הוא אוהב אותי

ophra

New member
הוא אוהב אותי

אבל לא מאוהב בי כבת זוג ואני.... כל כך השתדלתי שלא להתאהב בו.. ולא הצליח לי
יושבים אצלו בדירה החדשה שנינו עם דמעות בעיניים (שלי כבר זולגות בחלקן על הלחיים) לא יכולה אפילו לכעוס עליו למרות שרוצה יודעת שכעס משחרר שאחריו מגיע השקט אבל עדיין לא מצליחה לא יודעת אם אצליח גם מחר זו הפעם השניה בחיים שלי שאני מתפשטת-רגשית לחלוטין מול אדם אחר חופשיה מכל מנגנוני ההגנה נקיה לגמרי לתת לקבל להיות אני זו הפעם השניה בחיים שאני שומעת: אני אוהב אותך את אדם מקסים ונפלא ומלא באיכויות נדירות אבל אני לא באמת רוצה אותך שתהיי שלי להיות שלך זו הפעם השניה בחיים שנשבר לי הלב
אם רק הייתי באמת יכולה להגיד "זה שלו" אולי היה לי יותר קל אבל לא מצליחה לא מצליחה להפסיק לשאול: למה? למה לעזאזל????? עפ
(
כוס-אמו על הארי וסאלי)

ואיך שאת מתפשטת כאן...

ללא כל קליפות ללא כל הגנה פותחת את הכאב הגדול של ...רוצה, אך לא רצויה את כל כך יפה ככה אישה מדהימה.... השארי מי שאת...וזה יקרה... רק אל תתני לזה לסגור אותך ולעטות את הקליפות... אין מילים רק ליטוף ללב כואב

ophra

New member
הלוואי וידעתי איך יקירה

למנוע מהקליפות לכסות בחזרה אתמול הוא אמר: "אני יכול להבטיח לך רק דבר אחד. אני מבטיח לך לא להרים את מנגנוני ההגנה שלי עכשיו" ואני עניתי: "אני לא מבטיחה שאני אצליח שלא להרים את שלי" בינינו, אני גם לא בטוחה שהוא יצליח לעמוד בהבטחה שלו אבל אז לפחות יהיה לי על מה לכעוס עליו קצת....
עפ

יהודה א

New member
עפ../images/Emo24.gif

הלוואי והייתי יכול לעזור דווקא במצב הזה מאוד קשה לי אבל מחבק ומחזק את ידייך שתמצאי את הדברים הנכונים לעשות

קראתי אותך אתמול בלילה...

ולא היו לי מילים... קוראת אותכם.. כבר הרבה זמן... וזוכרת חלק גדול מהדברים שכתבת.. תמיד התפלאתי איך את מסתכלת על הדברים אחרת, בחכמה..בתבונה.. בהומור.. תמיד חשבתי אחרי שקראתי דברים שכתבת... התפלאתי על הפתיחות הזו שלך.. לא מכירה אותך מספיק... אך ממה שהספקתי לקרוא אני בטוחה שאת מקסימה.. ומיוחדת.. והוא יגיע ..האיש שידע לזהות את זה.. שירצה להיות שלך.. ואת תרצי להיות שלו....

ophra

New member
עם הפתיחות לא קשה לי דווקא

להפך... היא משחררת עוזרת עם החצי השני של הדברים שלך יותר קשה לי להתחבר כרגע עד שאני כבר רוצה מישהו שיהיה שלי.... עזבי... תודה בכל אופן על המילים החמות עפ

mr_lonely

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

כמה עוצמה יש בכתוב כמה עוצמה בכאב כמה שאני
אותך....

AngelTLV

New member
מדהים כמה שורה אחת יכולה להגיד

הכוונה לציטוט של שלמה ארצי

דואלי

New member
פעם........

עוד חשבתי שהתהליך הוא התאהבות ורק אחרי זה באה האהבה מסתבר לי כיום שהגבול הוא דק עד כאב מבין את ה-למה ונישאר עם ה-איך

ophra

New member
זו בדיוק הנקודה

שאני לא מצליחה להבין את הגבול הזה בכלל אהבה אמיתית, כזו שבאה מהלב והבטן אחרי הכרות עם הבנאדם שממול (להבדיל מ"התלהבות" ראשונית) מתערבבת אצלי בהתאהבות (זוגית) בלי שבעצם ניתן להפריד בין השניים לא מצליחה להבין את ההפרדה לא מצליחה להרגיש את ההבדל וגם אותך, לא לגמרי הבנתי: "מבין את ה-למה ונשאר עם ה-איך" לא הבנתי. איזה למה הבנת? מה הוא האיך הזה שנשאר? לא שואלת סתם בשביל להטריד באמת רוצה להבין מי יודע, אולי זה יעזור לי להבין את ה"למה" שלי גם... עפ

