הוא אוהב אותי

Lonely In Blue

New member
עפרה....

אין לי מושג למה. איני מכיר מספיק כדי לדעת, וגם לו הכרתי, אולי גם אז לא הייתי יודע. אבל אני רוצה לזרוק אפשרות היפוטתית לחלל האויר. אין לי שום מושג אם זה מתאים לכם. האמת, אין לי מושג אם זה מתאים למישהו בכלל. האפשרות היא כזאת, אני יודע שאני מאוד יכול להתפעל מציור "משמר הלילה" של רמבראנדט, אבל זה כאשר הוא מוצג במוזיאון, והוא אינו שלי. לו ניתנה לי האפשרות לקבל את הציור לידי, הייתי חושב שאני והוא לא יכולים לחיות יחד. אין לי את התנאים להחזיק אותו. במקרה של הציור, הייתי שש לקבל אותו, כדי למכור אותו מיד למוזיאון. אולי אפשר להשליך מזה גם על אנשים ? פרט לכך שאינך יכול למכור אדם. אתה רק יכול להחליט אם אתה מקבל אותו או לא. איתך בכאבך

רות 2

New member
אתה הולך

אחורנית עם ההיפטטיות שלך אתה מציג כאן את השלב של ההתפעלות,התפעמות התלהבות הם שם למעלה ..יותר בקטע של היקשרות לתמונה הבנה וקבלת הפרטים שבתמונה ההבדל בינהם:... זה שהאחד (דואל לא רצה את התמונה בסלון) והשנייה (עופ רצתה את התמונה מבלי לחפש את המיקום לתלייה) עופרה מבינה ...ומרגישה אותך

Snarc

New member
ככה.....

נראה לי מספיק,מעל ומעבר,,,כי זה שם או זה לא,,,ללא שום פטנטים...או למעשה שליטה...התעסקות אם הלמה, מכילה בתוכה אשמה מה היה אילו וכיוצא בזה,,,לא מועילה היא לאיש,,,אומרים תודה על ידיד לחיים, וממשיכים קדימה,,,קל מאוד להתעקש על תשובות, ובדרך לאבד גם את זאת...שום דבר לא ברור מאליו...להבין החיים במילים אחרות זה רק למצוא שאלות חדשות...

עוף כנף

New member
עפרה, ../images/Emo24.gif

קודם כל, -
עצוב לקרוא אותך. החיים, העיתויים. האהבות החד צדדיות. והוא קורא אותך, ומכיר את האיכויות שבך אבל... כל כך חבל. סתם חושבת לי: אולי ה"אוהב" שלו הוא כאהבת חברים, מעין אהבה כזאת שקשה להפוך אותה לאהבת גבר ואשה? (כי זאת האחרונה, בד"כ מתחילה בהתאהבות). (ובכלל, לא אוהבת לתת שמות לדברים) (קטעי מחשבות באמצע העבודה)

עפרה

עופר'לה, קוראת אתכם מהצד מזה זמן, מתפעלת מהאיכות המיוחדת שקיימת פה, לומדת להכיר אתכם, ומכולם וכולן, הכי אהבתי את תגובותיך, כל כך הרבה עומק, כל כך הרבה חכמה של הלב, כל כך הרבה כנות ויושר ופשטות ואהבה... אז אחרי שקראתי אותך היום, לא יכולתי להשאר עוד בצד, הייתי מוכרחה להכנס לבית שלכם ולתת לך חיבוק, ולכבודך גם בחרתי לי תפקיד של פייה, אני מניפה את מטה הקסמים שלי, ועושה קסם (כוכבים נוצצים עפים באויר
) והכאב נעלם... ואת נזכרת שאף אחד בעולם לא יכול לקחת את הערך שלך... ואת נזכרת שאף אחד בעולם לא יכול באמת לדחות אותך, אם את לא דוחה את עצמך... ואת נושמת עמוק, ממלאת את הראות בשלווה, באהבה שלך לעצמך, באהבה הרבה שאת מוקפת בה בפורום הזה, ואת נזכרת...שאיכשהו, מתישהו, יתברר איך הכל בעצם היה לטובה... המון חיבוק מחברה חדשה עם מטה קסמים

ophra

New member
ותודה אישית לך ../images/Emo41.gif

על המילים החמות ועל מטה הקסמים ברוכה הבאה לביתנו הקט!
עפ

רק אושר

עפרה יקרה, זוכר שכתבת לי פעם משהו שלא כל כך אהבתי לקרוא. אבל בסוף בכל זאת חייכתי לי ואמרתי לעצמי שאחרי הרע מייד מגיע הטוב. ומהו הטוב? שהצלחתי לאושש אותך ממחלת השפעת ולגרום לך להעיף את השמיכות ולו רק בכדי... להחטיף לי סטירה. אז בסופו של דבר קיימתי מצווה והגברת אפילו לא נזקקה לכוס תה חם.
. מה רציתי לומר בזה? שתעיפי בבקשה לכל רוח את שמיכות המשברון. אני משוכנע שאחרי הגבר הזה יגיע האחד שלא רק יכיר באיכויות שלך, (התרשמתי מכתיבתך שיש לך הרבה מהן), אלא גם יפנים אותן עמוק עמוק. ובינתיים? תזרמי עם החיים, תמצי אותם, תעשי לעצמך כייף. מגיע לך. נ.ב. ובמעבר חד. איך מתאקלם "הגור הגדול" במסגרת החדשה? מקווה שהכל מתנהל על-פי התכניות.
רק אושר.

