הוא חייב להגיע!!!

הוא הודיע שהוא בא

הסיפור הזה נגנז עוד לפני שיצא. אנא קרא שרשורים קודמים בפורום, ע"מ שלא לחזור על נושאים שכבר נטחנו (עד דק).

אניהו7

New member
בכל זאת...

חייבים לחזק אותו אי אפשר לדעת מה יגרום לו לשנות את דעתו, אולי הבחירות אולי משהו אחר...יש עוד המון זמן והוא חייב להגיע

שלום חן

New member
למה של ש"ס../images/Emo35.gif

נשלח לו תמונה של ביבי, הוא בטוח יבוא

חרטושה

New member
כי רק הם מבטיחים לשלוח

אותך לגן עדן במקרה שתעשה את "הדבר הנכון". במקרה שלא, אני בטוחה שיש להם טכניקות שכנוע אחרות.

FuryUri

New member
זה היה אמור להצחיק?

כי בי זה פגע משהו... אפשר להפסיק עם השטויות האלו? קיבינימאט... גם לפה כל השטויות האלו מגיעות?

FunkyMonk

New member
אני משועשע דווקא.

ומאידך נפגע לנוכח התבטאויות של אנשים אחרים. אל תדאג, כולם נפגעים - אלו החיים.

FuryUri

New member
לא נפגעתי מזה...

אני "נפגע כבר" בשבועות האחרונים מהדברים האלה כל הזמן... משהו קרה בזמן האחרון (כנראה לאחר ההתנתקות ועמונה...). הפער פשוט התעצם. זה פשוט עצוב לראות את הדבר הזה...באמת שזה עצוב שככה אנשים חושבים. וזה רק מראה את הבעיות שיש בתוכנית החינוך היום... אני לא אומר שצריך לעשות בבתי הספר החילוניים שיעורי קודש כל יום...אבל שיעור מסורת פעם בשבוע...שאנשים יבינו קצת מההיסטוריה שלהם. זה פשוט עצוב לראות איך המדינה הזאת מפנה את הגב לדבר היחידי שמחזיק אותה כאן. הרי אם שוכחים לרגע מהיהדות, למה בעצם מגיעה לנו חלקת האדמה הזאת שנקראת "ארץ ישראל"? וזה לא רק אני חושב ככה. ולא רק אנשים מהמגזר הדתי. שמעתי מספיק מבוגרים חילונים שחושבים ככה. אנשים כבר לא מבינים מה היא הדת הזאת. וככה הפער הולך וגדל...והשנאה הולכת וגדלה. ובאמת שאני והרבה אנשים דתיים שאני מכיר מנסים כמה שיותר לאהוב אנשים חילונים!!! ובאמת שאני מכיר כמה ואוהב ומעריך אותם!!! אבל השנאה הזאת... שנאת החינם הזאת...משני הצדדים ... זה פשוט מגעיל אותי... למה לעזאזל כמעט בכל פורום שאני נמצא בו אני רואה הערה אני-דתית בזמן האחרון? חלקן מתוך צחוק (כמו ההודעה האחרונה) וחלקן מתוך כעס ושנאה טהורה... בפורום חתולים למשל... היה קישור על כתבה שבה חבורת נערים חרדית התעללה קשות בכמה חתולים... ואנשים שם פשוט עשו הכללות כאלה מגעילות. הם חושבים שבגלל כמה תפוחים רקובים בחברה הזאת כולם מתנהגים ככה. ואז כשביקשו מהם לסגת מההכללות שלהם...הם פשוט נשארו בעמדתם והיתבצרו!!! ועכשיו בזמן האחרון בפורום דתיים כל הזמן מגיעים כמה אנשים פשוט במטרה להציק,לפגגוע ולהרוס. בלי שאנחנו עשינו להם מאומה!!! עכשיו...הבאתי את השנאה נגדי ... כי איני מתמצא בשנאה לצד האחר (למרות שאני בטוח שיש כאלה...) אבל זה העיקרון...השנאה הזאת פשוט עברה כל גבול... אם בפורום פינק פלויד!!! פינק פלויד!!! מצליחים איך-שהוא להגיע לכזה דבר...שאין שום קשר ולו הקלוש ביותר בין פינק-פלויד למחלוקות כאלה... איפה אני יכול ללכת בלי לראות כאלה דברים? בלי להיתקל בתעמולות בחירות אנטי-דתיות למניהן, בלי להיות מושפל ע"י אנשים שעוברים לידי ברחוב, בלי לסבול מהשנאת חינם הזאת? מה? אני צריך להסתגר בבית ולא לעשות כלום?