דואלי

New member
תראי אני כמו שהבנת שם

בתקופה דומה מבחינת הבילבול הריגשי בין ההתאהבות לאהבה הלמה? הוא מוטיב שמתאים לי, למקרה שלי ,ולחוסר ההשלמה עם מציאות ( שאני בחרתי מתוך חישוב לוגי,ואגואיסטי) מסתבר שחישוב לוגי לא הולך יד ביד עם ההתחשבנות הריגשית שלאחר מעשה וכן ה-למה נישאר רטורי וה-איך?.? שייך לתחום המעשי יותר--- -איך שוב יוצאים מזה ,איך עושים רק טוב לי, ולמי שאכזבתי(הידידות הקשר, תלוי יותר בי ואני מתכוון לשמור על הקשר) ,איך מתנקים מכעסים,מעצבות איך ????אני יכול למלות את הדף באיך -אבל זה עדין לא הזמן צריך לתת זמן גם לעצב עברתי קצת על הארכיון שלכם עינין החומוס עינין הבישול לא קשור אומנם ,אבל בהחלט יודע שכרגע מתבשל במיץ של עצמי עם הלמה

*יערית

New member
אבל....אבל....../images/Emo24.gif

לפעמים יוצא מצב שמאהבה ניתן להתאהב אם רק רוצים.... אם רק מושכים בחוטים הנכונים...וחלילה לא נוגעת לך בפצעים מתוקה..מרגישה את הכאב...כי אני בתוך הסיפור שלך יצרתי לי ציפייה משל עצמי כצופה מהצד...שהוא אכן ירצה זאת עד הסוף כמו שאומרים...אולי לומר לתת לזה צ'אנס? לנסות? מה בכל זאת מפריע לו?מה מונע ממנו להמשיך קשר איתך עם יש בך נתונים שהוא כ"כ מעריץ? את יודעת עפרה....הלב לא מודרך מראש..לפעמים הוא בונה לעצמו סיפור אהבה משלו בלי שום קשר למציאות...תני לו דרור.. את יודעת גם אם זה בא על חשבון כאב..הלב ממשיך לחיות, הוא יודע לאהוב ..הוא יודע לבכות..הוא צובט..את נושמת את חיה את לא חיה בתוך עטיפת צמר גפן...את חשופה לדברים שמחשילים אותך יותר ויותר... שיט רוצה לכתוב לך עוד דברים אבל זה לא לכאן.... שיט מר סיגריות... עפרה....להגיד לך שיעבור?להגיד לך שכל עקבה לטובה? להגיד לך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולא הריקה? לא......מחבקת אותך על הדמעות והכאב...כי את האמת שזה עבר עלי איכשהו עכשיו...אז גם אני בדממה כזו ..... אפשר
?

ophra

New member
בלי אבל יקירה.....

יפה אמרת, אם רוצים והוא כנראה לא רוצה.... אני לא מתכוונת לנסות לשכנע או לחכות לראות אם דברים ישתנו לא. זהו. כואב...? נורא! אבל כמו כל כאב, גם זה יעבור. בטח שאפשר
עפ

*יערית

New member
טוב אין אבל......./images/Emo13.gif

קוראת אותך....וכמו מצוטטת חושבת...... אנחנו עוד נקרא שרשור אחר הודות מר סיגריה והתהיות שלו.....משום מה לא מכירה אותו ומה ששדירת כאן לא נגמר בין רגע.... טוב טוב יערית תפסיקי כבר לדרוך על יבלות.... הנה
ועוד
ועוד
מרגיע?

האלי

New member
מה? יעזרו המילים?

לא יעזרו. בטח לא עכשיו. עכשיו הזמן לשתוק. לחבק. לנחם. גם זמן המילים יגיע... ובטח אז גם יהיה לי מה להגיד. שלך, האלי.

ophra

New member
רציתי להגיד: "בטח יעזרו!"

אבל 'תה יודע מה? אולי אתה צודק... אולי עכשיו רק חיבוק ושתיקה יעזרו אפילו יותר... אפשר רק לוותר על ה"לנחם"?
עפ
(שונאת להרגיש "מסכנה")

כן ראינו את אהבתך בהודעותיך וביותר.

לא היה טעם להזהירך כי היה לזה סיכוי של ממש. חבל שלא הלך. אבל מי כמוך יודעת שהלב נועד להשבר. סגול(שמתחיל להתמכר ללב שבור)

ophra

New member
אנשים יקרים

קוראת אתכם פעם ועוד פעם את כולכם רוצה לענות ולא ממש יודעת איך, כמה ולמה אז גם אם בחלק מהמקרים יש התייחסויות ספציפיות דעו לכם שקוראת ומקשיבה לכולם כל מילה או אייקון כרגע עוזרים ולו בקצת.... עפ
(כבר יבשו הדמעות)

למעלה