הוא דפוק חבל"ז .....

טאKילה

New member
הוא דפוק חבל"ז ......./images/Emo132.gif

גם על אוטו גלידה לא היתי שמה את פגוע המוח הזה. ת'אמת אני מרחמת על אנשים טיפשים, אך בעיקר מקיאה אותם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נו בדיאוק חטפתי בחילה

שמים1

New member
אני מקבלת מסרים ../images/Emo3.gif

בכל מיני ניקים הזויים , ואני אפילו מתביישת לכתוב לכם כאן מה תוכנם... אנחנו מתכוונות לאותו אדם?

טאKילה

New member
אותי הוא

מנסה להטריד בצאט, פחחחחחחח עוד נעל. הוא מפיץ מסרים אצל עוד הרבה מחברי הפורום, הוא מדבר בשם אחרים, אדם בלי אישיות משל עצמו. הוא מתחזה לחבר פורום. מהרגע הראשון קלטתי שמדובר באדם מוזר, וכל פעם כזו הוא גורם לי להבין שחשתי בטרול הזה כבר בהתחלה. לבי לבי, רחמים על אדם שחיי ונושם את עולם השקר. הנושא יטופל בתפוז, תמשיכו להעביר אלי את המסרים.

שמים1

New member
האמיני לי

שאני מתביישת להעביר מסר אחד ששלח לי ניק חדש ומחודש.שצץ ממש בימים האחרונים ..אני מתביישת בשביל האדם הזה שלא בוחל להעליב אישה במילים כל כך חצופות ובוטות.

טאKילה

New member
נו זה חלק

מסימני שפעת העוף
אל תדאגי הכל יהיה בסדר. אגב התנצלתי בפני מאמן אחד, [נו גמני טועה באינטואציה] כנראה שנלך יחד להעיף עפיפון, הגיע הזמן שמישו יספר לו על רזי החיים.

אלמרה

New member
אני לא מדבר על מטריד אלא על מטרידה.

על מטרידים כבר הפעלתי פעם מכבש ודרסתי אותם ועשיתי להם הנננננהננננננ פאפם פאאפפפם... לא ניתן היה לזהותם כשגרדו אותם מהכביש... אני רוצה מטרידה נעימה וחביבה שרוצה קפה ועוגיות שאני מכין, או משהו כזה...

אלמרה

New member
אבל ברצינות אם את צריכה גרר או משו

אסייע לך עד חורמה להעיף הצידה כל מי שיפריע פה... ואם צריך אני מביא כמה חברה מכנופייה ידועה בנתניה עם כמה טילים, מוקשים, נפצים בעלי ראש מתפצל וגם גז לא מדמיע... לך אני יכול לגלות בסוד שהם חברי מילדות (יוצאי פרדסיה לשעבר, דמאר-אל-דוד ועבאס יספיקו לדעתי...)

jud1001

New member
אלמרה אל תשוויץ...גמני יכולה ../images/Emo41.gif

לצרף כמה חברה בני טובים... הם מאוד עדינים..נו טוב חיפאים... כולה ישבו לו על האצבע המקלידה ביחוד אחד בובו השמן..200 ק"ג ביום חלש...

שמים1

New member
אני אביא עליו איזה יוני סביוני אחד

שכל הזמן מקלל במסרים

שמים1

New member
האמן לי אלמרה

שהיית מעדיף שלא יטרידו אותך טיפוסים כאלה. גם ממין נקבה. יש גבול לעליבות הנפש , לחוצפה , לשקר , ולחולניות שיש באנשים.

עזבו אתכן מזה ..

בואו לפה בנות הבטחתן הבוקר לשנטי ששכחתן? ואלמרה הבטיח להכין לנו כאן ארוחה אז נזלול ארוחה טובה ארוחת שפאלמרה נצחק מפה את המסרים הדפוקים שאתן מקבלות מה בחילה טאKי ש'תגעת אפילו הוא לא שווה את הבחילה שלך היי שמיים ערב קסום לך ואהבה ונשיקות מזמינות גם אותך ערב טוב שמח וכייפי ליאור

שמים1

New member
את מתוקה אני ליאור... ../images/Emo20.gif

אבל נמאס לנו מהטרדות החוזרות ונשנות של האיש הזה , מהשקרים , מהתככים , ומהפה המלוכלך , מהמסרים שהוא שולח לחברות מסויימות בפורום , מסרים מטרידים על סמך דברים שהוא חושב שהוא יודע.

אלמרה

New member
אגב מומלץ מאוד וברצינות פשוט לחסום

את המסרים מאותו חלאה ומנהלת הפורום בקליק אחד יכולה לחסום אותו ל-24 שעות בקרנטינה...

שמים1

New member
אלמרה

הוא פותח המון ניקים , מפריע גם בפורום השני בניק הזוי... קורא בפורום שלנו דברים שאנו כותבים מכל הלב וצוחק עליהם במקום אחר... איך טאקי אמרה...לא הייתי נותת לו למכור אפילו גלידה.

אלמרה

New member
טרול הוא טרול הוא טרול....

אני את מלחמתי בטרולים הבאתי להקצנה עד רמת שיא מול הנהלת הפורומים אלא שלהם, כל כניסה של טרול רק עוזרת!!!!! עד כמה שזה נשמע אבסורדי, הם אוהבים "אקשן" כזה בדיוק עם הרבה מסרים והודעות ותגובות,,, מעלה להם את הריטינג--- פרסומות ---- מוצ'ו כסף... לתוכן, לשלוותם של הגולשים הרגילים - אין משמעות בכלל בפרדס, מצידם שכל היום נתנגח ויעופו מסרים ותגובות... הפתרון הוא פשוט - התעלמות! אין דבר יותר גרוע לטרול מאי התייחסות אליו, אני יודע שזה קשה, כי הוא מאוד מתגרה ומעצבן, אבל שווה להבליג פעם פעמיים והוא מתנדף כמו כלב עם זנב מקופל בין הרגליים.

שמים1

New member
האמן לי אלמרה ..

אני ישר חוסמת , כבר לא טורחת לענות. לא מבזבזת אנרגיה על נפלים. ואני כבר יודעת שמחר בבוקר תיבת המסרים שלי תיהיה מלאה מקללות ממנו , אז אני כבר אומרת כאן שכל קללה שלו תיהי כמו בלעםםםם שיבוא מקלל ויצא מברך , כל קללה שיקלל שתבוא על ראשו.

למעלה