הוא הלך ואני לבד......

halar

New member
אני יודעת שאני מזה מיותרת כאן.....

כי רוב האנשים כן לא סובלים אותי וחושבים שאני ילדה משועממת שממציעה סיפורים וזה ממש לא נכון. אבל לא אכפת לי כבר מה אנשים אחרים חושבים כל עוד שאני יודעת שזה לא נכון. בקיצור קפצתי לומר שלום לכולם ומכיון שיום כיפור עבר אני באה לבקש סליחה ששיגעתי אותכם. ודרך אגב אני ונאור עוד חודשיים שנה ביחד אני כבר מתכננת מה לעשות כבר נראה. כן אני יודעת שרובכם חושבים שהוא לא אוהב אותי והכול אז אתם טובעים בגדול. מקווה שתגיבו ברצינות ובלי הירידות המטומטמות שלכם אז בייי בנתיים.

halar

New member
נפרדתי מחבר שלי היום כי.......

דרך אגב אותו חבר שלי זה אותו נאור הזה שאנחנו כמעט שנה ביחד. נפרדתי ממנו כי לא משקיע בקשר הוא לא מתיע אותי הוא לא מרגש אותי למרות שכול מה שעשינו ביחד תמיד נהננו היינו יום שלם ביחד בת'א בים והיה כייף חיים אני אוהבת אותו אבל לא יכולה להיות איתו בגלל זה כבר דיברתי איתו על זה אלף פעם והוא השתנה אבל לא מספיק עברנו המון דברים ביחד ויש לי תמונות שלנו מחובקים ואוהבים כל היום הוא לא התקשר ואני בכוונה לא מתקשרת אליו עכשיו הוא במסיבה מהעבודה ויש בחורה שדלוקה עליו שלחתי לו הודעה ואמרתי לו שיהנה במסיבה ושימצא את הבחורה שלו ושאותי הוא יזכור בלב ושאם הוא ירצה שהתקשר ויספר לי איך היה במסיבה שאני אשמח לשמוע. בנתיים הוא לא התקשר. ואני גם לא יודעת אם הוא התקשר אני רק יודעת שאני אוהבת אותו רוצה אותו ולא יכולה בגלל מה שכתבתי.

sh53

New member
האם את חזקה ושלמה עם ההחלטה?

אני מאוד מקווה בשבילך שאת גם חזקה וגם שלמה עם ההחלטה ושלא תחזרי על טעויות שעשית בעבר ותדעי להתמודד איתן יפה מעכשיו והלאה, כי פרידה ממישהו שאוהבים היא מאוד מאוד מאוד קשה. לפעמים יש את ההרגשה שלא השקענו מספיק בקשר, שלא נתנו מספיק הזדמנויות (ואני שואלת עד מתי ניתן הזדמנויות?), ולכן צריכים להיות ממש חזקים מבפנים כדי להתמודד עם המצב, כי זה באמת קשה. במערכת יחסים צריך להשקיע כל הזמן, וכל יום להשקיע מחדש, ואם לא היה את זה במערכת היחסים ביניכם, אז צריך להמשיך הלאה - וזכרי שאנו כאן כדי לתמוך בך, ואם רע או עצוב לך בנשמה לא להתבייש ולהוציא מהלב אל המקלדת ולתת לנו לעזור לך. מקווה שהתקופה הזאת בחייך תעבור כמה שיותר מהר וכמה שיותר קל (לא אומרת שזה קל, בכלל לא, אבל עד כמה שאפשר).

../images/Emo54.gif

אם את אוהבת אותו באמת, הקטע של "לא משקיע לא מפתיע לא מרגש" לא אמור לשנות לך, כי אם את באמת אוהבת אותו אין סיבה שבעולם שתהיו בנפרד [אלה אם כן יש סיבה מאוד מוצדקת] את אוהבת אותו, טוב לך איתו, את רוצה להיות איתו, זה מה שאומר שאת צריכה להיות איתו. אני בטוחה ששוב תחזרו.

woman18

New member
ממש לא צודקת!

כבר היה לי חבר בעבר שלא השקיע, לא הפתיע, לא ריגש וכו'... תאמיני לי שזה מאוד מפריע! במקרה ואת כן כזו.. משקיענית והכל.. ובמיוחד שמבקשים מהחבר להפתיע, לרגש.. או לפתחות רומזים לו את זה בדרך יפה והוא לא משקיע.. תאמיני לי שקשה להסתדר עם זה!!!! ותאמיני לי שאם היא נפרדה ממנו, יש לה סיבה מספיק טובה כנראה.. אחרי הכל פרידה ממישהו לא באה בקלות! במיוחד לא מישהו שאוהבים! אם היא לא שלמה עם היחסים האלו, לא מרגישה שזה כל מה שהיא רוצה ביחסים, פשוט אי אפשר להמשיך ככה.. ובגלל זה אני ממש לא מסכימה עם דברייך.

woman18

New member
halar יש לי שאלה..