חרטושה

New member
אם אתה בוחר להעלב

זו בהחלט בחירה לגיטימית, אבל בחירה שלך, שאני לא לוקחת עליה שום סוג של אחריות. אם כבר, זה מאד פוגע בי ומרגיז אותי שיש מפלגות דתיות שמצפצפות על החוקים והכללים הדמוקרטיים. זה שאני חילונית גאה לא אומר שחיי ריקים ושאין בי ערכיות ואידאולוגיה שקרובה לליבי, יש ויש לא פחות מזו של כל אדם דתי. אני לא מקבלת את ההתנשאות הדתית שרואה במה שאני מאמינה בו דבר טפל, לא חשוב ולא לגיטימי.

FunkyMonk

New member
מסכים איתך,

זה באמת ספאם, ואנלא מבין למה להמשיך את הדבר המיותר הזה. (וזה שלא שאני שונא אותך, אני שונא את כולם, ויש יוצאים מן הכלל. ^_^ )

Shakty

New member
עם כל הכבוד הכללות אלו יש להן בסיס

כתוב בתורה - מותר האדם מן הבהמה - והיחס של חרדים לבעלי חיים מושתת על זה. חוצמזה השנאה שיוצאת החוצה נובעת בדיוק מאותם מראות שראינו בפינוי רצועת עזה - ילדים שיוצאים עם טלאי צהוב ובידים מונפות מעלה. מלבד זילות השואה שרק על זה הייתי מכניס את ההורים שלהם לכלא יש כאן דמגוגיה זולה ומרושעת. במשך 30 שנה המתנחלים התנהגו כאדוני הארץ - ופתאום מצאו את עצמם מחוץ לקונצנזוס - דבר שבצורה פתאומית יצר אצלם דיסוננס חריף שהתבטא בהתנכלות לצה"ל ולמשטרה - אותם גופים שאך ורק בזכותם הם חיים איפה שהם חיים. בארצות הברית שהיא הרבה יותר דמוקרטית מישראל -פגיעה ברכב של קצין משולה לבגידה במדינה - בחלק מהמדינות זה CAPTIAL PUNISHMNET (במילים אחרות עונש מוות!) אין לכם גם שום אמלתלה לדבר על תפוחים רקובים - כי אפי איתם בעצמו היה בפיגוע נגד כוחות הביטחון בעמונה 0 לא ראיתי אף מנהיג שלכם שיצא נגד! הגיעו הזמן שתביחנו שאתם מיעוט - מיעוט של פחות ב 15 אחוז מהציבור - אתם רק עושים רעש של כאילו 50 אחוז. כמו שאומרים - מי שגר מבית מזכוכית - שלא יזרוק אבנים.

באמת זה לא דיון ראוי לפורום

רק כמה נקודות "טכניות": א. תקנון תפוז ותקנון הפורום אינם מתירים לפגוע בציבור כלשהו, בשל זהותו. ב. אם מי מכם מרגיש פגיעה, אנא פנו אלי במסר. אל תשמרו את זה בבטן. ג. אני לא רואה שום דבר פוגע בהודעה שהתחילה את הדיון כאן. סאטירה אינה "פגיעה", יש להבחין בין הדברים. ד. דיון פוליטי/דתי אין מקומו בפורום (ונדמה לי שזה בתקנון). אמנם, הבחירות קריבות והעניינים מתחממים, ולכן הנושאים גולשים לפורום, אבל אנא נסו שלא להפוך את הפורום לעוד זירה בהתנגחות הציבורית.

Zarboov666

New member
אני שלחתי מייל תמיכה...

נמאס לי כבר שמערבבים פוליטיקה בכל דבר.

אניהו7

New member
אז ווטרס בטוח בא?

עכשיו אחרי ארועי יריחו הוא לא יתקפל ויברח? אני מאוד מקווה... אוף אני ממש במתח

למעלה