הוא והיא

שמים1

New member
הוא והיא

והוא אמר רציתי להניח ראשי העייף על רכות חמוקייך את ראשית אוני להעניק מחוות ביכורייך. על טס להגיש מילים מתוקות כנקטר תשוקה תוסס כיין. והיא אמרה חזור אלי כציפור מרחפת בתאורת ליל עטור כוכבים ארפרף אליך כפרפר אל הרשת. כסהר טווה קורים כסופים. הרעד המביט מבעד לצוהר בצפייה שקופה אל רגעי אהבה .. הוא אמר לה והיא אמרה לו ותשרור בינהם הדממה.

יערית 1

New member
אני רוצה

רוצה לומר שלום, לא לסוב ראשי לאחור, לא לשאת בליבי שיר שכתבת עם שחר. רוצה להביט בעיניך לומר נגמר, לשאת עיני אל המחר אל זריחות חדשות בלעדיך. אני נושאת כאבך בליבי כה כבד משאו בשניים לא כהו זכרונות ונקטר הדבש לא יבש עוד על שפתיים. מביטה בך מרפרפת במגע נוצרת בחום דמעותיך על לוח ליבי אשא לעולם ניחוחות תשוקתך , מתיקות ערגותך. אני רוצה.....

גדעון היחידי

New member
מנהל
כשהשמש יוקדת בלילה חמה. עולה ויוקדת בי לילה . מתאווה לפרוץ לנתץ כבלי שמרנות לגעת מעבר לרוח בגוף המשווע לגוף, בתחינה, לקורט אהבה.

שמים1

New member
רציתי לאמר

רק רציתי לאמר שרוחות סתיו כבר מנשבות עוד מעט שלכת תעטוף את הגנים. רוצה שתשמור לי על עלי כותרתי תנצור את הניחוח את אותן טיפות הטל שריפרפו על עיניי והשקו נשמתי כפנינים יקרות. רק רציתי לאמר כי אתה מרעיד את עלי ומביא את פעמי האביב אל חיי גם כאשר גשום ומעונן ... זה.. מה שרציתי לאמר .

גדעון היחידי

New member
מנהל
ופתאום כשלא באת הייתי כל כך מלנכולי כאילו דבק בי חולי. וכשבאת ניצפתה בלבי נהרה וכל שביקשתי היה לשיר לך סרנדה של אהבה

למעלה