שמתי לב שבאחת ועשרה ככה ב-7/10 רשמת שלך ולנאור יש שנה עוד מעט.. ואת מתכננת מה לעשות.. ואז פתאום בסוף היום, בהודעה הזו, רשמת שנפרדת ממנו... מה הביא לשינוי הקיצוני הזה ??

../images/Emo54.gifאוקיי

אז בואי אני אסביר לך משהו: הא ניפרדה ממנו כבר.... רגע אני אספוק.... 98965 פעם. ובגלל המון סיבות: כי אין לו כסף, כי אין לו אוטו והם הולכים ברגל [או משהו כזה] כי הוא לא קונה לה מתנות. מה לעשות שלא לכולם יש כסף להפתיע לרגש וכו'... אבל היא בכל זאת אוהבת אותו [לדבריה] ואם היא כלכך אוהבת אותו אז זה לא סיבה מספיק טובה להיפרד ממנו [בפעם המיליון] ואם הא כלכך לא שלמה עם מערכת היחסים הזאת, למה היא חוזרת אליו כל הזמן
זה כבר קרה... המוווון פעמים. [לפי מה שאני זוכרת מהזמן הרב שאני נמצאת בפורום] אז נכון שאם לא משקיעים זה מפריע, אבל כמה אפשר להיפרד מאותה סיבה
ועוד ממישהו שאוהבים...
אז נגיד שזאת סיבה טובה. דעתך.

sh53

New member
לא תמיד כדאי לחזור לאחר שנפרדנו

לפעמים אי אפשר לשנות אנשים, ואם אדם "ישנוני" או "שאנן" בכל הנוגע להשקעה בזוגיות, אז זה האופי שלו, אפשר לקבל אותו כמו שהוא או אפשר לחפש מישהו אחר שיתאים לאופי שלנו. הבחורה ניסתה לשפר, ניסתה להציע, דיברה על דברים שמעיקים עליה בקשר וזה לא הצליח, לכן אין מה לעשות. הם כנראה שונים, ואפילו אפשר לומר שונים מאוד. היא טמפרמנטית, אוהבת להשקיע, רומנטית בטירוף והוא לעומת זה יותר "איטי" בכל הקשור להראות אהבה אחד לשני, לבטא החוצה את מה שמרגישים בלב. לאהוב אדם, זה לקבל אותו כמו שהוא ולא לנסות להפוך אותו למשהו שהוא בעצם לא הוא. מה יקרה אם היא תחזור אליו? אז הוא יבטיח שהוא ישתנה למענה וזה יחזיק יום או יומיים, אבל מה אח"כ?

sh53

New member
את בהחלט לא מיותרת בפורום זה ../images/Emo9.gif

ואפילו רצויה, אבל... בבקשה לא לחלק לחברי הפורום ציונים "הירידות המטומטמות שלכם" . נא להתבטא בצורה נאותה כאן.

מה!? ברור שאת רצויה כאן!!!

ואף אחד לא ירד עלייך (או שאני לא מודעת למשהו?) ותרגישי חופשי לכתוב כאן...

WinnerMan13

New member
אני חושב שאני בין היחידים שעוד

נמצאים בפורום מאז...גם נובדי ועוד כמה שאני זוכר מאז... אני זוכר ת'סיפור שהיה איתך שחשבו שהמצאת סיפורים לדעתי אנ'לא יודע אם המצאת או לא בשמחה שתחזרי..אבל ממה שאני זוכר מאז יש לך נטייה לפתוח שירשור בממוצע של דקות וזה לא טוב פתחת שירשור משהו השתנה תשיכי באותו שירשור..כמו שאני עושה בשירשורים שלי על אהובתי..אני לא אומר שנשתיק אותך ולא נתייחס אלייך..להפך נתייחס אלייך כמו לכל אחד כאן.. בהצלחה לך ולחבר שלך...

sh53

New member
אז ככה....

מותר בהחלט להביע דיעה על תוכן ההודעות בפורום (להתחבר ולהסכים להודעה או להיפך להסתייג ממנה ולחשוב באופן שונה), אבל אסור בהחלט להביע דיעות על כותבי ההודעות בפורום, כלומר להביע דיעה על האנשים הכותבים כאן ולנתח את האישיות שלהם בפורום. בהחלט יש מקום לשרשר הודעות שהן באותו נושא אחת מתחת לשניה ולא לפתוח הודעה חדשה בכל פעם, ובמיוחד כאשר המדובר באותם כותבי הודעות.

ליסע

New member
מאמי תקשיבי....

א-ף--א-ח-ד--ל-א--ש-ו-נ-א--א-ו-ת-ך-
אני חושבת שזה אמר הכל לא?

Maybe Its Me

New member
אממ....שאלום ../images/Emo13.gif

עכשיו גם אני הייתי בפורום בתקופה שכתבת פה.. זה היה ככ מזמן.. תמיד אפשר להתחיל מהתחלה
אז ברוכה הבאה לפורום מההתחלה.. תהני פה שתהיה לך שנה טובה ובהצלחה לך עם חבר שלך

halar

New member
הוא הלך ואני לבד......

