה)

מאתמול בלילה עד עכשיו הפוקט היה בטעינה דרך ה-USB, כשהוא מכובה. עכשיו הדלקתי אותו, וקיבלתי התראה על סוללה חלשה. מה קרה לו?? תודה...

AYELET1

New member
חברי לחשמל

מעבר לזה, חלק מהמכשירים יש להןם הגדרה אם להטען דרך USB או לא ועוד סיפורים שונים זהה עדיין לא אומר שמדובר בבעיית סוללה. כאמור- לחשמל

paqpaq

New member
תודה, זה מה שעשיתי.

הבטריה התמלאה שוב. מתלבטת אם להשאיר אותו בטעינה בחשמל הלילה או לא. אני צריכה אותו מחר ואני לא כל כך סומכת על הבטריה עכשיו. (לפחות יש מטען לאוטו ליתר בטחון) לא זוכרת שהיו לי כאלו בעיות עם הקודם.

paqpaq

New member
זה מוזר, כי אתמול הוא היה בטעינה כל

הלילה, והמצב ההתחלתי של הטעינה היה כשהבטריה ב-70%... אני לא כל כך מבינה מה עבר עליו ב-24 שעות האחרונות. (הוא היה מחובר ב-USB למחשב אבל כבוי כל היום)

אה.. אם כך אנ חושב שהבעיה היא

בכך שמוגדר לו לסנכרן את עצמו כשהוא מחובר כל כמה דק' ולהישאר דלוק ולכן הוא "שתה" את הסוללה. אגב, אני ממליץ לך להיכנס לPDACE יש שם מאמר טוב על איך לפתור חלק מהבעיות של מ"ה WM5 (נדמה ל שמאת אריה סילבר). בהצלחה! אני מקווה לראות את המכשיר בפגש הקרוב.

kerengil

New member
המאמר נפלא אבל...

לא פותר את הבעיה. עשיתי בדיוק מה שכתוב אך הפוקט ממשיך להידלק בעצמו לסנכרון.

AYELET1

New member
המאמר מתייחס למכשירים שאינם

מחוברים לסנכרון ומנסים משום מה להסתנכרן

paqpaq

New member
מקווה שאספיק להגיע

אמור להיות יום עמוס במיוחד בעבודה...

AYELET1

New member
ישנם מכשירים שדווקא כשהם כבויים

הם נטענים לאט יותר (מפתיע , אני יודעת). בנוסף, מכשיר, וביחוד חדש , עדיף לתת לו טעינה הגונה אפילו של 24 שעות. מה שאומר שאני הייתי משאירה את החמוד (למעשה החמודה אם להתחשב בצבעו
) בלילה לטעינה ללא מחשבה שניה אפילו. דבר חשוב נוסף: חיווי הבטריה אינו מדוייק (שוב- להשאיר לטעינה בחשמל)

מזל טוב, ו...

בקשר לסוללה - הכי טוב זה לתת קודם כל טעינה ארוכה ולדעתי רצוי שתהיה דרך החשמל, אם הנורה הופכת להיות ירוקה יחסית מהר אז לא להוציא מטעינה ולתת לו בכל זאת טעינה מאד ארוכה (כ 8 שעות), אחר כך להשתמש בו ממש עד סוף הסוללה ( 10% ואפילו קצת פחות) ורק אז להטעין שוב. את תגלי שלא קל בכלל לרוקן את הסוללה שלו. בבית החרושת הם אמורים לעשות את התהליך הזה כשלש פעמים לפני מכירת המכשיר, באחוז מסוים מהמכשירים לא עשו את זה, האינדיקציה לכך היא שהנורה הופכת לירוקה רק אחרי 8-10 שעות. אם זה המצב אצלך אז מומלץ לך לעבור את כל התהליך המתואר למעלה שלש פעמים. תהני מהמכשיר (מקווה שזו אזעקת שוא ושאין לך בעיה בסוללה) ונראה לי שמהר מאד את תתחילי לענות כאן על שאלות לגביו.

amitp

New member
לא!

זה היה נכון לסוללות הישנות. בחדשות (ליתיום אייון) זה מזיק!

למעלה