הוא אשכרה התלונן.

אוריקס

New member
הוא אשכרה התלונן.

כאן. ילדה, במקומך הייתי חושש לגורלי

dors

New member
שם איתך 100 שח,

שאם היא הייתה יכולה להגיב, ככה הייתה נראית התגובה שלה: "
" ואם לא, ככה הייתה נראית התגובה שלי (ואם לא, אתה יכול לשכוח מה 100.. לא לחצנו ידיים
)

Salem

New member
את חייבת להסכים

שזה קצת שוק, שאת פגעת בו... והוא מתלונן עליך ולא עליי
כבר ציפיתי לתלונה עליי
כמו תמיד

מגיע לך ../images/Emo3.gif

אתה תמיד לקוח קרדיט על הדברים שאני עושה, ואז מתלוננים עליך... אז פעם אחת התלוננו על הבנאדם הנכון, מה קרה

gilad g

New member
"מלך המחשבים".

קודם אומרת רוצה זה מדפיסה SQL, אחר כך אומרת לא רוצה זה מדפיסה SQL, ולא משתמש בRespone.Write. קודם אומרת"אררררררר עוד פעם המלך הזה עם הבעיות שלו?", אח"כ אומרת תעזררו לי תעזררו לי, אח"כ אומרת למשוב זה מתלוננת, ושמה תלונה במשוב. אח"כ באה הנהלתה בילדה, ואומרת כמה טרולים בא בלובה, וילדה אומרת אינסוף בא בלובה. הנהלתה אומרת יופי טופי, טרול לוקחת דפדפן שלו, ו-IP שלו, ולא באה יותר בתפוז בחיים שלך. אין אתר, אין SQL, אין Response.Write. קשה, קשה.

Deviation

New member
הוא התחלק על השכל.. עזבותו

אם רק הייתי יכול לכתוב במשוב כמה מילים עליו הייתי אומר לו את האמת בפרצוף, שילך קודם ללמוד response.write כמו שצריך ואחר שילמד מסדי נתונים! את רומניה לא בנו ביום אחד! (במקום זה רומא, אבל חפיף
)

Deviation

New member
לא בדיוק

בסה"כ הוא רוצה ללמוד עוד ועוד שפות ויש גבול למה שילד בגילו (11) יכול לסבול מבחינת שפות, שלא נדבר על הבית ספר שיש לו ועוד ועוד.. הוא צריך ללמוד שלא הכל עושים ביום אחד ולא קופצים מ response.write ל SQL.. זה הכל.. פשוט אחד שמביא שם רע למתכנתים..

Trranger

New member
אופסי...

נזכרתי עכשיו במשהו
טוב אז הכל התחיל לפני כמה זמן(מן הסתם...
) איזה ילדון שקרא לעצמו BIG-MEDIUM שהיה חבר באתרי(פרסומת סמוייה
) והחליט שבגלל שאני מנהל כל כך נחמד שמדבר עם הגולשים באייסי, השליחות שלי היא לעזור לו בASP. אז הוא התחיל לדבר איתי, והתחיל לחשוב שמגיע לו להיות מתכנת באתר שלי ולקבל גישה לשרת ולמסד נתונים... ואני לא כל כך חשבתי ככה, וזה הגיע לשלב מסויים שפשוט אמרתי לו שאין לו שום סיכוי כי הוא מדבר כמו ילד בין 3 והרמת תיכנות שלו שווה לזין
ואז הוא נעלב והתחיל לצעוק עליי שאין לו חברים וכולם שונאים אותו ועכשיו גם אני בלה בלה בלה.. וגם הבטיח שהוא ייתנקם בי וייבנה אתר מתחרה שיהרוס את האתר(אהם אהם.. כבר 3 חודשים אני מחכה להתגשמות של ההבטחה
שאני מחכה לה בכיליון עיניים) ואז אמרתי לו חלאס. לא רוצה לדבר איתך יותר ואיגנרתי אותו
ואז כל שבוע בערך הוא היה חוזר אליי בשם אחר, טוען שהוא מישהו אחר וברוב "טימטומו" היה משאיר את השם הפרטי ושם המשפחה שלו בפרטים
בקיצור, אמרתי משהו כזה : לך לפורום ASP forums.tapuz.co.il/asp אני מבטיח לך שיעזרו לך שם בכל דבר בלה בלה בלה... וזהו :) לא שמעתי ממנו יותר... ועכשיו הסתכלתי בפורום משוב על הכרטיס האישי שלו.. וגיליתי את השם הנחמד הזה.. נחמן בלוגוסקי(או משהו כזה...)... בקיצור הכל באשמתי

gilad g

New member
אתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

הכל בגללך
אותך לסיילם

למעלה