עזבי עכשיו למה...

עזבי עכשיו את המילים רק חיבוק ענק זה כל מה שיש לי לתת לך עכשיו

מצוטטת

New member
עפרל'ה

אתמול כשקראתי, שתקתי קשה לי לפעמים לשים מילים שיבטאו מספיק את תחושתי אז חיכיתי, ועכשיו מנסה להגיב את יודעת השאלה הרטורית והמריזה לפעמים של ה- למה הייתה דיירת של קבע אצלי,נו טוב גם היום היא מגיחה פׂה ושם) ואין לך מושג כמה דרכים עוקפות ניסיתי... אבל היא העיקשת תמיד הובילה אותי לדרך ללא מוצא אז נו טוב....יש ת'מושג הזה "תזרמי" (שותו אגב בחיי מתעבת באופן אישי) ויש גם ת'מושג הזה זמן...מכירה אותו, נכון? זה שאומרים עליו שהוא עושה את שלו... אבל ביננו מי מאיתנו רוצה להיות "עבד" של הזמן? אז או קיי תגידי לי עכשיו , נו מה את מנסה לומר לי? אחרי כל ההקדמה הזו...... מה שאני קוראת מהכתיבה הזו...שאת מאלו המעיזות לומדת לקחת מהחיים , עקבתי אחרי הסיפור
(גם אם לא תמיד הגבתי!) ותראי איזה שלבים עברת...הרפת מהשליטה, מהרצון לדעת כאן ועכשיו (הקולה....זוכרת
) נתת קרדיט.......וואחד קרדיט
אז להגיד לך לא לחוש מבואסת...שתגעת אני
או לייבש מהר תדמעות...כי הוא שווה אותן מפ'תם...שתינו יודעות שההתנסות כנראה היתה שווה
לי נראה ככה מהצד שולי מר "סיגריה" מחפש כרגע איזה שהור ריגוש שהוא חושב שימצא.......אולי, זו כמובן השערה פרטית שלי. אז נכון אולי איזה כמה קוראים ירימו כאן גבה על דבריה של מצוטטת, שירימו
לי נראה שעוד יבוא שירשור המשך זה מה מרגיש לי... ומקווה שזה היה בסדר לכתוב אותו לך.
<מצוטטת עם המון רחשי כבוד ליכולת החשיפה שלך>

מצוטטת

New member
../images/Emo122.gif הגהה

והמריזה=מרגיזה כי הוא שווה אותן....=כי הוא לא שווה אותן <מצוטטת מוטשת>

ש י ר ט ל

New member
למה...

...לא דיברתם על זה קודם?
אולי לא קראת אותו נכון. ואולי דווקא כן קראת אותו נכון אבל האמנת בעצמך מספיק כדי לנסות לשנות את זה (דבר שאני מעריכה). (את חושבת שגם הוא קרא אותך באותה מידה?)

ophra

New member
שוב תודה לכולכם

על המילים וההתייחסות לאט לאט נרגעת יודעת שעוד יגיעו רגעים קשים ואולי אפילו עוד כמה דמעות יתפסו מהגרון אל העיניים אבל יודעת גם שיהיה בסדר אפילו גאה בעצמי קצת...
על נטישת ה"למה" כמעט לחלוטין על התרסקות שהיתה פחות מרוסקת מהפעם הקודמת והכי חשוב - גאה על חבורת האנשים כאן בוירטואל ובחיים האמיתיים שמגלים איכפטיות ואמפטיה תודה חברים. באמת המון-המון תודה!
עפ
(הולכת לשים את דיסק הטראנס החביב עליה ולרקוד ולרקוד ולרקוד)

jewel 1

New member
../images/Emo24.gifגדול גם מכאן

מופתעת (ואולי לא) מהפתיחות והכנות יודעת שתעברי את זה, תצאי מחוזקת עם עוד משהו קטן לקחת איתך לדרך. בשבוע הבא הכל יראה רחוק
יותר ובפרספקטיבה אחרת. איתך

בשולי ה"למה"

ולפעמים אנו מייסרים את עצמנו על ה"למה", כשהתשובה היא נורא נורא פשוטה:ככה.
ושרק תמשיכי לרקוד.

למעלה