הה הרדיה!

הה הרדיה!

יופל שלטון האימים של הרודנית לאלתר! אין רגע לבזבז, קץ עידן הבטלה והשאננות! אחיי ואחיותיי, התאגדו! אחדו כוחות וצאו למאבק! שחררו את פורומינו! טוב, פורומכם. אני לא אימו. yuck.

ודאי! את שומרת את ההשכלה

נחלת העשירים, המיוחסים והאדומים! הפרד ומשול! וכיצד ידעו אילולא יחונכו?! כיצד ידעו בל יטעמו מדבש הדעת ומתק ניווט חייהם? כיצד ידעו לולא ינותקו כבלי הלידה המסואבים, המלאכותיים המחברים אותם בתלות סימביוטית אליך, הו מלכת קרח איומה?! DOWN WITH DENTARTHURDENT! (...ולא יראו העיוורים: "אתה הופך לפינגווין. הפסק!")

MispIaced

New member
יש לך מזל שאני לא יודע איפה אתה גר

הייתי בא אליך ומוציא לך את הקאפס לוק מהמקלדת.

37 תווים בקאפס לוק הם עילה לתלישה?

ועוד ממקלדת כל כך יפה וסקסית של לוג'יטק? ועוד לפנות אלי בלשון זכר? מה עשית להם, הו נשגבת...

MispIaced

New member
עצוב שספרת כמה תווים.

וסליחה, רשום פינגווין, לא פינגווינית, בעיה שלך.

לא צריך לספור - כמו שאתה מתסכל על

שלוש גולות ולא צריך לספור שיש שלוש, אני מסתכלת על מילה בת תו עד עשרה תווים ורואה כמה תווים יש בה. וזו דווקא בכלל לא בעיה. I likey to thinky I'm a guy. Oooooh yeah.

סורי, לא קראתי את התרגום לעברית.

תרגמתי חופשי ולא קלעתי, למרות ש"הפסקת זאת" בהחלט יותר מתאים ל"Stop it" מ"הפסק"... my bad.

פלאפאל

New member
התרגום לא משהו.

בטח כולם כבר חפרו לך על הביזיון הנוראי וההתעללות הקשה בבדיחות של פורד: "מה רע בלהיות שיכור?" "שאל כוס מים." תמותו, מתרגמים

גרמת לי לדמיין מתורגמן קשה פנים, במקטורן

ושיער אפור, רכון אל שולחן העבודה שלו, מקטרת בפיו, מנענע בראשו בחומרה לעבר עותק עב כרס של "The Ultimate Hitchhiker's Guide To The Galaxy" וחושב לעצמו כמה דאגלס אדאמס אידיוט. משום מה הרעיון של מתורגמן שלא מבין את הבדיחות של דאגלס אדאמס ממש קורע אותי מצחוק. ממש. *מתגלגלת על הדשא ליד הקבר, hint hint*

למעלה