הוא אמר

*יערית

New member
טעות בגוף הסרט....../images/Emo141.gif

עבורי לתת את עצמי זה לתת גם את נפשי, זה משהו שהולך יחד משולבים אחד בתוך השני, האחד לא מתקיים בלי השני..לכן אם היה פונה אליי בבקשה כזו הוא היה מבין שמה שהוא ביקש זאת טעות שלו לראות אותי אחרת.... ואת הולכת.......לאן
רק באת

חיפוש יקרה...

בתור גבר (עאלק גבר) אני יכול להגיד לך שלפעמים אנחנו אומרים משהו שהו לא בדיוק מה שאנחנו רוצים ולפעמים זה מסיבות אפילות ולפעמים מסיבות טובות אבל בסה"כ הדברים לא כמו שאנחנו מציירים אותם ואני אישית הייתי מעדיף להכיר מישהי בתור ידידה ולהכיר ואז יש בסיס טוב אפילו מעולה. לעומת קשר שמתחיל מכמה דייטים סקס ושאר ירקות תחשבי איזה נקודת פתיחה טובה יותר וחוץ מזה אתיי מה נענע אני אדאג לזה

maya163

New member
../images/Emo24.gif

פשוט להסתובב וללכת לא חשוב לאן כמה קל, לא כואב, לא סובלים בכלל כי מה שנוגע בנפש פנימה פוגע מפחיד וכואב - שכן מה שנוע פוגע אך מי אמר שהאמת תמיד כואבת ומי אמר שהאהבה רק דורשת תחייכו לעולם והוא יחייך בחזרה תהיה מתוסכל - לא תזכה בהאהבה

r e d head

New member
אומרים הרבה דברים

מה שעומד מאחורי זה....זה הרבה יותר מורכב ואף פעם לא חד משמעי ויכול להשתנות כבר רגע נתון. רגש זה בראש, או כמו החתימה של יערית, היופי זה בעיני המתבונן הינו אך בעיני. אהבה או רגש היא בד"כ לראש או כפי שכתבת ל"נפשך" ונפשך זה הרבה...זה עמוק וזה בפנים, זה מתגלה לאט, קליפה אחר קליפה. בנאלי, אבל סבלנות לפעמים משתלמת, מקסימום, כבר דיברנו פעם על סיכונים....

למעלה