הוא יפה מדי בשבילי?

הוא יפה מדי בשבילי?

היי, ביקשו ממני להעתיק לכאן פוסט שכתבתי בבלוג. אז, בבקשה: ------------------------------------- אני אוהבת את איך שאני נראית. אני רואה לנכון להזכיר זאת כעת, כי אחרי שתקראו את הפוסט הזה, כבר לא תאמינו לי כל-כך. אבל זה נכון, אני אוהבת את איך שאני נראית - אוהבת את צבע העיניים, מבנה האף והשפתיים, אוהבת את הפרופורציונליות של הגזרה שלי, אוהבת את צורת החזה, את המותניים הצרות-יחסית. אוהבת את השיער בימים שבהם הוא לא צבוע בגוונים מזעזעים או לא מסתדר טוב. חושבת שיש לי תחת נהדר, וגם גב יפה, לבן וחלק. לפעמים, כשאני עומדת ערומה לגמרי מול המראה בחדר שלי, אני מסתכלת על ההשתקפות שלי וממש מרוצה ממה שאני רואה שם. ואז אני חושבת לעצמי, שאיזה כיף יהיה לבחור הבא שיזכה לגעת בי, למשש אותי, לחוש אותי צמודה אליו. אבל זה לא אומר שיש חלקים בי שאני לא אוהבת, כי בהחלט ישנם כאלו. אני חושבת, למשל, שהעיניים שלי קצת קרובות מדי זו לזו. אמרתי את זה למישהו לא מזמן, הוא אמר לי שאני מדברת שטויות. מצד שני, גם העיניים שלו קצת קרובות מדי, אז לא לקחתי את דעתו יותר מדי ברצינות. שלא לדבר על זה שאיזור העיניים שלי בכלל בעייתי לדעתי, בגלל המשקפיים שאני סוחבת על האף כבר מגיל חמש. עדשות מגע יש, אבל זה סיוט בשבילי ללכת איתן יותר מכמה שעות - ובטח ובטח שקשה לי לשבת איתן מול המחשב. אז הן נשמרות לאירועים המיוחדים יותר. העובדה הזאת גורמת לי, מאז שאני ילדה קטנה, להרגיש שלא משנה מה אעשה, איך אתאפר ואיך אתלבש - כל מי שיראה אותי יחשוב, אוטומטית, שאני בוקית משעממת, בגלל המסגרת הארורה שממוקמת לי מסביב לעיניים. ויש גם דברים נוספים שאני לא אוהבת - עור הפנים שלי דורש שכבה דקה של מייק-אפ כדי להיראות נורמלי, עוד עשרה סנטימטרים לגובה בכלל לא היו מזיקים, והיה גם ממש נחמד אם הייתי יורדת איזה שניים-שלושה קילו. שיער חלק יותר או מתולתל יותר יכול היה לעזור למראה הכללי - אבל מה לעשות שכמו רוב העולם, אני מסתובבת במשך רוב הימים עם שיער גלי ומשעמם, עד שאני טורחת לעשות פן, או לתלתל אותו קצת בעזרת קרמים. ירכיים קצת פחות מעוגלות, או, לכל הפחות, רגליים קצת יותר ארוכות, היו מאפשרות לי ללבוש חצאיות הרבה יותר בכיף. גם מהצוואר שלי, יש להודות, אני לא לגמרי מרוצה - אבל סביר להניח שאף אחד לא שם לב אליו חוץ ממני. בסופו של דבר אני חושבת שמבחינת מראה, ביחס לשאר העולם, הייתי מעניקה לעצמי ציון של בין 70 ל-85. כשאני ממש לא מתאמצת, זה 70. כשאני מתאמצת - עונדת עדשות, מתאפרת, מתלבשת כמו כוסית ונהנית מ"יום שיער טוב" - אני יכולה להגיע ל-85. מעבר לזה, סביר להניח שלעולם לא אגיע. כל ההקדמה הארוכה הזאת נועדה כדי לספר לכם על הדייט האחרון שלי, שאירע ביום חמישי בערב. התחלנו לשוחח באיזשהו אתר הכרויות. שלחתי לו הודעה, הוא חזר אלי. בעקבות הפוסט הקודם, שסיפר על זה שאני מחפשת עכשיו