ההתקדמות היומית 1.2.07

ווינגז

New member
ההתקדמות היומית 1.2.07

מה עבר עליכם היום? עליתי ל-lvl 32 והשלמתי ארבעה קווסטים, ווהו... ועכשיו אחזור לשחק, כן.

sapir aloud555

New member
רמה 31 בבאנדיט. >.< ../images/Emo121.gif

ונאסר עליי לשחק מייפל כי אימי שונאת שאני משחקת בזה. . . נו טוב, עוד כמה שבועות בלי לא יזיקו.

ווינגז

New member
אה, ובמיוחד

ראוי לציין שעברתי את ה-jump quest של lvl 30, כבר שלוש פעמים

ווינגז

New member
סתם, היה לי משעמם

והייתי עצבנית על איזה קווסט אחר שהייתי צריכה לעשות... אז פשוט המשכתי עם מה שכבר ידעתי איך לעבור (ולא שזה חשוב, אני מניחה שידעת שכל פעם שעושים את זה שוב, מקבלים ores.

miss_t

New member
כן ידעתי...

חחח דרך טובה לפרוק עצבים אבל בעקרון זה ממש לא שווה את התשלום של הכסף על הכרטיס בשביל לקבל 2-3 ORES עלובים שבכל מקרה נופלים כשאת מתאמנת

somebodddy

New member
עליתי רמה ל45! ויותר חשוב -

סוף סוף הצלחתי להכין סט של אומוק! עם דובונים ורודים ופנדות.

sapir aloud555

New member
יפה ../images/Emo121.gif

גוד, תמיד שהלכתי עם הפייג' שלי ללודי ניסתי לעשות כזה. נתקעתי עם בערך 30 פנדות ו99 דובונים ורודים.. באיזו מפה "צדת" פנדות? XD

somebodddy

New member
בתהליכים 1 ו2 במפעל הצעצועים

אבל רק באיזורים ממש מתחת להיכל הטרסות(חלק 3 אני חושב), כי באיזורים האחרים יש רובוטים והם סתם מפריעים. מפות נחמדות, עם ספאן סביר(למרות שהספאן של הדובונים הורודים בטרסות הרבה יותר טוב), אבל עם יותר מדי רקע קדמי בשביל להתאמן בצורה אפקטיבית.

00רונאל00

New member
אממ

היה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאגים אז עליתי רק 30% :(

morosh1234

New member
עליתי לשלב 23 עם הגנב שלי ../images/Emo3.gif

בקרוב עבודה שנייה

Giallorossi

New member
עליתי ל34

יש לי כבר 10 בקריטיקאל..... אה, קניתי את הבגדים של לבל 35 (טופ, בוטום, כפפות ועגילים)

miss_t

New member
עגילים לרמה 35 מקבלים

מקווסט או מPQ... בשביל מה לקנות יש גם דברים לרמות הבאות שתדעו שמקבלים מקווסטים ולא שווה לקנות! תשימו לב איזה קווסטים יש לכם ומה כל אחד נותן ניתן לבדוק באתר של היידן סטריט..

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif

את העגילים ל-lvl 35 קיבלתי כבר מזמן, אני לא זוכרת מאיזה קווסט אפילו.

עליתי לרמה 15+25

המשתמש של אחי[אושר] עליתי אותו לרמה 25. ואת מאור53 עליתי בעזרת ליאת מיס טי לרמה 15.

למעלה