הוא היה...

הוא היה...../images/Emo8.gif

הילד הרע בשכונה הבריון בחבורה לזקנה שמעבר לכביש שם במיטה עכביש את החתולים שברחוב היה צובע בצהוב בכתה תמיד עמד בפינה כי הציץ לה מתחת לשמלה ואני המשקפופרית הקטנה תמיד היה לי למגן ועזרה במסיבות רקד איתי סלואו צמוד והצמיד אותי חזק לעמוד הוא היה הגבר הראשון בחיי שביתק את בתוליי עברו להן שנים רבות ואני מאז הפכתי עולמות פגשתיו בכנס מחזורים עם אשתו והילדים מרכיב משקפיים הכרס משתפלת מעל המכנסיים קרץ לי בעיניים סימן לי בידיים בואי אחת ושתיים ונעשה חיים בשניים ואני צחקתי בליבי איך פעם הוא ריגש אותי מסרתי לו ליבי והוא זנח אותי קיבל את מלכת הכתה אותה פולניה שהיום עושה לו טובה ולפעמים נכנסת איתו למיטה... לילה טוב מכורה לאהבה.

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gifמקסים ומצחיק(אותי../images/Emo13.gif)

מכורה לאהבה, אני קוראת אותך לא אחת, ומתמוגגת מחוייכת מדרך הכתיבה המיוחדת שלך.

חן...../images/Emo140.gif

תודה לך על המחמאות, עושה לי טוב לראות, שאני מעלה חיוך על הפנים, ומכניסה קצת אור לחיים. ערב טוב, מכורה לאהבה.

חן...../images/Emo140.gif

תודה לך על המחמאות, עושה לי טוב לראות, שאני מעלה חיוך על הפנים, ומכניסה קצת אור לחיים. ברוך שובך מהטיול, נהנתי לקרוא חויותייך. ערב טוב, מכורה לאהבה.

טאKילה

New member
מכורה לאהבה..../images/Emo39.gif

wowwwwwwwwwww גדולהההההההההההה איזה יופי אהבתי,זה יכול להיות טוב לכל אחת, אמיתי מהחיים..

טאקילה....../images/Emo24.gif

תודה חמודה, את מעודדת אותי לכתיבה, ומכניסה בי הרבה השראה, את אחלה של מינהלת, ואחלה של בת אדם. ערב נפלא לך. מכורה לאהבה.

טאKילה

New member
מכורה..לאהבה../images/Emo24.gif

יצירה היא קישוט לפורום ואני אוהבת קישוטים ודברים יפים. תמיד אמרתי שכולנו מפרים את כולנו,והמילים גולשות מעצמן. מכורה אני שמחה שאת כאן מתחברת אלינו,אוהבת אותך גם שם. אני שמחה לדעת שנעים לך כאן..

חמוד מאוד .... ../images/Emo140.gif

וכתוב כאילו היה זה הוא לך .... ממושקפת מאוהבת מכורה לאהבה והוא לפולניה....

אשליות...../images/Emo23.gif

תודה לך, תמיד חשבתי שאשליות הן נקבות, ממך למדתי שלא כך הדבר. לו אין ברירה, ואני מזמן עשיתי ניתוח להסרה.
)) מכורה לאהבה.

Mוניk

New member
מכורהההה../images/Emo24.gif

אזה סגנונ כתיבה יפה ממש מיוחד שילוב של משוררת מהולה ב'מעשי קונדסות ואירוטיקה סמוייה ולקינוח הפולניהה אוחחחח איך הוא אכל אותה זה הכי אהבתי מכורה אהבתי את גדולה
טי ניי ניי ניי

מוניקקק...../images/Emo25.gif

הלוואי משוררת, מאד שמחה שאת אוהבת את השילוב, אכן, גם אני, תודההההה, מכורה לאהבה.

ניקו 45

New member
../images/Emo140.gifאהבתי ...

למכורה המוכשרת אהבתי את כתיבתך . את סגנונך המיוחד . ובמיוחד את העוקץ המשיכי להנעים לנו

למעלה