אחרי עשרה חודשיים של חברות נאור עזב אותי ולמה??? אני יודעת את התשובה כי אני רוצה לצאת לבלות אני רוצה גבר רומנטי אני צעירה ורוצה לעשות חיים והוא לא יוצא ולא כלום אז הוא אמר לי שלא מתאים לו קשר ושאני יחשוב שהוא מת וימשיך בחיים שלי היום הוא התקשר ואמר לי חג שמח ושאנחנו יכולים לדבר לפעמים ושהוא לא שונא אותי הוא אוהב אותי. יש לי תמונות בבית שאנחנו מחובקים בת'א והגדלתי אותה יש לי תמונות שלו מזה חתיך עם העיניים היפיות והשפתיים שנישקו אותי ועם הידיים שרק אותי חיבקו. אני לא מתכוונת להתקשר אליו בכלל כי אני רוצה לשכוח אותו ואני יתן לו לרדוף אחרי ולחזר אלי אני יוציא לו את המיץ אם הוא ירצה לחזור אני יראה לו מה זה אני יתן לו לרדוף אחרי עד שאני אולי יהיה שלו בחזרה ואם הוא לא התקשר ולא ירצה לחזור אלי אז בשבילי זה עוד יותר טוב כי ככה אני אשכח אותו יותר מהר. כואב לי בלעדיו כי עברנו המון דברים ביחד אבל גם הוא אמר לי שאני צריכה להמשיך בחיים שלי ולחשוב שהוא מת וזה מה שאני יעשה.

halar

New member
../images/Emo14.gifהלב השבור שלי../images/Emo14.gif

הלב שלי שבור ואתה יודע אתה גרמת לו לפצע את ליבי שברת וגרמת לו לקרע אני אומרת לך שאותך אני אוהבת ואתה לי מהקו השני עונה גם אני אוהבת אותך אבל אני לא בנוי לקשר אני לא יכול לצאת עם חברה שלי וזה לא קשר את צעירה נשמה תשכיחי אותי מאמי תחשבי שאני מת בשבילך ואני מהקו השני חנוקה מדמעות שיורדות ואומרת לך אתה צודק ואתה אומר את רוצה להגיד לי משהו ואני אומרת לך שאני מתה עליך ואתה לי אומר גם אני את הטלפון ניתקנו והדמעות מעיניי יכלו לשתחרר כבר לא אכפת לי שאני בוכה העיקר שאתה לא שומע אותי נשברת העיקר שאתה לא שומע אותי בוכה מצטערת שככה זה קרה אך אהבה הגדולה שלנו כנראה לא מספיקה לשנינו היום לפני עשרה חודשים נישקת אותי לראשונה היום לפני עשרה חודשים אמרת לי בפעם הראשונה שאותי אתה אוהב היום לפני עשרה חודשים הפכנו לזוג היום בפעם האחרונה אמרת לי שאותי אתה אוהב לפני יומיים נישקת אותי בפעם האחרונה והענקת לי אהבה את הנשיקה האחרונה אני לא ימחק משפתיי כי אני לא אתנשק עם אף גבר לעולם בשפתיים שלי יש את הטעם של הנשיקות שלך בתמונות אני רואה אותנו מחובקים ומחייכים בתמונות העיניים שלך חומות כאלה יפות והשפתיים שלך כל כך מושכות שאותן אני מתה לנשק ולא יכולה היום ראיתי בגדי תינוקות וכל כך רציתי להיות בהריון ממך אם היה לי ילד ממך לפחות היה לי משהו ששייך לך משהו שקצת דומה לך הלב שלי שבור הלב שלי נשרף בלהבות אך כמו שכולם אומרים אהבה באה ואהבה הולכת אך בדבר אחד אני בטוחה שגבר כמוך אני בחיים לא ימצא אני מקווה שלא תהיה לך חברה כי אני ימות מקנאה אני ימות שאני ידע שאתה מתנשק עם בחורה אחרת במקום איתי אני ימות שאתה מפנק אותה ולא אותי אני ימות שאתה לה דואג ולא לי אני ימות שאתה מתקשר אליה ולא אלי אני ימות שאתה יושן איתה ולא איתי אני ימות שאתה מחמם אותה בחורף ולא אותי אני ימות שאתה מחבק אותה ולא אותי אני ימות שאתה תנגב לה את הדמעות שהיא בוכה כמו שניגבת לי אני ימות אם היא תהיה במקומי אני ימות אם אתה תתן לה את כל מה שנתת לי. אני מקווה אהובי שיהיה טוב אני מקווה שלא תוותר עלי בקלות אני מקווה בעיקר שתישתנה ושתהיה רומנטי יותר ומפנק יותר ושתשקיע בקשר. שלך בהמון אהבה עדידו'ש.

למעלה