ההתנתקות שלי !

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo20.gif מי כמוך יודע.....

את רק עשית את זה בהפוך.........עזבת שם בכדי לבוא ללמוד כאן, ואת יודעת שזאת חוויה. דומה אבל שונה ! תודה מותק , מתגעגעת !

vered 37

New member
../images/Emo20.gifבהצלחה בדרכה החדשה ../images/Emo20.gif

וואו דניאלס כמה מרגש איזו נחישות אומץ ורצון יש לבתך.. אכן התנתקות אבל לצורך עלייה והצלחה בדרך חדשה ומיוחדת . מאחלת לבתך הגשמת חלום ושתצליח..בגדול..
ולך אשה מקסימה ומיוחדת במינה ..אני שולחת
ו-
גדולה כי אמא כמוך זה נדיר כזה ...

בהצלחה לילדתך דניאלס! ../images/Emo50.gif

אין לי ספק שעם אמא כמו שלה עם המון נחישות ורצון , היא תצליח ובגדול!! מאחלת לה נסיעה טובה ודרך מוצלחת!!

ת י א ה

New member
../images/Emo20.gifדניאלס יקרה../images/Emo20.gif

יודעת כמה שאת גאה בה יודעת כמה שקשה לך "ההתנתקות" ממנה אבל ככה זה שמגיעים לשלב של "עוף גוזל" והפעם היא "עפה" עם הרבה שכל ומזל שתיסע בשלום ותשוב בשלום ואת, תסיחי את דעתך בקניית ספרי-אנגלית בשנקין לקטנה...
מתאים לך להיות פולנייה גאה

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo20.gif דפנטלי גאה !

ואת הספרים קונים בחנות יד שניה באלנבי. הגיע הזמן שתבואי לסיור בשכונתנו הקטנטנות.

ב ד ר ך

New member
ווואהו

מרגישים את הגאווה ואת הנחת עד פה ויפה לך קורטוב הפולניות מה יש? מגיע לך !!
שיהיה לה בהצלחה ואני בטוחה שאריזונה היא רק ההתחלה

רחלי228

New member
ההתנתקות שלי מתחילה מחר

הנסיכה בחרה השנה ללמוד בפנימיית כדורי.מחר החבר`ה נפגשים ומתחיל הגיבוש.רק לדמיין תמונה שהנסיכה קמה בארבע לפנות בוקר לחליבה גורמת לי לצחוק,כאילו חזיון בלתי אפשרי.כל כך מוזר,כל כך לא יודעת איך להתנהל איתה מרחוק.מיום שהיא נולדה לא נפרדנו,איתה אין שבת או פגישות עם אבא,היא כל 13.5 שנותיה איתי.רק שיהיה לה שמח וטוב.

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo20.gif וואלה גם לכן בהצלחה .

תראי , רבין ז"ל למד בכדורי וגם אלי יצפאן ובטח עוד רבים וטובים אחרים מקום מעניין בחרתם .....מקווה שיהיה לה טוב שם . שיהיה רק שמח וטוב .

my sunshine

New member
../images/Emo23.gif את

יודעת איך ה
שלך פועם עכשיו בגאוה בדאגה באהבה בגעגוע בתערובת של רגשות... אז את אמא גאה זה שלך וזה מותר לך... והיא, שיהיה לך בהצלחה לקטנה-גדולה שלך שתיסע בשלום ותצליח בגדול...

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo20.gif פועם ועוד איך פועם.

לא מצליחה להרדם מרעש הפעימות. תודה מתוקה !

maof

New member
וכמו שהבת שלי אומרת../images/Emo13.gif

מלאן תאלפים בהצלחה
ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים. מעוף

קשה ההתנתקות

מהבת אני בטוחה, ועם זאת את מלאת גאווה ואני בטוחה שאלו תהיינה שנים נפלאות עבורה ואתם תלוו אותה ככל האפשר בדרכה מאחלת לה בהצלחה (וגם לכם, לשרוד את הגעגועים)

למעלה