הוא בוגד

לביאה111

New member
הוא בוגד

אני לא תמימה, זה קורה. "כולם בוגדים" אני תמיד אומרת. אבל הבחור שאיתי?! שכל הויתו וכנראה שבעיקר רק מילותיו שהוא גבר של אישה אחת.... היום מצאתי ספר עם הקדשת זימה ומילות אהבה מבחורה אחרת. אין תאריך אבל הספר יצא לאור אחרי שהקשר שלנו התחיל. אם ידעתי? - אני נותנת הרבה מרחב - יש בעיות ביננו, אבל התשוקה תמיד מטאטאת הכל........ פתרון קסם הא. איך עוברים הלאה עם כזה עלבון? אל תתפסו אותי במשמעות של "התשוקה מטאטת הכל", כי אומנם יש בעיות, אבל אנחנו גם מדברים על הדברים, ופשוט חשבתי שאני "נותנת זמן"..... וואוו זה כואב. עוד לא אמרתי לו כלום.

לביאה111

New member
מה אפשר לומר?

מה זה ישנה? אני רוצה לצעוק עליו, ומצד שני אני רק רוצה לקום וללכת ולא לדבר יותר. יש ראיה שפויה ולא קיצונית לכאב הזה?! אין לי מושג מה אעשה.................... : (((((((((((((

ואוו.. קשה, לא יודעת מה לומר לך....

אני יכולה להגיד לך מה חשוב שתעשי עכשיו...

יש לך אפשרות לקבוע עם מישהו\י שמכיר\ה אותך טוב,מישהו\י שאת אוהבת? אל תשבי ליד המחשב. בזמן כזה צריך מישהו פנים אל פנים...אוווף...אני חושבת שלעולם לא אשכח את התחושה הזו...

יקירה...

גם אני הייתי שם לצערי. גם אני גיליתי זאת, כשהייתי עם האקס. ולא היה כואב יותר מזה. כשבנאדם עושה טעות - צריך לדעת להעמיד אותו על טעותו, כן, גם אם היא כזו, כדי שידע שטעה, ששגה, ושלך יהיה את המצפון לדעת שאמרת לו שאת יודעת, ושהתמודדת. לפי דעתי את צריכה להיפגש איתו, לשחק אותה הכי טבעית שבעולם, להתנהג בכמה שניות הראשונות של הפגישה בצורה נורמלית ורגילה, ואז לספר/לשאול בנחישות ובתקיפות. (לא בצעקות) וכשתגיע ההכחשה שלו...כי היא תגיע (ברוב המקרים היא מגיעה) - תספרי לו על ה"הוכחה" שמצאת. כשבנאדם עושה טעות - צריך להעמיד אותו על טעותו. וכן, כמה שהוא יתחרט על זה... אני עוד מבטיחה לך. אבל אני מקווה שיהיה לך את השכל לקחת את הרגליים וללכת.

../images/Emo45.gif

מסכימה... "וכן, כמה שהוא יתחרט על זה... אני עוד מבטיחה לך. אבל אני מקווה שיהיה לך את השכל לקחת את הרגליים וללכת" גם אני מקווה.. ולא כי אני בעד לקחת את הרגליים ישר וללכת אלא מפני שאת בחורה רווקה.. ללא ילדים(אני צודקת?) הרבה פחות מחויבויות על הראש(לא כשנשואים ויש ילדים מותר שיבגדו בך.. אבל זה פשוט מצב מורכב יותר) כל עוד את יכולה תעשי זאת.. והחוצפן?.. את נתת לו מרחב והוא נתן לך פגיעה.. לא הוגן בכלל..(בלשון המעטה) ואני גם בעד שתיקחי את הזמן ותישפכי את ליבך אצל חברה קרובה כדברי קרן.. אני חושבת שזה יעזור

