ההתקדמות היומית 17.1.07

sapir aloud555

New member
Try more like ../images/Emo121.gif

[חשיפת הנוביות] רמה 51, פייג', 14 Luk, 17 Int 9 בSlash blast, מקס Endure [ברמה 32] ואם עבודה ראשונה לא מספיק נהרסה לי, גם את עבודה שניה הרסתי - היה לי רק 11 final attack ברמה 51, וכמעט מקס Theathen, שזה בעצם הסקיל הכי פחות שימושי. -__- זה היה הפייג' הראשון שלי, והדמות הראשונה שהצלחתי להגיע איתה לעבודה שניה. לקח לי שנים לעלות איתו רמות, וכשחבר לימד אותי לעשות Pq - עשיתי עד 51, בגלל זה הגעתי עד לרמה הזאת. לא נורא.
עכשיו אחרי שאני יותר מבינה, וניסתי את כל העבודות, [כל העבודות בעבודה שניה, הכוונה.] יש לי פייג' חדש, עם Stats מושלם ^^;

somebodddy

New member
הדמות הראשונה שלי...

חוץ ממה שרואים בתמונה, יש לו 12 בRECOVERY ו10 בMAX HP(מיקסמתי אותו רק לקראת סוף העבודה הראשונה. ולמרות שהייתי איתו כבר כמה שנים(עם הפסקות מאוד ארוכות) לא הייתה לי יותר מדי בעיה לעזוב אותו. מה גם שזה נתן לי הזדמנות לעבוד על החברים הישנים שלי

sapir aloud555

New member
כן, ../images/Emo121.gif

לעזוב את הדמות הישנה זה האמת, כיף [כל עוד הדמות הייתה גרועה], רק חבל על הזמן שהשקעת. ו - ואו, כולנו פישלנו עד כדי כך בדמות הראשונה, הא? אחלה Skill points. T_T את הפייג' הראשון לקח לי שנים לעלות רמות, פרשתי ממנו לכמה חודשים טובים ואז פתחתי עוד כמה דמויות עד שהגעתי לדמות הנוכחית - שאני מרוצה ממנה. D: ואם להיות כנים, דיי פרשתי ממייפל קודם, חזרתי רק בגלל הפורום וכל זה. זה עשה לי חשק שוב

ועכשיו אני רמה 11../images/Emo41.gif

סיימתי 2 משימות. מצאתי חולצה. מלא דברים מגניבים. והכול בזכות somebodddy. somebodddy, אני כרגע בעיר הקוסמים, חזרתי לשם ותודה רבה רבה

שטהD:../images/Emo189.gif../images/Emo182.gif

עליתי בזמן האחרון המון והיום לא כל כך אבל עוד 30% אני עולה ואין לי מקום לחפצים יש לי מלא ואני מזלזטית גם נתנו לי 1.2 מיליון וגם הביאו לי מלא דברים לרמות 40 יש לי מלא לרמה 40 !! ויותר+

למעלה