הוא אוהב אותי

maof

New member
עפרה ........./images/Emo140.gif

הרבה ניכתב לך מאחרים ........ מאוד קוויתי ורציתי לישמוע שהכל אחלה מאוד היתרגשת שכתבת על היום שהוא היגיע אבל דבר אחד אני זוכר מהדברים שכתבת ללא ציפיה.... רק תקופה שתעבור ..... והזמן יעשה את שלו....... נכון שיש דברים שאנחנו לא שולטים בהם ...... והם פשוט קורים ומיתרחשים בתוכנו.... אני לא יודע מה היו השדרים שהוא הוציא החוצה ותנסי לבחון את הדברים אולי לא היה לזה סיכוי ואולי כדאי לישאול אותו למה???? מעוף

blonda3

New member
עופרה יקרה../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אחד השרשורים המיוחדים ביותר שקראתי..... ואחד הסיפורים המיוחדים ביותר ששמעתי (פראייר מי שלא מכניס את זה לטלנובלה....) אז זהו-כתבו לך כבר הכל. מה שיש לי להוסיף זה שהחיים חזקים מהכל. ושאין לדעת מה יילד יום
יש הפתעות בחיים... ולגבי האיש-אפשר לברר איתו בשיחה גלויה-מה שם בעצם קרה..... "אחרי הכל את (לא) שיר"(שלמה ארצי)

עופרה יקרה שלנו

וכל מה שאכתוב לך אכן נכון ברור ולא כדי לנחמך אלא כדי להעיר אותך מהחלום הזה שאת נמצאת בו... בפעם הראשונה בחיי לפני כמה חודשים זאת היתה פעם הראשונה בחיי שאחזתי בצד השני ובכיתי מאחורה ובכיתי ובכיתי, ולא הבנתי אפילו למה? ועכשו אני יודעת למה, כי אני לא בוכה על שום דבר ועל שום אדם שלא רוצה בי כי הוא כנראה יודע טוב ממני שזה לא זה, היום קצת אחריי ובלב שלם ונקי ממנו, אני יודעת שאמרתי לו את המילים הכי נכונות.. אולי הפסדנו אולי הוא הפסיד, אני לא מפסידה לעולם, אני שלמה עם מה שאני אני גאה, וכך גם את על מה שאת חמודה, כנראה שזה לא הדבר הנכון לך תאמיני לי, ולא עוד הרבה זמן תרגישי כל כך מבודחת מזה שלא להאמין, לא מצטערת שאהבתי לא מצטערת שהרגשתי ואפילו לא מצטערת שזה עבר לי בחיים, היום אני יודעת שיכולתי לזהות את החוסר שהיה מהצד השני, את השוני באהבה בלתת כמוני, הבנתי שלא כולם יכולים לאהוב כמוני, ועוד הבנתי שאם הצד השני לא מרגיש כמוני זה אומר שאין שם את מה שצריך, והיום אנו חברים הכי טובים, לא חושבת אפילו שרע לא לא יודעת אם הטוב שיש לי עושה לו טוב באמת, אבל לי טוב היכן שאני צריכה להיות בלעדיו. והכי חשוב, היום אני יודעת שאולי גם לא אהבתי אותו יותר הסתקרנתי בלדעת אם הוא אוהב, אז כששאלתי אותו והבנתי כמוך שאהבתו אליי אחרת לא זוגית כפי שאני רציתי יותר, הבנתי שידעתי בפנים שנגמר מה שעוד לא התחיל, כי הכל היה רק אצלי בראש, לפעמים אנו מתבלבלים בהרגשה למרות שהיא יכולה להיות הכי אלוהית שיש, הבלבול בין לרצות אותו כי נוח כי כיף כי תענוג, אבל רק לנו? בכל רגע .? לא יודעים מה מרגיש הצד השני, מתעלמים מכל הקטנות שעוברות לנו בראש, אהבה עיוורת יקירתי כך היתה כך תהיה ולעולם לא נבין אותה... מה שכן מאחלת לעצמי ולך למצוא את הכיוון והאדם שראוי להרגיש ללמוד אותו ולקבל כמו שלתת יחד יחד יחד בלי להרגיש רע ושונה!

september

New member
אהההמ..אפשר?

מצטערת שככה נדחפת אבל כבר לא יכולה להתאפק... אז מה יש לנו כאן? יש כאן מישהי שאוהבת מישהו שגם אוהב אותה, אם הבנתי נכון. היא רוצה יותר ממה שהוא מוכן/רוצה/מסוגל לתת. וזה קשה, וזה כואב, וזה מסתכל וזה חרא. וזה ברור שיהיה יותר טוב מתי שהוא וברור שזה עובר וברור שהיא נפלאה < לא בציניות, אני באמת חושבת ככה ממה שהספקתי להתרשם כאן> אבל הכאן והעכשיו!! הכאן והעכשיו קשה ומעצבן. לא מזמן הציעו לי ללמוד להבין ולחיות את המצב כפי שהוא כרגע ולא כפי שהייתי רוצה שיהיה. ולחיות את הכאן והעכשיו. והכאן והעכשיו הוא כזה כואב, אני משערת, שאין מקום לנסות להדחיק אותו או לחיות אותו עם הידיעה שמתי שהוא זה יהיה פחות כואב או קשה.. אז מה אני אומרת כאן? לא בדיוק יודעת מה אומרת. :) ה-למה ששאלת שם, יעזור לך לדעתך להפחית את הכאב? אם כן אז אולי כדאי לנסות ולברר את ה-למה הזה איתו וגם עם עצמך.אולי עם ההבנה תבוא איזו שהיא רגיעה. או השלמה של מצב נתון.לכרגע לפחות. גבר אוהב אשה אשה אוהבת גבר היא רוצה אותו הוא לא. פאק כמה שזה מחורבן. ספטמבר מפיקה לקחים