לביאה111

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo140.gif

תודה בנות. אני חושבת שאני עדיין קצת בהלם. קל לי יותר להזדהות עם הכאב שלכן מלשמוע שאתן חויתן את זה. תמיד שומעת על בגידות, אבל ואווו אנשים באמת חווים את זה.
עוד לא בטוחה איך לעכל או להרגיש בעצמי. מעבר לסהרוריות, האפטיות והשריפה הנוראית הזו בחזה... עוד לא אמרתי או עשיתי כלום למרות שהוא הרגיש שמשהו לא כשורה.... המדהים הוא, שחשבתי שיש ביננו הקשבה והבחנה בפרטים, מעבר לכנות, האמון והרגש. איך איך איך לא הרגשתי.שיאווווווווו.

לביאה111

New member
.......

אני כל כך רוצה ללכת ממנו כרגע, לא יכולה להסתכל עליו, ומצד שני כל כך רוצה שיכאב לו ושהוא יצטער. החברות הקרובות ביותר לא זמינות כרגע לשפיכת לב ולצערי זה יאלץ לחכות מעט. אני גם קצת מתבישת לספר. מרגישה טיפשה, עיוורת. תודה לכן.

ואני באמת

לא חושבת שיש כאן מקום לנקמה. תשאירי את הרצון להכאיב לו בצד. תאמיני לי, כשלא תהיי שם לצידו...יכאב לו מאוד.

אל תרגישי טיפשה...

כל כך הרבה מאיתנו חוו את זה ועוד יחוו את זה...הרבה יותר מדי אנשים... (אפילו אחד זה יותר מדי)...
. תשתפי, תדברי, תכתבי...אל תהססי

לעולם אל

תאשימי את עצמך ש..."איך לא הרגשת ולא ראית". זה קורה. ולגבי השריפה הנוראית בחזה...אני יכולה רק לומר שאני ממש מצטערת לשמוע שיש עוד בחורות שעוברות את מה שאני עברתי בשנה שעברה, כשהייתי על סף התמוטטות עצבים מהדבר הכל כך מכוער הזה. קשה לעכל את זה...אבל איך אומרים: "מה שלא הורג רק מחשל". זה אכן כך. ובאשר אליו, כדי שתמצאי זמן לדבר איתו על זה, כי במוקדם או במאוחר (ולפחות אני כזו) הוא ירגיש באיזשהו שינוי בהתנהגות שלך. גם אם הקטן ביותר כשתנסי להסתיר זאת. דברי איתו. תשפכי הכל. אולי יש עוד אור בקצה המנהרה, אולי זה כן נכתב לפי שהכיר אותך, ואולי הוא קיבל את הספרון הזה ולא השיב לה אהבה ויחס. מי יודע?

omer73

New member
אני חושב

שלפני שאת הולכת לדבר איתו כדאי שתשבי עם עצמך ותחשבי טוב איך ממשיכים מכאן, ז"א אם את בכלל חושבת שיש טעם להמשיך בקשר הזה- שעובדים ומשקמים אותו, או שאת עוצרת את זה ושכל אחד ילך לדרכו.

צר לי היה לקרוא זאת ../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אני באמת לא חושבת שכל הגברים בוגדניים, זאת הכללה שמאוד לא נכונה לדעתי. אני חושבת שהכי נכון יהיה לחשוב על זה בהגיון ככל האפשר, ללכת למקום כמו לים למשל, שיעזור לך לחשוב על הדברים, ולהחליט מה הלאה. אולי שווה לספר לו שאת יודעת, ולהתחיל לעבוד על הקשר- השאלה אם את חושבת שתהיי מסוגלת בכלל להמשיך בקשר אחרי זה.

גם אני לא חושבת שכולם בוגדנים/בוגדים וכו'..

