טוב, דברים שאני זוכרת.
- די בהתחלה אביתר דיבר על השנה החדשה, ואמר שהוא שמח להיות יומיים לפני ראש השנה בירושלים. ואז הוא אמר משהו כמו "גם לשיר הזה יש סוג של שמחה פנימית"וצחק, ואז הוא שר אחד מהשירים המלנכולים שלו.. לא זוכרת מה זה היה
- עד "כה ציפיתי ליום והגיע" כולם ישבו והיו די שקטים, ואז בבת אחת כולם נעמדו והתחילו לרקוד... גם אביתר והתפרק והתחיל לפזז על הבמה. הוא כזה חמוד
- לפני שהוא שר את "מיתר", הוא קם מהקלידים וניגש לסטנד מקדימה. ואז הוא לקח את המיקרופון ועשה כזה "הלו!"
ואז הוא אמר: "לכבוד הסתו המתקרב, שיר לאביב" אוי, החוש הומור שלו זה משהו
- בחיים, אבל בחיים שלי לא שמעתי ביצוע כ"כ חזק ל"אבות ובנים". - לפני כל "לקום, להאמין" הוא אמר משהו... "לכבוד השנה החדשה - לקום, להאמין... לאישה ולילדים - לקום, להאמין... שנזכה להתחדש - לקום להאמין..." - "כשזה עמוק"... איזה ביצוע
הקהל עשה לו קול שני
- "יש לי סיכוי" היה מדהים... כל הקהל שר איתו... כמעט בכיתי. - לפני "מתי נתנשק" - ההדרן האחרון, אביתר אמר שזה שיר של מסיבת סוף י"ב... ואז פתאום הוא כזה "כולנו בתיכון!"
וכל השיר הוא עשה תנועות מצחיקות
ורקד על הבמה... אני לא זוכרת אם זה היה בשיר הזה, אבל באיזשהו שלב הוא גם התחיל לקפוץ לגובה
אמ היו עוד מאתיים דברים שאני לא זוכרת אבל בסה"כ נראה לי שסיכמתי את זה כ"אושר גדול וכיף", וזה מה שזה היה