דברים אחרים, קצת שונים מהרגיל - שלחתי לו הודעה. הבחור הזה הוא לא הפרופיל המצוי והרגיל שאני פונה אליו באתרי הכרויות, אבל רציתי להיות פתוחה לדברים חדשים. הוא ענה לי, והתחלנו להתכתב קצת במסנג`ר. השיחות היו ככה-ככה, אבל הזכרתי לעצמי שעם אנשים מסוג שונה מזה שאני מורגלת אליו, יש מצב ששיחות המסנג`ר יצלעו, אבל בשיחות בעל-פה הם יהיו ממש אחלה. היו לו שלוש תמונות בפרופיל. אחת היתה קצת מטושטשת, והוא נראה בה ממש חמוד - אלא שלאור הטשטוש היחסי, זה היה נתון בספק. שתי התמונות האחרות היו רק בסדר. בקיצור, ביום חמישי בערב קבענו, סופסוף, להיפגש. בשעה היעודה הוא התקשר ואמר שהוא מחכה לי למטה. אני, מצידי, התחתכתי בטירוף לפני הפגישה - כל מה שיכולתי לעשות - חוץ מפן בשיער - עשיתי. לא יודעת למה, התחשק לי להיראות טוב, הכי טוב שאני יכולה. ירדתי במעלית, ויצאתי ללובי. הוא לא היה שם. דחפתי את דלת הכניסה לבניין ויצאתי אל השביל שמוליך לכביש. כשראיתי מה בא לקראתי, לבי כמעט הפסיק לפעום. לעברי צעד אחד מהבחורים היפים ביותר שראיתי מימי. ללא ספק, הבחור היפה ביותר שיצאתי איתו אי-פעם. לא האמנתי שזה קורה לי. העפתי מבט מהיר לעבר פניו, מנסה לקלוט את התגובה הראשונה שלו כשמבטו ינחת עלי. מנסיוני, התגובה הזאת, העפעוף המהיר בעיניים כשהוא סוקר אותי לראשונה, מאד קובע. אם יש לו מבט לא-מרוצה, הלך עלי. כל הדייט יכול להיות סבבה לגמרי, אבל הוא לא יתקשר אחר-כך. אם יש לו מבט מרוצה, בהחלט יש על מה לדבר. ונדמה היה לי, רק נדמה, שהיה לו מבט מרוצה בעיניים. אולי. ככה, לפחות, הרגשתי. הלכנו לפאב, ובילינו שם שעתיים מוצלחות ביותר. ראיתי שהוא ממש נהנה, כל הזמן אמר לי שממש כיף לו, שזה הדייט הכי מצחיק ומקורי שהיה לו בחיים. שאני לא כמו רוב הבחורות אחרות, שהן כבדות ומשעממות בדייט ראשון - ולכן, הוסיף וציין - אין לו בדרך כלל הרבה דייטיים שניים - ושאני, בניגוד לרוב הבחורות, זורמת. הוא פיזר חיוכים לכל עבר. אנשים בפאב כל הזמן דיברו איתנו, לפחות חמישה אנשים שונים אמרו לנו שאנחנו "נראים ממש חמודים ביחד". גם הצלחתי להצחיק אותו מספר לא-מבוטל של פעמים - אפילו כשלא ממש ניסיתי. ואז, אחרי שהיינו שם בערך שעתיים, אמר לי שיש לו עוד תכניות, ושהוא צריך ללכת. "אה, אני מבינה," אמרתי, ובתגובה הבהיר שזה לא שהוא לא נהנה - אלא שהוא קבע עם ידיד, ושבכלל, הוא מעדיף לקחת דייטים ראשונים לאט, ולא להאריך אותם לארבע-חמש שעות. אמרתי לו שאני מסכימה איתו, שגם אני מעדיפה לקחת דברים לאט. הוא חייך. שילם עלי. יצאנו משם, והוא לקח אותי הביתה וליווה אותי לכניסה לבניין. עמדנו שם, מחייכים, קצת קפואים. התחבקנו. הוא רכן אלי, נישק לי את הלחי. נתתי לו את מספר הסלולרי שלי, שעד עתה לא היה בידיו. הוא שמר אותו, חייך אלי שוב, והלך. עליתי למעלה, מרוגשת לחלוטין. איזה כיף היה, איזה בחור חמוד ומתוק. איזה בחור יפה. (המשך הפוסט בהודעה הבאה)

