הוא גאון.

MikeY fReAk

New member
הכרטיס../images/Emo79.gif

(וזה הכרטיס של אחשלי, כן? את שלי הוא קרע בדיוק באמצע
)

MikeY fReAk

New member
החתימה../images/Emo79.gif

לא רואים כל כך טוב אבל זה הבפנוכו של האלבום.. אתם יכולים לדלג על התמונה הזאת כי נו זה רק כדי שאני אוכל להתלהב לי:p

MikeY fReAk

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif

כמובן שהייתי חייבת לרעוד ולהרוס תתמונה:\ (ובערך את רוב התמונות שצילמתי)

MikeY fReAk

New member

התמונה שאני הכי גאה בה מההופעה הזאת:p נראהלי.

MikeY fReAk

New member

"היא חיכתה לי, הורידה את משקפי השמש ואמרה - כמה אני שומעת אותך
"...

MikeY fReAk

New member

ידיים למעלה על הראש- על הכתפיים חת שתיים שלוש! ^^

TEENAGER1

New member
טוב, דברים שאני זוכרת.

- די בהתחלה אביתר דיבר על השנה החדשה, ואמר שהוא שמח להיות יומיים לפני ראש השנה בירושלים. ואז הוא אמר משהו כמו "גם לשיר הזה יש סוג של שמחה פנימית"וצחק, ואז הוא שר אחד מהשירים המלנכולים שלו.. לא זוכרת מה זה היה
- עד "כה ציפיתי ליום והגיע" כולם ישבו והיו די שקטים, ואז בבת אחת כולם נעמדו והתחילו לרקוד... גם אביתר והתפרק והתחיל לפזז על הבמה. הוא כזה חמוד
- לפני שהוא שר את "מיתר", הוא קם מהקלידים וניגש לסטנד מקדימה. ואז הוא לקח את המיקרופון ועשה כזה "הלו!"
ואז הוא אמר: "לכבוד הסתו המתקרב, שיר לאביב" אוי, החוש הומור שלו זה משהו
- בחיים, אבל בחיים שלי לא שמעתי ביצוע כ"כ חזק ל"אבות ובנים". - לפני כל "לקום, להאמין" הוא אמר משהו... "לכבוד השנה החדשה - לקום, להאמין... לאישה ולילדים - לקום, להאמין... שנזכה להתחדש - לקום להאמין..." - "כשזה עמוק"... איזה ביצוע
הקהל עשה לו קול שני
- "יש לי סיכוי" היה מדהים... כל הקהל שר איתו... כמעט בכיתי. - לפני "מתי נתנשק" - ההדרן האחרון, אביתר אמר שזה שיר של מסיבת סוף י"ב... ואז פתאום הוא כזה "כולנו בתיכון!"
וכל השיר הוא עשה תנועות מצחיקות
ורקד על הבמה... אני לא זוכרת אם זה היה בשיר הזה, אבל באיזשהו שלב הוא גם התחיל לקפוץ לגובה
אמ היו עוד מאתיים דברים שאני לא זוכרת אבל בסה"כ נראה לי שסיכמתי את זה כ"אושר גדול וכיף", וזה מה שזה היה

MikeY fReAk

New member
וואי נכון!!../images/Emo79.gif

..היה כל כך מדהים בכשזה עמוק עם הקול השני!! משו מטורף!:O ולגבי ההצגה של יש לי סיכוי! קבלו אכזבה עמוקה מהחצי הפרסי שבי...הוא אמר שזה גם שיר פרסי... ו..גאד אני כ"כ זוכרת תהלו הזהXD חחח היה משעשע..:) אממ יש מצב שאת מעלה תמונה שלך או משו?
כי לודעת, היו לי כמה "חשודות" שחשבתי שזאת את (ואני רוצה לראות אם צדקתי!:p) אבל..די התביישתי סתם כזה ללכת ולשאול אנשים "את מפורום אביתר?
"

TEENAGER1

New member
המפ.

לא נראה לי שראית אותי. הייתי בצד השמאלי במדרגות שם...

למעלה