הוא אמר

חיפוש מותק

תגידי, את מהשב"כ? לא מגיע לנו סיפור כמו שצריך עם התחלה אמצע סוף והסברים בגוף הסרט? את הולכת כי הוא לא האיש? או שמה שהתכוונת לרמוז, זה שאת הולכת כי את פוחדת? אם אני לא מבינה, איך יבין ההוא החושק? ובמה חושקת חיפוש?
פייה

במי אני חושקת?

אני חושקת באחר, אחר שכשאנחנו מדברים על להיפגש זה "להיפגש עם הילדים...."

מתרגמת

חמודה, אני אישה פשוטה, צריכה הרבה מלים כדי להבין, תני לי לראות אם הבנתי טוב, היה אחד שלא ממש רצית, והיית איתו בכייף כל עוד זה לא היה רציני, עכשיו הוא נהייה רציני, וזה לא מתאים לך, ואת הולכת, מנגד יש אחר, שאת באמת רוצה אבל...הקשר איתו הוא... סביב הילדים... מה זה אומר? טוב חברים, כנראה מיניתי ת'צמי למסבירה הלאומית של ח. מהשב"כ המשך (אולי) יבוא...
פייה

אני לא כזו קשה להבנה

באמת, לא בעיה להבין אותי ראיה לכך היא שבגדול די הבנת. זה רק המילים.. אני לא טובה בהן.

זה בסדר גמור חמודה

כל אחד מתבטא אחרת, משתף כמה שמתאים לו, סתם...ירדתי עלייך טיפה, אבל באהבה...
פייה

ophra

New member
SO........./images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הלוואי עלי נשמה.... במקום "דייט" מאולץ ומביך לפגוש מישהו ב"סביבה הטבעית" ביותר שלי - כאמא. תפגשי איתו עם הילדים תלכו לעשות משהו יחד כולכם מה עוצר אותך
.... עפ
(עכשיו תורי לא להבין...
)

SO

להיפגש עם הילדים זה להבהיר גבולות, אנחנו ידידים! הוא רוצה ידידות, אני רוצה יותר, אז גם מפה אני הולכת...

ophra

New member
מוזר לשמוע אותך חושבת ככה

דווקא את... of all people.... אמורה להבין את הצורך בהצבת גבולות כדי להישמר כדי לא להתחייב ליותר כבר על ההתחלה... תני לו את מה שהוא מבקש אם את מרגישה שתוכלי גם את להנות מהחברות הזו ואולי... רק אולי... הוא ירגיש שהוא יכול לשחרר קצת את החבל עם הזמן. לדעת שאת רוצה מישהו זה כבר ה-מ-ו-ן אז למה לברוח מזה כבר עכשיו
עוד לפני שניסית
עפ
(גם אם הנסיון שלי הוביל לתוצאות אחרות, לפחות יודעת שניסיתי..)

לא יודעת

לא מאמינה בללמוד לרצות, והוא לא רוצה אותי. זה שאני יתן לו זמן להנות מהחברות, יעמיק אולי את הידידות אבל לא יגרום לו לרצות אותי.

וכאן אני

מסכימה איתך חיפושית, לפחות בללמוד לרצות רק השאלה שלי היא האם את לא מוכנה להסתפק בידידות ולהפסיק לרצות?

diversityyy

New member
לא מתכוון להקשות...

רק רציתי לשים לתהיה שלי סוף.את אומרת "רוצה אותו" ולכן גם לא מוכנה,הולכת.אומנם בחלקים,חצאי משפטים,אבל חושב שזו התמונה בכללי.יתכן וזה רק אני, שלא לגמרי מבין, שהפוכה לו התגובה.באוטומט...שמכאן מגיע לשם אחר לגמרי.מוכן הרבה יותר,כשממש רוצה...בהחלט הגיוני שזה רק אני,מנותק קצת, תמהוני,קורה לי לפעמים...מבטיח להשתלט.

זה פשוט

או אולי לא ממש. אני רוצה אותו את כול כולו כולל נפשו, הוא רוצה ידידות. אין לי כוונה לשחק אותה קולית שמסתדרת עם הידידות כשאני לא, ואין לי כוונה להישאר כשלא טוב לי (עשיתי זאת מספיק בחיי) אז אני הולכת.

diversityyy

New member
לא מכיר מקרוב...

מה שלא מונע ממני להגיב...לירות באפילה...לא היתי ממהר להאמין לו...ככה מין הרגשה.

ophra

New member
ללמוד לרצות בטח לא

אבל גם ההוא מהתחלת השירשור הזה... בהתחלה לא רצה את נפשך ואח"כ כן.... באותו מקרה בחרת ללכת. אם אותו תהליך היה קורה עם השני. גם אז היית הולכת
ואולי בעצם זו השאלה האמיתית....
עפ
(חושבת בקול רם דרך האצבעות)

את

גם ככה זה מסובך, למה לסבך יותר אה
לא באמת יודעת לענות לך, רוצה להאמין שהייתי נשארת. בכול זאת ההרגשה הזו די נדירה אצלי...

diversityyy

New member
לרוב מאוזן...

ליטוף האגן,אל מול ליטופו של האגו...אוהב את המה,מתחבר לעכשיו,אבל לא שווה בלי הלמה,מסתובב לו על נוטרל...ככה אני,לא לוקח אישי...טובעים אצלי במהירות,לפחות נכון לעבר,אבל לא תמצאו אף אחד,שלא טבע מאושר.

למעלה