הבת שלך עשתה את זה בגדול!!!!!!!!! להיות אחת מהשלושה לא ניתפס אפילו - מרשה לי לחלוק איתך קצת את הגאווה? כאילו,,, ילדה קטנה, בישראל מפלסת את דרכה ככה. וואוו. על אף שידעתי, הרגע הזה ממש- מעורר השראה. ואת , אמא שלה. מותק, בטח עצוב. לשחרר יותר קשה מכל דבר אחר בהורות. ובמקרה הזה ( ורק בו..) זוכרת איזו עדה המציאה את הפולניות?
להרפות בתור הורים-הכי קשה אבל הכי ממלא את הלב בסיפוק , נחת ואהבה-לראות את הגוזל שגדלנו יכול להמריא כל כך גבוה וכלכך רחוק הצליח לבת שלך והצליח לכם כהורים!!! וזה מה שהיא הכי צריכה עכשיו-אמא שתאפשר לה לעוף, ותחכה ותהיה שם בשבילה, עם חיוך וחיבוק ותפיכה וכל האמונה והאהבה
אני בטוחה שזה בא מהאהבה אני בטוחה שהיא תצליח ותפרח כמו פרח שגדל מיום ליום מאחלת לה הצלחה בדרך החדשה אולי עכשיו התנתקות אבל שם תהייה לה התחברות אז מתי את נוסעת לבקר אותה כבר?
פרח שהושקע כל יום. אמרתי היום לאבא שלה, כל השנים עבדנו קשה בכדי לממן לה את הנסיעות לחו"ל לתחרויות, עכשיו נמשיך לעבוד קשה בכדי לממן לעצמנו את הנסיעות לביקורים.
שיחקתן אותה, שתיכן!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
כל הכבוד לה! להתקבל על מילגה באריזונה.... וואלה שיחקה אותה בענק! שיהיה לה מוצלח ומהנה ומעשיר
ואת יקירתי - שיחקת אותה כאמא! ללוות ילדה בדרך כזו מגיל 12. להעניק לה את האהבה ואת הבטחון להגיע לרגע כזה... דימעה בעיניים, אין ספק, אבל דמעה כל כך אוהבת וגאה
זוכרת שחלקנו את מילותיו של ג'ובראן חליל גובראן? אתם הקשת ממנה, כחיצי חיים, ילדיכם שלוחים: הקשת מבחין בשובל על פני נתיב הנצח, ברצותו כופף קשתכם למען חיציו הנורים למרחקים - התרצו לידיו המותחות קשתכם, כי אוהב הוא את החיצים במעופם גם את הקשתות הנענות לידו. ואת יקירתי, קשתית מדהימה! בהצלחה לכל המשפחה
שיחקת אותה עם הברכה הזאת, ושתביני זה השיר שליווה אותי במחשבות בחודש האחרון. הילדים ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געועי החיים אל עצמם: באים המה דרככם אך לא מכם, חיים עמכם אך אינם שיכים לכם. תנו לידיכם את אהבתכם אך לא את מחשבותיכם, כי להם הגיגיהם. מילים שעוררו הרבה מחשבות, והתפלספויות . שיהיה אחלה סופ"ש רינה
עם רקורד כמו שלה, קשה שלא להאמין שגם השלב הזה לא יהיה מוצלח במיוחד. ברור שאת מאמינה בה, בידיעה מאיזה חומר היא קורצה. אז עם דמעה קטנה בעין, וחיוך מאוד גאה תני לה
ופוש קטן בטוסיק לדרך החדשה. ואח''כ להסתובב ולבוא לקבל
לאמא ששיחררה גוזל ראשון. מעניין מה יצא מהבאה בתור (
וזה הזמן להודות לך על העזרה בתירגומים ובכלל. בעניין הבאה בתור......ואואו אם היית שומעת את התוכניות שלה..... אבל.....כמו שאמר הרצל " אם נרצה אין זו אגדה " וזה המוטו.
לראות את הילדה גודלת, מחליטה איך ולאן, לדעת מה יותר טוב לה, להגשים חלום... גאה בילדה שלך איתך, גאה בך. שתהיה לה נסיעה טובה, ואני בטוחה שתהיה לה הרפתקאה מדהימה שם!