הוא הלך ואני לבד......

sh53

New member
עצוב לי לקרוא את זה ../images/Emo10.gif

כתבתי לך למעלה מה דעתי על הקשר הזה.

sh53

New member
HALAR - למה את שואלת אותנו את זה?

האם את באמת רוצה את העזרה ואת התשובות שלנו? האם את באמת רוצה להפרד ממנו ולהמשיך הלאה, גם אם זה כואב בלב, אבל במטרה שיהיה לך טוב יותר בחיים? את יודעת, אפשר גם להשאר ולדרוך במקום, לא להתקדם הלאה בחיים, נכון שלא יהיה טוב, אבל לפעמים גם ברע אנשים מוצאים טוב - לפי דעתי לא צריך להיות במקום הזה, כי אם אנו במצב שרע לנו צריך לעשות הכל כדי להגיע למצב או מקום שיהיה לנו טוב בו, אבל אי אפשר להכריח אנשים. אם את לא רוצה לערוך בחייך שינוי, אף אחד לא יוכל לעשות זאת במקומך. הכל תלוי בך. נכון שקשה להפרד, נכון ש- 10 חודשים זה לא קצת זמן, זה לא יום ולא יומיים - אבל מה האופציה שיש כאן? להמשיך במערכת יחסים שעושה רע על הלב, רק בגלל שאנו 10 חודשים יחד? להמשיך שיהיה שנה, שנתיים ושלוש ואז נפרד? הרי לא תוכלי לשנות אותו. זה הבחור וככה הוא, וכנראה שאתם לא מתאימים וצריך לפעמים לקבל את זה, גם אם זה קשה בתוך הלב. אני מציעה לך שבפעם הבאה שהוא מתקשר אלייך, לבקש ממנו יפה ובנימוס שלא יתקשר אלייך. את לא צריכה איחולי חג שמח, יום הולדת שמח או בוקר טוב או לילה טוב. אנו כאן ואנו נאחל לך את זה. מערכת היחסים נגמרה ביניכם? אז צריך לסיים אותה עד הסוף. אין חצי מערכת יחסים, יש מערכת יחסים שלמה או שאין כלום (מה גם שזה רק גורם לך לכאב וצער, כלומר, שום דבר טוב לא יוצא מזה). הצלטמתם, נהניתם ואפילו יש לך מזכרות מהתקופה בה הייתם יחד. בינתיים שימי אותן בצד במקום שלא תראי אותן כל יום. את לא מספיק חזקה מבפנים כדי להתמודד עם זה, ובטח שהזכרונות האלה לא מועילים לך ולא עושים לך טוב. אם הוא יתקשר - עשי לך (לא לי) טובה ובקשי ממנו יפה לא להתקשר שוב. לא צריך להסביר ולא צריך לתת סיבה. להוציא לו את המיץ? את תוציאי לעצמך בכך את המיץ, כי במקום לתת ללב שלך להתאהב במישהו אחר, את תשארי ו"תתקעי" בעבר. HALAR נאור הוא לא הגבר היחיד בעולם. נגבי את עינייך מהדמעות ובטוחה שתשימי לב לכך גם.

../images/Emo54.gifאמממ

לא אמרת לנו במקרה שאת נפרדת ממנו, כי את לא רוצה אותו והוא-לא מפתיע/מרגש וכאלה...
אז... אמ... מה נסגר...

halar

New member
איכססססססס הוא מגעיל בטירוףףףףף

נאור התקשר דיבר איתי קצת צחקנו ואז אמרתי לו מפגר והוא אמר לי תיזהרי אני יודע את כל הסוות וחולשות שלך אני אמרתי לו לשתוק ואז הוא צחק עלי וניתק ואני ישבתי בחדר המומה ובוכה ואז כתצבתי לו תיזהר כי גם אני מכירה אתצ הסודות שלך ואני יכולה להכניס אותך לכלא אז אל תתקשר אלי יותר בחיים שלך. אני סמכתי עליו וסיפרתי לו הכל בדיוק לפני שבוע והוא חיבק אותי ואמר שהוא תמיד איתי. היום הוא אמר לי שהוא טס לחו'ל בעוד שבועיים לחודשיים וחצי עם בחורה שהוא לא מכיר בכלל אבל שהוא יכיר אותה. עכשיו אני יודעת שזה ניגמר סופי כי אני בחיים לא אסלח לו על איך שהוא צחק עלי עכשיו בטלפון בגלל שהוא יודע את כל הסודות שלי אני לא יסלח לו בחיים גם לא בעוד עשר שנים ואם הוא התקשר אני ינתק לו וישכח אותו לתמיד מי היה מאמין שחבר שלי לשעבר שהיינו עשרה חודשיים ביחד שאהבנו ודיברנו על הכל יפגע בי ככה ויצחק עלי בדבר שהוא יודע שזה כואב לי ונורא קשה הוא פשוט צחק עלי לעג לי בדבר שהכי קשה לי בחיים. אני לא אסלח לא לעולם אני נשבעת ואהבה שלי תהפוך בקרוב לשינאה ולנקמה אני מבטיחה. ולחזור אין סיכוי בחיייייייייייים רק נישארו תמונות וזכרונות מאהבה שהיית שלנו.

Maybe Its Me

New member
בהחלט קטע לא נעים ../images/Emo4.gif

עכשיו תגידי.. הוא היה שווה את כל הבכי ואת כל העצב הזה שאתה חווית??? באמת אהבת אותו??? קיצר-הוא לא היחיד יהיו עוד בנים בחיים שלך הוא במת מגעיל \: את לא תסלחי לו-פסדר את תשנאי אותו-גם פסדר אבל נקמה? לא שווה מאמץ! בחיי תקשיבי.. ותחשבי.. בהצלחה :)

Maybe Its Me

New member
אתה=את**

סליחה טעות תכנית חחח פשוט אני רגילה להתכתב עם בנים חחח סורי

sh53

New member
מקווה ומאחלת לך שתעמדי בזה

"ואם הוא התקשר אני ינתק לו וישכח אותו לתמיד". מאחלת לך שזה אכן יקרה, שאם הוא יתקשר תנתקי את השיחה ותשכחי אותו לתמיד, ולא תדברי או תעלי הודעות עליו עוד ועוד. כשכל הזמן מדברים על מישהו, זה אומר שהוא כל חיינו וזה, למעשה, להשאר באותו מצב ולא להתקדם לשום מקום טוב.

טאKילה

New member
שלום לזו שמתה להוציא לו ת'מיץ../images/Emo12.gif

כשגבר מבקש חופש ,כבדי את ההחלטה,למרות שהיא כואבת. המילה להוציא לו את "המיץ" תפסה את עיניי,לא אהבתי. הוא לא שונא אותך הוא עדין אוהב, אבל סיגנון הבילוי לא התאים לו,מותר לו לא לאהוב. ואולי דרוש לו זמן לעכל אותך ואת הסיגנון שלך. אז למה את מחכה בפינה נוזלת ריר? מחכה לרגע הנקמה? למה? למה שלא תחשבי חיובי? את יודעת כשמשחקים עם הטרף הוא עלול לברוח ולנצח. אם יש בך אהבה כבדי אותה למענך ולמען הבחור שאת אוהבת! חג שמח פורום..

למעלה