ההתרשמות שלי

ההתרשמות שלי

ערב טוב לכולם, רציתי לשתף אותכם במשהו שמסקרן אותי: הספקתי לקרוא במס' פורומים של מאגיה. הריטואל קבוע, תמיד יש את האוהב שהתאכזב ומחפש לעשות כישוף להחזרת האהבה, תמיד את יש המאגיסטים שמטיפים מוסר (ובצדק יש לומר) אבל השאלה שלי היא, על הנייר הכל טוב ויפה, טיעונים בעד ונגד עשיית הכישוף, אבל בפועל, זה באמת עובד? יש בסיס לכל הכישופים האלה? יש לכם דוגמאות?

האפור

New member
יש ויש...

אפילו ממש טובות... אבל אתה תאמין בסופו של דבר רק אחרי שתצליח... ואני לא מדבר על כישוף אני מאמין שתהפוך להיות דיי משוכנע אחרי שתרגיש כדור אנרגיה חביב בידיים שלך... שזאתי לא משימה קשה בכלל... ככה זה קרה אצלי למרות שאני מרגיש משוכד. ואני תאמתי מסכים איתך שהפורומים חוזרים על עצמם.. במיוחד על ההטפה הזאתי.. שאני עצמי לא רואה בה משהו שמוביל אותנו למקום כלשהו... אבל אני מוכן לסבול זאתי כי יוצא לי הרבה פעמים לעלות ככה על נקודות מדהימות.. אפילו בזמן צ'אטים פשוטים... ככה שהעיוני הוא כמו הפרקטי.. המאמץ קשה אך הוא שווה בהחלט.

נכון

ההטפה הזאת לא עוזרת. מי שנעול על לעשות כישוף להחזרת אהבה ימצא את הדרך כי תמיד יש את החבר'ה שמפיצים כישופים. וכמה שתסבירו לו שזאת אהבה מאונס, הוא לא יבין. למרות שלפני מס' ימים העלתי נושא לדיון: האם זה עדיין רע לעשות את הכישוף, למרות שהתוצאה טובה, הזוג מאושר, טוב להם יחד, הקשר הפך פתאום לקשר בריא..

שאמאן20

New member
בעקרון...

בדקתי מעט את השאלה הזאת וגיליתי שכל מעשה כישוף שמשנה משהו הוא אפל. כישוף אהבה משני סיבות: 1 נניח לרגע שלכל אדם יש את החצי שלו, תחת השפעת הכישוף ה"קורבן" עלול לאבד כל סיכוי למצוא את החצי שלו. 2 מה שגורם לקורבן להתאהב במטיל הם כל מיני גורמים שבאים וגורמים לה להתענין במטיל. אותם גורמים ניזונים מאנרגיה כלשהיא, או של המטיל או של הקורבן. בשלב מסויים האנרגיה הזאת נגמרת. במצב הזה אותם גורמים חוזרים ומציקים או לחילופין מענים את המטיל ששחרר אותם. תלוי במזל שלו בכח ובכמות אמצאי הזהירות שנקט המטיל מה הגורמים המדוברים יגרמו לו...

תבדוק עוד פעם

ותספור עד 10 לפני שאתה אומר משהו. נתת דוגמא ל"כישוף שחור",אז בטח שזה יתאים לתאוריה שלך. אבל אם אני אעשה טקס לריפוי?אם מישהו חולה,ואני מרפא אותו,אני בעצם משנה משהו...זה רע? חביב הקסם

I am a freak

New member
למה לראות רק חצי תמונה../images/Emo35.gif

אם תרפא רוצח המוני שינצל את העובדה שריפאת אותו ויהרוג אמא ושני ילדים. אז, זה כבר שחור
אז זה כבר אפל
הפריק.

מי מינה אותנו לשופטים?

למה רופאים מצילים חיים של מחבלים? ריפאת מישהו?יפה מאוד..אף אחד לא יעניש אותך על זה. חביב הקסם

Weirdi

New member
מי באמת

מינה אתכם לשופטים? כל שינוי הוא לרעה בנוסף ללטובה. התוצאות של המעשים שלנו הן רבות מגוונות וברוב המקרים לא ניתנות לחיזוי. כמו שזה מוסרי בשביל רופא לרפא מישהו שילך וירצח, למה זה לא מוסרי לתת למישהי כישוף אהבה?

I am a freak

New member
למה זה מוסרי../images/Emo35.gif זה לא. אבל....

אנחנו בסך הכול ממלאים את דרכינו בשביל החיים. אולי זה הייעוד שלנו
לעזור לבחורה מסכנה
סיכמת מצויין, אי אפשר לדעת. לכן- הכול עניין של אמונה. אז, אם האמונה שלך שונה מאמונה של מישהו אחר- תתחשב, תבין שזה קשה להחליט, שזה קשה להיות השפוט בסיפור- ותביע דיעה אם אתה רוצה- אל תצא נגד. זה לא נחמד [לא במקרים כאלה, לפחות]. הפריק.

אז למה

אז למה תמיד כשמישהו פונה לקבלת כישוף אהבה תמיד אומרים לו שהצד המכושף יהיה ב"ידיים" של המכשף כל החיים ושהוא יהיה תקוע באותו בנאדם?

ToryMaster

New member
אז מה?

מישהו שנעול על גניבה גם נעול עליה ולא משנה מה תגיד לו לא תצליח לשכנע אותו לוותר, אז לא נגיד כלום? תמיד יש את הסיכוי שמישהו ישתכנע, לא?

לא הבנת

יש כאלה שאומרים שבשלב מסויים ההשפעה של הכישוף נגמרת ואז מי שעשה את הכישוף נפגע... ומצד שני יש כאלה שאומרים שמסוכן לעשות כישוף כי המכושף יהיה מאוהב לכל החיים במכשף, ומה יקרה אם למכשף ימאס מהמכושפת?

I am a freak

New member
כישוף ביטול../images/Emo35.gif

1. יש כאלה ויש אחרים. יש ל-ך דיעה בנושא
אם כן, תציג אותה. אני מבטיח לנסות ולהראות לך שהיא לא נכונה [גם אם אני אאמין שהיא נכונה- רק כדי להוכיח לך שאי אפשרות אחת נכונה הנושא הזה]. 2. מה יקרה אם
שפשוט יבטל. מי שנתן יכול גם לקחת. שבת שלום, הפריק.

תסביר לי אתה

בבקשה, אני לא מבין בתחום אלא מתעניין. אז בתור אחד שאני מחזיק ממנו הסבר לי בבקשה. איזה גישה היא הנכונה? הגישה שבשלב מסויים הכישוף מאבד את כוחו או הגישה השנייה שהכשיוף לעולם לא מאבד מכוחו. למרות ששניהם (לדעתי) מסוכנים. הראשון מסוכן למטיל הכישוף והשני לבנאדם שעליו עושים את הכישוף. שבת שלום

I am a freak

New member
להחזיק ממני כמבין- זו כבר טעות ../images/Emo13.gif

בוא נדמה את זה לחימום כוס מים. אתה מחמם אותה [מכשף], היא מתחממת [הכישוף עובד]. הכוס תישאר חמה תמיד
זה בדיוק אותו הדבר. מהו כישוף בעצם
שליחת גושי אנרגיה ושליטה בהם במטרה לבצע פעולה כלשהי, הנסתרת מהעין. וחום, מהו
אותו הדבר, אנרגיה. תסיק מסקנות
הוחמאתי. הפריק.

למעלה