מייקי69

New member
../images/Emo11.gifבחשדנות מבוקרת../images/Emo11.gif

עפרה, עפרה, לעצור את הסוסים!!!! תגידי, ככה דיברנו? לא סיכמנו על לאט לאט? לא סגרנו על סבלנות ובחינה רציונאלית? לא? טוב, אז אם לא סגרנו, אז בואי תשמעי שניה: תעצרי לרגע, רק לרגע, אם ניתן, את כל הקולות הצועקים לך בראש, בסדר? בואי נבודד. הכנסת הביתה דייר משנה. לך תדע למה. אולי רצית לפרוץ כמה חומות. אולי זאת היתה האינטרפרטציה האישית שלך ל"הרפתקה ממותנת" - עד כאן הכל אחלה. מעבר לציפיות - הכל הלך על מי מנוחות, ואף יותר מזה. קיבלת וואחד צלחת מלאה בכל טוב. תרשי לי לכנות את המעדן: ארוחת שבת. חגיגית כזאת. לא ממש נוגעת ב"חול" לא ממש משקפת יחסים נורמאליים יומיומיים יחסי-חולין. נקיה, טעימה, מעודנת וחגיגית. בגדול (ממש בגדול) - רק טוב. זוכרת את ה"מארחת האולטימטיבית"? כזאת היתה הצלחת שהושמה לפנייך, לאחר מי יודע איזה רעב! צלחת שיש בה הביסעלה זוגיות, הביסעלה עלם חמודות מופלא צלחת שיש בה הרבה "עפרה-מופלאה" תאמיני לי - במשך הזמן ששהה בביתך - למדת גם והתאהבת גם... בעצמך! ואם לא "התחשבנת" עם זה - אז יאללה, להתחשבן. לא סתם אמרתי "אולטימטיבית". כי היית שונה, היית אחרת, היית טובה. נכון שהיית מאד טובה? בעיני עצמך - נכון שהיית טובה ומוצלחת? עכשיו תסתכלי טוב טוב על הצלחת המפתה הזאת. מסתכלת? ממש מסתכלת? בום! אין! לקחו. נ - ג - מ - ר . חזרה לחרא. חזרה לרעב. חזרה ל-לבד. חזרה ל-עפרה והילדים בבית קטן במשפחה מצומצמת. מכה לא קטנה. את מגיבה בכאב לכל הדברים שנלקחו. ל כ ו ל ם !!! עכשיו תגידי לי, מתוקה, במה או במי בדיוק את מאוהבת? זה הזמן לחשדנות מבוקרת. בלי לדעת כלום על מה היה שם. ממש אין לי צורך לדעת. אני יודעת שמשהו עצום נלקח ממך. מאיפה שלא תסתכלי על זה. אני אפילו לא אשב ואמנה. את הרי מכירה כל נים ונים ברשימה. אז לדעתי, יש לך הרבה על מה להתאבל. ואל תמהרי לקרוא לזה "מאוהבת". זה לא שאני יודעת, או שיש לי זכות, לומר לך האם אכן את כן או לא מאוהבת. אני רק חושבת, שהכאב והדמעות, כל אלה - באים כדי לנחם ולהרגיע - הרבה יותר מאשר סתם שני משפטים של: "אני אוהב אבל לא מאוהב". אני חושבת שאת צריכה לקחת זמן. אם את צריכה להתאבל - תתאבלי. אבל אל תקפצי למסקנות מהירות. אל תמהרי לצרף את הבחור לרשימת אלה שלא מצאו בך את התשובה לחלום שלהם. בואי קחי זמן, תלמדי את עצמך לחזור למתכונת המצומצמת של ביתך. לחזור ל-לבד. לאט לאט. רק אחר כך תחזרי ותבחני ותבדקי - האם מדובר באמת בהתאהבות. יכול להיות שכן. אבל כרגע, מוקדם לדעת. לפי דעתי, את נפרדת ונעזבת (אישית פנימית) מהמון דברים: חלום של משפחתיות. חלום של זוגיות. חלום של אהבה. חלום של לא-לבד. חלום של אני-אחרת. וככה, מהצד, אולי, רק אולי, הנפש שלך הוציאה מהבויידעם גם איזה זכרון לא נעים, של פרידה אחרת. קודמת. משפחתית. אז תבכי. תבכי. אני לא מאמינה בחיבוק וירטואלי. אני מאמינה בזה שאם מצליחים לעשות סדר בראש, להבין למה בא הכאב, מאיפה, מה מקורו - אז הרבה יותר קל להתמודד. יש פצע. מובן מאיפה הוא בא. עכשיו אפשר לבכות כשכואב, וקל יותר להבין - שזה פצע. כולה פצע. בנזונה כואב - אבל רק פצע. לא איזה גורל שנצמד אלייך כמו אות קין. יש תקווה, מתוקה. יש הרבה הרבה תקווה. ויש שם גם המון אומץ ותעוזה, שיובילו עם הזמן, למימוש אותה תקווה. עוד תראי!!!! חותמת לך, מייקי.

למעלה