(המשך הפוסט)

יום למחרת התעוררתי בבוקר, וגיליתי שהתחושה מאתמול בערב עברה, והתחלפה לה בהרגשה אחרת לחלוטין. אלוהים אדירים, אמרתי לעצמי. מה את חושבת לעצמך, שבחור כל-כך יפה יתקשר אליך? שבחור כזה, שבחורות בטח מתעלפות עליו, שיכול היה אתמול בערב להשיג כל בחורה בפאב, ורק במקרה היה שם איתך - בחור כזה ירצה לצאת איתך? איתך?! הקטנטונת עם השיער הגלי, הרגליים הקצרות מדי והעיניים שדורשות עדשות מגע, שיכולה להגיע מקסימום לציון 85 מבחינת המראה - וגם זה רק במקרים מאד מיוחדים? הוא, לעומת זאת, נראה 85 כשהוא לא מתאמץ בכלל. הבחור הזה, שבלונדיניות גבוהות וסקסיות יסכימו לצאת איתו בכיף, ושבוודאי התרגל במשך חייו לסטנדרטים גבוהים ביותר? נכון, הרבה פעמים רואים קופים מכוערים שיוצאים עם דוגמניות-על, אבל רק לעיתים נדירות הגבר הוא זה שנראה יותר טוב מהאישה. כנראה שזה לא במקרה. מראה חיצוני חשוב יותר לגברים מאשר לנשים. והבחור הזה, לא רק שנראה נהדר, הוא גם מקסים, חברותי, כריזמטי ובכלל לא ביישן. אוף, לכל הרוחות. ומה שהכי תסכל אותי בכל העניין, לא היתה העובדה שידעתי שהוא כנראה לא יתקשר - אלא העובדה שאני מרגישה ככה. העובדה שלמרות שאני אישית אוהבת את איך שאני נראית - אני מרגישה "לא בליגה" של מישהו שנראה יותר טוב ממני. העובדה שלמרות שאני יודעת שהיה לו כיף איתי, למרות שהוא טרח להדגיש את זה כמה וכמה פעמים בפני במהלך הדייט, אני מטילה ספק מאד רציני בסיכוי שיתקשר אלי כעת. ואני ממשיכה ומוצאת את עצמי חושבת דווקא על הדברים שלא אמר. "דייט מצחיק", אמר לי. "דייט מקורי"; ולא "דייט מוצלח" או "דייט נהדר". דמיינתי את השיחה שניהל בוודאי עם הידיד שלו, איתו נפגש אחרי הדייט שלנו. "אחלה בחורה, אני אומר לך", שמעתי אותו אומר, בעיני רוחי. "היה לנו ממש כיף ביחד. היא היתה חמודה, מצחיקה, שיתפה פעולה עם כל הקטעים שלי - אני אומר לך, כל האנשים שדיברנו איתם בפאב ממש אהבו אותה. אבל," והבעת באסה קלה תכסה את פניו טרם אומרו את המילים הבאות, "מה לעשות? משיכה זה דבר שאי-אפשר לשלוט בו. אחלה בחורה, אבל לא נראית משהו. באמת שזה חבל, אבל תסכים איתי שאני לא יכול לצאת עם מישהי שאני לא נמשך אליה, לא חשוב כמה היא אחלה". ואז הוא יילך, מספר ימים מאוחר יותר, ימצא לעצמו איזו כוסית-על בפאב, יזיין אותה בכיף, ולא יתחרט על הבחירה שלו ולו לדקה. כי בעצם, על מה לו להתחרט? הוא לא נמשך אלי, ובאמת אי-אפשר לכפות את זה. גם אני לא יכולה לכפות על עצמי להימשך למישהו שלא נראה טוב בעיני. רק אחרי היכרות ממושכת, ואחרי שאני לומדת לאהוב את האופי שלו, אוכל ללמוד לאהוב גם את המראה. מה גם שהסטנדרטים שלי, בניגוד לשלו - בוודאי נמוכים יותר. כי לי, בניגוד אליו, יש פחות אפשרויות. אין ספק שפחות כוסונים מזילים עלי ריר ממה שבחורות כוסיות מזילות עליו. כי זה נכון: אנשים, בסופו של דבר, יוצאים בדרך כלל עם מישהו שהוא ב"רמת היופי" שלהם. ככה יוצא. כמובן שיש מקרים יוצאי דופן - ישנם המון מקרים יוצאי דופן - אבל כשאני פוגשת בחור ממש יפה, אני באופן כמעט אוטומטי מקטלגת אותו במח כ"יפה מדי בשבילי". אני כמעט אף פעם לא יוצאת עם בחורים כאלה. עם הבחור האחרון זה היה מקרה יוצא דופן - פשוט כי התמונות שבחר להשתמש בהן באתר ההכרויות לא שיקפו את מלוא יופיו. יום אחרי הדייט הוא לא התקשר, גם לא יומיים אחרי. אם הוא לא יתקשר היום, המסר כבר יהיה די ברור. אולי לא תאמינו לי, אבל פחות אכפת לי מזה שהוא לא יתקשר. יותר אכפת לי מהתבוסתנות הנוראה הזאת שנתגלתה בי, מחוסר ההערכה הטוטאלי-כמעט ליכולתי למשוך ולעניין מבחינה רומנטית בחורים שהם מאד יפים בעיני. אני שונאת את חוסר האמון המחורבן הזה שגיליתי בעצמי במהלך הימים האחרונים. יתקשר? לא יתקשר? מה זה משנה. בסופו של יום, משנה רק מה שאני חשה כלפי עצמי. ובתחושה הזאת, כך מסתבר, יש בעיה קשה.

