הוא החליט להתחתן

הוא החליט להתחתן

מפגש בצט באמצע הלילה הלבן , נדלק הבחור עלי , את משהו ושם בסטוץ באמצע הלילה וקבענו ותכננו להפגש בבוקר, לעשות אהבה . הגיע בחור מקסים ויפה תואר וצעיר נעול על המפגש הלוהט תוך כדי משחקים, לפתע התעורר ,מה אני עושה פה איתך ? רוצה להיות לצד אהובתי האחת והיחידה , למה פתית אותי רוצה אותה ורק אותה וטעום לאהוב ,את אהובתי המתוקה מסתבר שאוהב אותה יותר ממה שחשבתי , לא מסוגל לבגוד לא נעלבת, צחקתי לעצמי , נו טוב סקס כבר לא נראה פה היום קמתי להביא שתיה קרה , להרגיע את האוירה , להרגיע את הבחור שחזרתי לחדר ,הבחור היה לוחש בטלפון מילות אהבה , בדממה הגשתי לו את כוס השתיה הקרה , הוא חייך ונשק לידי , ניתק את הטלפון , גמע את השתיה בלגימות גדולות , תודה היית טעימה . טוב אני זז , חייך מאושר ורגוע , את גרמת לי לעשות מעשה מה אני ? נשארתי המומה ? איזה מעשה? אני הולך לקנות טבעת ולהציע לה נישואין , קבענו בבית עוד שעה אבל היא בעבודה, אמרתי, ככה ספרת לי, כבר לא ,לחש מחייךהיא לקחה חופש , אני הודעתי לעבודה שאני חולה, אני חולה מחלה קשה מאד, במחלת האהבה . זהו נדבקתי אליה. אני הולך לאהוב אותה, ואז להציע לה נישואים עוד היום הבחור דלג אל עבר דלת ביתי , אני חייכתי איזה עולם אתמול הוא מלמל מילות תשוקה אלי , כולו להוט ונמרץ איך הוא מאוהב בזו שישנה לצידו בלילה הקודם , בעת ששוחח עמי בשעות הקטנות של הליל היא היתה בחדר השני . למחרת זכיתי לטלפון , אני אסיר תודה לך , היא הסכימה להיות אשתי , מתחתנים בעוד חודשיים בעזרתך עניתי לשאלה שהיתה לי , אם היא האחת והיחידה עבורי המעט שהייתי איתך, שכנע אותי שרק אותה אני רוצה בחיי אז מה תגידו לסיפור כזה , שיהיה לך בהצלחה , עניתי לו אז יש לי בקשה אליך ,משהו שתעשה ביום חתונתך תברך אותי בברכת החתן , מה שנקרא בקרוב אצלי שהחתן המיועד לי , ישלח אלי במהרה , וישא אותי לאשה . אולי הוא התפלל , אך אני עדיין רווקה ממתינה לחתן שלי ומאז חלפו להם כבר יותר מארבע שנים .

ben 911

New member
סיפור עצוב.

למרות ההפי אנד בצד השני. השיר הזה נסיכה, מוקדש לך.
סיגליות.

למה סיפור?

זה היה באמת בחיים שלי אז מה אם עברו מאז 4 שנים עדיי9ן זוכר איך התעורר פתאום הבחור כי טעם שפתיי הוא לא הטעם של אהובתו והריח שלי שונה מהריח של אהובתו אם התחתנו או לא לא אדע הבחור עזב את הצט דבק באהובה שלו

EDAS

New member
דברים כאלה קורים בחיים

אנשים מצוטטים . קובעים מפגשים עפ בני המין השני . בצט מפנטזים אחד על השני מפה עד להודעה חדשה מדברים באופן חפשי אללוי. בחסות המסך . קובעים מיפגש כזה או אחר. קובעים לדבר בפון ואז..... לעתים קרובות כבר בדיבור בפון השיחה לא זורמת משהו בקול של הצד השני לא מושך בשיחה בכתב הכל נשמע נהדר . אך פתאום אין על מה לדבר נפגשים עם ציפיות גדולות אולי למפגש מיני קטן אבל..... זה לא פשוט. לעתים קרובות כדי לגעת פיזית בבן הזוג צריך הכנה נפשית ומספר מפגשים אי אפשר להגיע ומיד לנגוע חוץ מזה מיד עם המפגש יש השוואה לבני זוג קודמים שאלי נמצאים אתם בקשר. ואז מתברר כי לא לדבר הזה התפללתי לא מיפגש הזה התכוננתי וחוזר ללא מימוש הפנטזיה בהצלחה לכל חסרי הפורום ושלא תהי האכזבה מנת חלקכם

בצט הדברים נעשים אחרת מהפורום

שם יש יותר אנטינסיביות בדבורים ובקשה אתה צודק שצריך להנות אגשות לפני המגע הממשי אבל בינינו האנשים בונים פנטזיות , והמימוש הוא לשבור גבולות לא קשר לטווח ארוך אלא מפגשים לטווח קצר לכן הם גם לא שורדים ימים אבים לכן אני גם כאן וגם שם וגם בהמון מקומות מגוונת ונעה כי אני משתעממת בקלות אולי צריכה פרויקט רציני שיקח את תשומת לבי ואני עדיין מחפשת משהו שיעשה לי את העניין הזה שאוכל לשקוע לצערי פרשתי מוקדם מדי מעיסוקי בעבודה מענינת מאד בגלל הפנסיה המוקדמת ועדיין כושר היצירה שליע שופע ומבקש אפיק לנבוע בו

נסיכה......הבחור עזב את הצ'אט?

