הוא דפוק חבל"ז .....

טאKילה

New member
ליאור לא מסרים בלבד....

אתמול הוא התחזה לאחד מחברי הפורום והוציא ממני במרמה את כתובת המסינג'ר שלי. לא ביג דיל אני תמיד יכולה לחסום, אבל עצם המעשה השפל, זו חציית גבול להשתמש בזהות של אחר ולקחת דבר במרמה!

שמים1

New member
מה את מתפלאה?

הרי הוא מכחיש סדרתי של כל בלאגן שהוא עשה במסרים וטען שכולנו שקרניות... על אדם כזה שמשקר במצח נחושה אני בעצם יכולה להאמין הכל.

שפלות שכזאת ..

אני חושבת שמעבר לזה שזו רמאות וחציית גבול וזה נורא כשלעצמו אני די מרחמת עליו כי זה בא ממקום של מירמור, וסבל, שעמום רב , כי מהמקום שזה בא אז יש רק לרחם עליו וזה באמת שיפלות וקשה לי להבין מאיפה זה בא ואיך אנשים מסוגלים לרדת כל כך נמוך רחמנות על האיש ליאור

רחמנות בקטע של בוז..

מסכן מי שמגיע לשפלות כזאת לרוע כזה לשיעמום שכזה להגיע למחשבה שפלה שכזאת אומלל הוא האיש ליאור

אלמרה

New member
מאמר מפורסם מהרשת אודות הטרולים!

מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד. מה זה משנה? חלק מהאנשים - בעיקר אלו שגולשים ברשת כבר שנים - לא מתעצבנים מטרולים ומתייחסים אליהם כאל תופעה בלתי נמנעת של שימוש ברשת. כמו שאומר הפתגם "לא ניתן לעשות פיקניק בלי נמלים". היה נחמד אם כולם היו מתייחסים כך לתופעה, אבל העובדה העצובה היא שטרולים כן מעצבנים אנשים. גולשים קבועים עלולים לעזוב פורום בגלל ויכוחים שטרולים פותחים, ואורבים (אנשים שקוראים אבל לא כותבים) עלולים להחליט שהם לא רוצים לחשוף את עצמם להצקה ולכן לא ירשמו לעולם. עוד בעיה היא, שהרגשות השליליים שהטרולים יוצרים, גולשים גם לדיונים אחרים. אנשים חביבים בד"כ, עלולים להפוך מרירים לאחר קריאה של ויכוח בין טרול וקורבנותיו וזה עלול להרעיל יחסים בין גולשים שהסתדרו מצויין אחד עם השני עד אותו רגע. לסיום, טרולים יוצרים סביבה פרנואידית, כך שביקורת אקראית של גולש חדש, עלולה לעורר תגובה אכזרית ולא הולמת. האינטרנט הוא מקום נפלא אשר שובר מחסומים ומעלים דיעות מוקדמות. טרולים מאיימים על ההנאה המתמשכת שלנו מהמקור הנהדר הזה של רעיונות. מה ניתן לעשות בקשר לטרולים? כאשר אתם חושדים שמישהו הוא טרול, אתם יכולים לנסות להגיב בצורה מנוסמת ורגועה כדי לבדוק אם זה סתם מישהו במצב רוח רע. לפעמים גולשי אינטרנט נותנים לרגשותיהם לפרוץ כאשר הם יושבים בבטחה מאחורי המקלדת. אם תתעלמו מסערת הרגשות ותגיבו בצורה נעימה ומנומסת, הם בד"כ ירגעו. לעומת זאת, אם אותו אדם מתעקש להתנהג בגסות, ונראה שהוא נהנה מלגרום אי נעימות, הצורה היעילה היחידה להתמודד איתו היא זאת: הדרך היחידה להתמודד עם טרול היא להגביל את תגובותיכם לאזהרת גולשים אחרים לא להגיב לטרולים. אם תנסו לדבר איתו בהגיון, הוא ניצח. אם תעליבו אותו, הוא ניצח. אם תצעקו עליו, הוא ניצח. הדבר היחיד שטרול לא יכול לסבול, זו התעלמות.

אלמרה

New member
אגב אני פעם בקרתי בנורבגיה וראיתי

עד כמה ה"טרול" הוא ישות חשובה בחייהם מילדות... אז אפילו לא חלמו על איטרנט ועל הכינוי "טרול" להגדרת חלאות מהזן הירוד הזה, ולכן אפילו הצטלמתי לצידו של טרול חביב דוקא ויצא משהו כזה...

jud1001

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif....אימלההההה ...../images/Emo41.gif

שמים1

New member
זה חולני ../images/Emo3.gif

מישהו שאין לו ביצים לכתוב בניק שלו , מתפרע בניקים הזויים.

טאKילה

New member
זה ידוע מי זה, כל כך ברור!

הוא כנראה שולח מסרים גם לניקים ההזויים של עצמו.

קיבלתי אתמול מסר ....

דווקא לא פוגע בכלל...אבל מניק שאני לא מכירה... נורא מוזר... הוא/היא כתב/ה שאור מפורום 40 פלוס מאוד מאוכזבת שאני לא כותבת שם יותר.. בהרגשה שלי זה כנראה אותו בן אדם שאתם מדברות עליו... אבל אין לי שום דרך לדעת את זה בוודאות...

טאKילה

New member
כנראה נמאס לו להחליף ניקים

הוא רוצה תגבור. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה זה אותו רפש אדם, הוא איים על כמה בנות, כל המסרים אצלי, הם נראים מאותו חולני.

../images/Emo93.gif אני מחקתי את המסר...../images/Emo4.gif

עשיתי נקיון בתיבה בכלל... הניק היה שפי משהו.......אפילו לא הטרחתי את עצמי לזכור...
נו מילא... נעזוב זה... אין לי כוח לשטויות האלה...

טאKילה

New member
הוא רוצה לקבל

צ'פחה על הכתף ממנהל\ת הפורום בו הוא מציף בהרגשה שהוא התרומה העילאית שם. העצוב הוא שהוא\והיא גורמים לפורום שם לדעוך, עד שישארו שם הוא היא מנהל\ת ומליון ניקים הזויים. לכאלה עושים פוווווווווווו

למעלה