כמו שאני מכירה נשים שלא בוגדות(בניהן גם אני) אני מאמינה שישנם גם גברים שלא בוגדים. המספרים הגדולים אולי מפחידים אותנו, אבל תמיד צריך לזכור שכנגד הרבה שבוגדים יש הרבה שלא.. את מי זה יעניין אם נספר על זוג שאינם בוגדים אחד בשני?... מממ.. לא הרבה.. את מי זה יעניין אם נספר על זוג(או אפילו רק על אחת/אחד מזוג) שבוגד?.. הרבה אנשים.. יש נטייה/מגמה כללית להתרכז בשלילי.. זה גם הכי מושך את האוזן.. אבל צריך תמיד לדעת שכנגד השלילי ישנו החיובי.

יום טוב

כדאי שתשאלי אותו על זה. אל תהיי בזוגיות עם אדם, שבגד בך. אפשר להיות בידידות, אם הקשר חשוב לך. אם תגלי שבגד, נזפי בו היטב. לא כולם בוגדים, אנשים הגונים לא בוגדים. עשה לך מעשה רע ואסור, אם בגד בך. חקרי ובדקי לגלות את האמת. חוץ מזה, אם אינו נעים ונחמד אליך, הוא כנראה לא אוהב אותך.

מקסימה אחת

אז ככה דבר ראשון בוא נתחיל בלהגיד תודה לאל שהוא הביא אותך לסיטואציה שבה גילית זאת לפני שיהיה מאוחר מדיי דבר שני איזה יופי שאחרי שגילית את כואבת ומוציאה את כל הרעל הפנימי מתוכך, איזה יופי שאת יכולה לכתוב פה בפורום אהבה,להוציא רגשות ולקבל תמיכה מאנשים שמזדהים עם כאבך דבר שלילשי תעמתי אותו עם מה שגילית . לבוא ולדבר יפה , לא להסיק מסקנות נמהרות , קודם לדבר , את באמת לא יודעת מתי זה. יכול להיות שהוא קיבל את הספר אפילו בשבוע הראשון של ההיכרות שלכם כשהוא עדיין לא היה בטוח לאן מתקדמים. דבר רביעי THE SWEET REVENGE IS TO BE HAPPY שנני את זה טוב מותק, אוקיי ? אממ.. מה עוד ? אה . אמרת שיש בעיות .. השאלה באיזה מינון . מז"א מרחב? האם הוא מחרטט לך את הצורה עם משפטים בסגנון : "קשה לי להיקשר,קשה לי כך וכך..צריך זמן" האם את מרגישה בטוחה בקשר ? אני בטוחה במיליון אחוז שהתשובה נמצאת בתוכך מין זה הכול , הייתי במקום שלך וגם אני כשהיו בעיות אמרתי לעצמי שאני אהנה מהמין בינתיים אבל בשלב כלשהו אפילו המין הפסיק להיות מהנה,ולמען האמת קלטתי את זה בשבוע שגיליתי את הבגידה שלו, כי הלב והגוף מרגישים ואל תדאגי, רובנו חווינו את זה

סעעמק יותר מדיי שגיאות בהודעה שלי

* דבר שלישי * מין זה לא הכול , ובטח לא =הכול= כמו שכתבתי

robbar

New member
במקומך הייתי חותם ליד השם שלה

תקחי את הספר ותחתמי עליו. תרשמי לו ליד ההקדשה שלה משהו בסגון כזה:. קראתי את הספר והוא לא משהו. גם הביקורות לא.עלילה חלשה ודמויות בלתי אמינות. גם אתה לא אמין. אמנם הספר לא משהו אבל אני כן משהו או לפחות כך אתה אומר לי כל הזמן. ויחד עם זאת אני מוצאת כאן ספר שמוקדש לך על ידי מישהי אחרת. כנראה גם היא משהו. אבל אשה זה לא ספר בספריה שלוקחים ואחרי שבוע מחזירים. פגעת בי , פגעת בה והכל בשביל סיפור פנטזיה שלך. עכשיו השאלה מה סוף הסיפור- סוף טוב או משהו טרגי? תתבגר ותחליט.

למעלה