הוא גאון.

TEENAGER1

New member
הוא גאון.

כ-100 דקות של אושר גדול וכיף, פשוט כיף. בכלל לא אכפת לי שאני שפוכה מעייפות, ושמיליון אנשים עישנו לי על הפרצוף. הוא פשוט מלך
חוויות מפורטות יגיעו כשאירגע.

הוא גאון 2

'אושר גדול וכיף'-בדיוק מה שהרגשתי. האושר של אביתר כל כך מדבק, שלא אכפת מכל הדברים הקטנים שיכולים להרוס לך לפעמים הופעה-אנשים מעצבנים,מיקום לא טוב,ווטאבר. לרוב יש לי הרבה מה להגיד על הופעות שאני נהנה בהם,אבל בזאת אני אסתפק ב-'אין מילים'..הוא גאון.. למי שרצה את הפלייליסט-אני אנסה להיזכר- מהאלבום הראשון- מנגינה יקרה שמתי לי פודרה הדוב והנחש אבות ובנים תתחנני אליי יש לי סיכוי ומתי נתנשק-שיר אחרון(שהוא ביקש מאיתנו לדמיין שאנחנו כולנו תיכוניסטים במסיבת סיום של כיתה י'ב) מהאלבום השני- חלון,דיו(גירסה מגניבה ביותר),שיר טיול מהשלישי-כמעט כל הדיסק.. וכמובן-כשזה עמוק,ומעיין.

MikeY fReAk

New member
הוח, היה כל כך כיף.../images/Emo79.gif

אפעם לא הייתי קרובה כל כך לבכי בהופעות כמו שהיה אתמול באבות ובנים. |השוויצריות|וסתם שתדעו, בגלל שבאנו ממש מוקדם אז ראיתי אותו ונמ די התרגשתי אז כל הדברים שרציתי לומר/לעשות[
] לו כשאני רואה אותו לא קרו, אבל לפחות יש לי חתימה, אז זה די בסדר, נכון?
הוא ממש חמוד|סשוויצריות| חוויות מפורטות כשאחזור מבצפר..כולל תמונות (די הרבה יחסית לפעם הקודמת) ופלייליסט סרוק, ואולי גם המודעה של ההופעה, ואולי גם החתימה:p צ'או!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אההה אבות ובנים../images/Emo141.gif

זה בדיוק השיר שגרם לעיני לנצנץ בהופעה שבה אני הייתי!

TEENAGER1

New member
אמ

אני אכתוב חוויות אחרי שאודליה תעלה את הפלייליסט, כי אני לא זוכרת אותו והרבה דברים היו קשורים אליו

למעלה