הוא חייב להגיע!!!

wommer

New member
מי מגיע?! מתי מגיע?!

למה לא הודיע על זה מקודם?! למה לא פרסמו את זה פה בפורום?! אה, האמת היא שכן, אם הייתי מסתכל טוב הייתי רואה שפרסמו ,נו טוב.

liato129

New member
יש עוד מספיק זמן עד סוף יוני

הוא יכול להתקפל ולהחליט שלא בא לו להסתבך בסכסוך המקומי שלנו. אני שלחתי מייל תמיכה, נקווה שזה יעזור

כולכם היסטריים ../images/Emo8.gif

האיש חתם על חוזה. אם הוא יפר אותו, יהיו לכך סנקציות. ניג'וס עכשיו לא יקדם ממש את העניין, ועלול להראות לו כקבלת פנים עויינת. כך, לפחות, לדעתי.

חרטושה

New member
אני שותפה לדעתך

במיוחד לאור תמיכה שמובעת בצורה מאד מסוימת. אבל אם אני מבינה נכון את האומנים האלה עם הקריזות שלהם, כשיש לך כל-כך הרבה כסף בבנק, זה לא ממש כואב לך אם תובעים אותך על הפרת חוזה.

זה דווקא כן נחשב ביג דיל בתחום.

למרות שאמנים ידועים בגחמותיהם, עדיין הביזנס בנוי על אמון. אמן ש"מבריז" ייחשב ללא-אמין, ומפיקים לא ירצו לעבוד אתו. יש אין-ספור דוגמאות, בעבר הרחוק והקרוב, במיוחד כשמדובר באמנים עם בעיות סמים (ולא צריך אפילו לחזור לסיפור סיד כאן). מי ש"עושה בעיות" בכל צורה שהיא, ימצא את עצמו עם פחות ופחות אופציות. גם כאן, כמו בכל עסק אחר, אין חוכמות. כאשר הופעות מתבטלות מסיבות של "כח עליון" (כולל מחלות של האמנים), הם טורחים לתת מועד חלופי, או לפצות את האוהדים בצורה אחרת. ויש, כמובן, את עניין הפיצוי הכספי למפיקים, שהרימו את הארוע. בד"כ הביטוח מכסה על ביטול הופעות בשל "כח עליון" (הביטוח לא מכסה גחמות גרידא, כמובן). אבל לא תמיד. אם לקחת דוגמא ממש קיצונית וחריגה: לפני כמה שנים ה"מי" יצאו לסיבוב הופעות. באמצע הטור, נפטר הבסיסט, ג'ון אנטוויסל. הלהקה, מסתבר, לא היתה מבוטחת למקרה של ביטול הופעות, בגלל שמצבו הבריאותי הרעוע של אנטוויסל היה ידוע מקודם. לכן דולטרי וטאונסנד מצאו עצמם במילכוד: בהעדר ביטוח, אם הם היו מבטלים את ההופעות שנותרו בטור, הם היו נאלצים לשלם סכומי עתק למפיקים. השניים נאלצו, לכן, לקחת בסיסט-מחליף ולהמשיך בהופעות כאילו כלום, לתדהמתם של רבים. אינני יודעת את הפרטים של החוזה בין ווטרס (הנהלתו, בעצם) לבין שוקי ווייס. האם יש שם סעיף המאפשר לווטרס לבטל עקב "מצב בטחוני" באזור? עד כמה ווייס מוכן לקחת את הסיכון שהארוע יתבטל?

Inis mor

New member
הכל יכול להיות

למרות שקשה לי להאמין שההופעה הזאת ספציפית תתבטל. לא עם הכספים (והכספים הפוטנציאלים) חוץ מזה,זה ווטרס!!!!! הוא לא מפחד מכלום. :) ואם הוא כן אז אני אגן עליו, למדתי הגנה עצמית... לא לדאוג, ההופעה תהיה. המקרה של ה"מי" אגב נורא עצוב (אפרופו-נסיבות מותו של אנטוויסל הם סמים). חוץ מהעובדה שהם עשו את סיבוב ההופעות הזה כדי לשפר את מצבם הכלכלי הרעוע (ושל אנטוויסל ספציפית,כי הוא היה מרושש לגמרי!)-פחד מהפסד כזה עוד עמד להם על הראש. זמן מאד קצר אחרי שאחד החברים הכי טובים שלהם מת,הם נאלצו לעלות על הבמה כאילו לא קרה כלום ולתת שואו. זה עסק כל כך לא נעים לפעמים.

אנטוויסל מת מהתקף לב

הוא היה חולה לב מזה כמה זמן. כמובן, זה שהוא התהולל עם סמים וזונות כמה שעות לפני כן, בוודאי לא תרם לכך.

חרטושה

New member
אולי כדאי לבדוק את התזה הזאת ../images/Emo6.gif

שווטרס לא מפחד מכלום...? זה בכלל לא יפתיע אותי אם ווטרס יתן לך לקפוץ קפיצת נינג'ה לבמה בכדי להדוף ממנו את המעריצות ההיסטריות שחשבו שהוא שלמה ארצי.

Inis mor

New member
שלמה ארצי??? ווטרס דומה...

לריצ'רד גיר! מה שאומר שלא רק מעריצות צעירות יקפצו עליו אלה גם נשים בשלות וכניראה גם גיא פינס.
. אז לגורמים עויינים כאלה ואחרים יהיה הרבה מה לעבור והם יכנעו בסוף. חוץ מזה-לא נראה לי שהוא ירצה הגנה ממעריצות...בגיל שלו הוא ייקח כל מה שיקפוץ עליו.

אני באמת מציעה להרגע

והצעתי לעניין גלולות ההרגעה הצמחיות (או לחילופין, תה עלים אנגלי משובח) עומדת בעינה. דווקא הפצצת האתרים של ווטרס במכתבים נואשים תפגע בתדמית שלנו, הישראלים. במיוחד אם המכתבים מלווים בהשמצה של הפלסטינאים. אנא, אל תעשו שטויות. התנהגו בבגרות.

בשמחה ../images/Emo140.gif

קבלתי מדודה שלי קופסה ענקית עם עלי-תה אותנטיים, והשגתי מאיפשהו תיון, ועתה אני נהנית מתה משובח, כל היום, כל יום! |תה| |אנגלי| |משובח|

למעלה