איך אפשר לדעת?לדעתי אם למישהו/י יש חבר/ה וממשיך/כה לצ'וטט ולקבוע פגישות אהבים.....אין סיבה שידבק לאהובה. הצ'אט בעיני זה משהו לא אמין......ניקים שמתחלפים בקלות. סגנון הדיבור מאחורי מיקלדת ......שאלות שאנשים מרשים לעצמם לשאול.....והכל בשם הליברליות והפתיחות....לא אהבתי בכלל. אני מבינה שזה עונה לאיזה צורך של נשים וגברים....ואפשר לנהל שיחות נחמדות[זכורות לי כמה שיחות מרגשות]אבל הסגנון "הזול" הוא המאפיין יותר את הצ'אט. בתחילת דרכי בנט נכנסתי יותר לצ'אט.לא אהבתי את הסגנון...זכור לי שחשבתי לעצמי:"אלה האנשים השקטים שממתינים בתור......בבנק,בסופר וכו'.....וואלה לא נראה עליהם"

כן עזב

גם ככה הוא לא נכנס הרבה , רק בשעות הלילה בשם קבוע יתכן שהוא שינה שם, אבל הקבועים שנים לא משנים שם וגם שמשנים סגנון הכתיבה מסגיר אותם אז יודעים מי זה מי למרות השתנות השם

EDAS

New member
רוב האנשים מבינים את מגבלת הצט

אך לא משם תבוא הישועה. אמנן נוצרות היכוריות וחברויות ארוכות טווח אך רוב האנשים מצוטטים ומדלגים מחדר לחדר ללא מטרה מוגדרת יש אכן שיחות מאוד מעניינות . אך כפי שאמרה לי מישהי איני יודעת אם היינו נפדשים במיסגרת אחרת היית מעיף מבט לעברי. או פותח בשיחה כלשהיא. הצט נותן מענה לאנשים שקשה להם לתקשר ולפעמים זו הדרך היחידה שלהם לדבר עם אנשים אך את הכל צריך לקחת בערבון מוגבל ולא לפנטז. והעיקר אם השיחה גולשת לאפיקים לא עניינים כדאי לנתק ולא להמשיך ושוב העיקר לשמור על טעם טוב

המטרה של הצט הוא השיחה

והמון פעמים השיחה היא נעימה ועוזרת לאדם שמחפש תקשורת עם אנשים לא צריך לטפח ציפיות בשום מקום , אז העניין נשאר בפרופורציות של תקשורת לא מעבר לזה

נסיכוש..בעת שאני מחכה לבנים לארוחה התפנתי

לקרוא את שכתבת...ת'אמת כל הסיפור הזה הזוי לדעתי...או שאת כזו שובבה? או שזה עוד סיפור מהשפע שאת כותבת /מדמיינת..בעידן המתירנות של היום מה יש לבחור צעיר ויפה תואר כדברייך לבוא לאשה בוגרת עקב צ'ט כיש לו בבית /חדר סמוך נערה צעירה שאותה הוא אוהב ..לתנות אתה אהבה ואז לקבל "הארה" שאותה הוא אוהב להולך להציע לה נישואים...נשמה יקרה אני אוהב אותך...אבל הסיפור הזה??????????????

הייתי שובבה לתקופה קצרה

שאמא פרשה מהבית בשלב ראשון השתוללתי מה שנקרא פרקתי עול , אבל נזהרתי מאד, לא רציתי להתחייב לאף אחד העדפתי להיות עם צעירים כי בנפש הייתי צעירה מגילי לא הצלחתי להתחבר לבני גילי , הייתי מחוזרת מאד ומבוקשת מאד . . אז התחברתי לאיש חמוד ולחבורה בני גילי ונרגעתי , יצאתי למפגשים נורמליים פעם בחודש ישרתי קו עם בני גילי עד שחטפתי מכות ללב ,שהתחלתי להתרוצץ עם אמי ואחי לבתי חולים , כל השובבות נעלמה באחת עברתי לכתוב במקום לחיות על באמת , אבל הכל נגמר וכבה , היום אני סתם חיה , בקושי מחייכת , יש משהו שכתבתי ופחדתי להביא לפה , שהגוף בוגד בי , אבל כנסי תקראי אותו זה מפחיד אפילו אותי .

למעלה