shsh53

New member
לא נראה לי שהוא בקטע להכיר

אלא בקטע של לעבור מפגישה לפגישה, כי תמיד תהיה שם מישהי שהוא עדיין לא הכיר, מישהי יותר טובה (ואין לזה סוף כי צריך להכיר את המישהי היותר טובה). אני חושבת שהוא רמז כמה פעמים שהוא לא בנוי לקשר רציני: * "שזה הדייט הכי מצחיק ומקורי שהיה לו בחיים" - אם הוא בענין קשר רציני, למה לכנות את הדייט במילה "מצחיק"? חסרות מילות הערכה/פרגון/רומנטיות? מילת פרגון זה לא חתונה, עדיין אפשר להשתמש בזה בדייט ראשון. * "שאני לא כמו רוב הבחורות אחרות, שהן כבדות ומשעממות בדייט ראשון" - לא יודעת, אבל אולי יש פה רמז שהיו לו מלא דייטים ואז אפשר לשאול בכל כך הרבה דייטים אף אחת לא התאימה לך? * "אין לו בדרך כלל הרבה דייטיים שניים" - כי אולי הוא לא אוהב להשקיע? כי אולי הוא לא בנוי לקשר אמיתי ורציני? "שאני, בניגוד לרוב הבחורות, זורמת" - נראה לי שהוא רצה שתזרמי עוד קצת וזה מה שהוא בעצם רצה וזהו. * "הוא פיזר חיוכים לכל עבר" - אם גם פיזר חיוכים לבחורות, אפשר לומר שהוא סטוציונר ולא גבר של אשה אחת. * "ואז, אחרי שהיינו שם בערך שעתיים, אמר לי שיש לו עוד תכניות, ושהוא צריך ללכת" - אני מניחה שיצאתם בערב, אז איזה תוכניות בדיוק יש לו? זה לא שהוא אמר שהוא צריך לקום מוקדם למחרת ולכן צריך ללכת לישון, אלא אמר תוכניות. * "אלא שהוא קבע עם ידיד" - אם הוא רוצה לרדוף אחרי הידיד ולהישאר איתו לנצח, אז זו הדרך. אם הוא מחפש בת זוג לחיים - הוא יכול להתקשר לידיד ולומר לו שהוא מצא את אשת חייו והוא ממש חייב לבטל את הפגישה, הרי הוא כל הזמן החמיא לך ואמר שנהנה במחיצתך. אני לא חושבת שאת לא מספיק טובה בשבילו, אלא שהוא לא מגיע לקרסוליים שלך. לדעתי מה שהוא חיפש זה בחורה "זורמת" כלומר לבלות את הלילה איתה במיטה וכשהוא קיבל ממך רק נשיקה על הלחי, אז הוא אומר לעצמו למה אני צריך להשקיע? יש גם אנשים מגעילים כאלה
זה לא קשור ליופי חיצוני ואיך שהוא נראה, כי גם אנשים יפים וחתיכים מתחתנים (אפשר להסתכל בפורום חתונות ולראות), זה לא היופי החיצוני, אלא היופי הפנימי - האופי. תלוי אם האדם בוגר ורציני וכמובן תלוי איזה סוג של קשר הוא מחפש. מקווה שהצלחתי להרים לך קצת את המורל, אפילו לשפר את הרגשתך ולו במעט כי הוא באמת לא שווה את זה. הוא מלכתחילה לא התכוון להיות בקשר רציני וכמו שהוא אמר רוב הקשרים שלו לא מגיעים לדייט שני - ואני שואלת שאלה נוספת בגיל שלו רוב הקשרים לא מגיעים לדייט שני? זה מעיד על משהו באישיות שלו להחזיק בקשר לאורך זמן.

