הוא חזר

הוא חזר ../images/Emo118.gif ../images/Emo204.gif

ביום רביעי שעבר כרתו חלק מהעץ שמול חדרי ,ששם קיננו המון יונקי דבש ופשושים ובולבולים , שמורת הטבע הפרטית שלי ,שתמיד שרו לי בבוקר,ובמשך היום , תמיד קמתי להסתכל עליהם , מאז שנעלמו הציפורים נעלם גם מצב הרוח ,חסרה לי העליזות שלהם שפתחה לי את הבוקר בשירה הבוקר קמתי מוקדם השקט כאב לי, חסרו לי הציפורים , והאפור עשה לי רע בנשמה אכלתי וחזרתי למיטה, בשעה 4 קמתי לאכול צהרים, נכנסתי להתקלח, אולי זה יעזור לי , ואז דרך התריס הפתוח נכנס ציפור קטן ויפה יש הציפור יונק הדבש הזכר,פיצפון כזו , כולו כחול מלכותי ויפה ,אימץ אותי וכל בוקר שר לי עד שכרתו את העץ מול חלוני ,מדי פעם הוא היה נכנס לחדרי הקט עף חזר החוצה , מצייץ וממלא את החדר ציוצים , אני רצה ופותחת את התריס שיעוף לקן שלו , הוא חסר לי מאד בסוף השבוע הזה היום הוא נכנס ממרפסת הכביסה דרך התריסים נעמד על חבלי הכביסה , ובא לשיר לי בחלון של המקלחת , אז יצא לו החוצה ועף לו לדרכו, כאילו לומר לי הנה אנחנו פה , לא נעלמנו יחד עם העץ רק עברנו מקום שראיתי אותו חזר לי החיוך , הציפור שלי חזר אלי , סימן שהציפורים לא נפגעו בעת כריתת העץ תראו במה אני ממלאה את חיי בבעלי כנף , החיים סביבי , לפעמים קרובים אלי יותר מהאנשים שסביבי שלא לדבר על הפרפרים הממלאים את חדרי, קטנים ולבנים, גדולים וצבעוניים , הטבע חודר אלי הביתה אני חולקת את חיי עם בעלי החיים המעופפים , איתם נשמתי פורחת אל עבר הכוכבים

תמלאי את חייך במה שעושה לך טוב ולא משנה מה

זה. שמחה ששמח לך
גם אני מחפשת עכשיו מישהו שימלא את חייו בציפור ...בציPור לילה כמובן

ben 911

New member
לא נורא נסיכה. את תראי שהעץ יצמח שוב..../images/Emo201.gif

ואז שוב תשמעי את ציוץ יונקי הדבש הפשושים הבולבוליים. אגב, בכל אחד מאיתנו מסתתר יונק דבש לא קטן, כן?

חצר מלאה בעצי צפצפה וצמחים עונתיים

השכנים רוצים לגזום את כל העצים ,העלים הנושרים ונצברים על החצר ויש יתושים כאילו לא כצמו היתושים שעוקצים , וכל מיני ברחשים ובעלי כנף שנכנסים לבית ובחשכת הליל כל חתלתול שגרים בחצר שפוסע בלילה נשמע רועש מאד [אילו שגרים בקומה ראשונה סובלים מהרעשים של החתולים המנהלים את חיי האהבה שלהם אז צירוף הרעש ששל מלחמות המינים בין החתול לחתולה והפסיעות בלילה הם רוצים לנקות את החצר שלא יבואו נחשים ושאר מזיקים ויטפסו לחדרי השינה שלנו ואני אוהבת את ריקוד העצים ברוח הסוערת, אני לא אתנגד לסדר את החצר כי הצפצפות גדולת מהר עד החורף הם יגדלו מחדש

למעלה