potifur

New member
נהנתי לקרוא :)

גם אחרי לילה לבן בלי שינה.. ממש מסקרן אותי עם כל התאורים שלך איך הוא נראה! יש מצב לקבל קישור לפרופיל שלו במסר?? ואל תתייאשי,זה לא אומר כלום ,זה שלא היית בטעם של הספציפי הזה לא אומר שאת לא בטעם של החתיך שיבוא אחריו! אל יאוש סיסטר

mikapo

New member
את ממעיטה בערך עצמך, וחבל

אני בהחלט חושבת שיש לך במה להתגאות, את לא צריכה "להגיע" לליגה של אף אחד. את בפירוש לא צריכה להתאים את עצמך לאחרים, יהיו יפים וחתיכים ככל שיהיו. אהבתי את התיאור שלך את עצמך. את אוהבת את חיצוניותך ומפרגנת לעצמך וכל הכבוד לך על כך. א-ב-ל (!!) בכל הקשור אליו - לא הייתי מקדישה לו מחשבה שניה. יש פתגם שאומר (וסליחה אם אני לא ממש מדייקת): "יפה הוא שמעשיו יפים"
משהו כזה. ומה שהוא עשה, מצביע על דבר אחד בלבד: הוא רק "אריזה" יפה, אבל ריקה מתוכן. ומה שיותר גרוע זה לא שאת לא בסדר, אלא הוא. הוא מסוג הגברים שתמיד יהיו רעבים לעוד משהו, עוד "טרף", עוד בחורה, עוד סטוץ, עוד ועוד ועוד... אף פעם לא שבעים. שום דבר לא מרצה אותם. (אני אומרת זאת כמובן, לא מתוך ידיעה או היכרות הנפשות הפועלות, אבל אני חושבת שזה די נכון). בקיצור, חמודה, קחי את עצמך בידיים. אל תחכי לו, הוא לא ראוי לך... ומה שבטוח - אם היה מתקשר וקובע איתך, זה לא היה ליותר מאשר סטוץ חד פעמי ועדיף לך לחסוך מעצמך את כאב הלב הזה. וסיפור מהצד הקצת יותר אישי - יש לי קרוב משפחה, גבר בן 50 בערך. יפה כמו כוכב קולנוע. פשוט לא להאמין כמה הוא יפה, והוא נשוי כבר קרוב ל- 30 שנה למישהי מכוערת כמו הלילה.. פשוט לא סביר שגבר יפה כמוהו יהיה נשוי לאחת כמוה, והיא - מסכנה שחבל על הזמן - הוא בוגד בה על ימין ועל שמאל. שום דבר לא מספיק לו. עובר ממיטה למיטה. פעם בלונדינית ופעם שחרחורת ופעם ברונטית ופעם ג'ינג'ית ופעם רזה או שמנה, או צעירה או מבוגרת... עשה לעצמו סלט שהוא לא יודע איך לצאת משם... ומי סובלת מהכל - רק אישתו. היא יודעת ומודעת למעשיו וממשיכה לשתוק ולאכול את הלב... אז את מבינה? להיות בקשר (נישואין או חברות או מה שזה לא יהיה) עם גבר חתיך ויפה מהסרטים - זה לא הדבר האולטימטיבי שאישה צריכה בחיים. אינני יודעת בת כמה את, אבל אני בטוחה שאת יודעת מספיק על החיים כדי להבין שיופי הוא לא הכל. בוודאי לא יופי חיצוני... קבלי מכל הלב
ומאחלת לך בהצלחה...

למעלה