ההתנתקות שלי !

d a n i e l s 5

New member
ההתנתקות שלי !

יסלחו לי קצת המתנחלים ובכלל כל עם ישראל כי היום ה-15/8/2005 אני עסוקה בהתנתקות של הבת שלי מכאן ובהתחברות שלה ב-17/8/2005 לעולם החדש שלה ( רוה"מ תיאם איתי את התאריכים ). בעוד כמה שעות הבת שלי ממריאה לדרך חיים סטודנטיליים בארץ חדשה,עיר חדשה,מסלול חיים חדש. חצי שנה אנחנו מתעסקים בבביוקרטיה ובמסביב ובשבוע האחרון אופס זה אמיתי מתעסקים באריזות מה לוקחים , מה לא כמה ואיך.....והנה זה הגיע, וזה שמח וגם עצוב. שמחה וגאווה כי היא יוצאת לדרך שהיא החליטה עליה מאז שהיתה בת 12 בנסיעה הראשונה שלה לחו"ל (משחקי ראווה) לאריזונה שם נפלה ההחלטה. הבת שלי הולכת להיות אחת מ-3 זרים שהתקבלו השנה לאונב' ותהיה אחת מ-30,000 סטודנטים שם. אני מאמינה בה ! אז למה עצוב.......וואלה כי אנחנו הורים , כי קשה לנו לשחרר ככה בלי קורטוב של פולניות. UNIVERSITY OF ARIZONA, HERE SHE COMES עוד פרק בסידרה "פיק-אפ פורום" המראות ונחיתות.

t o t a l

New member
הבת שלך

מדמיין אותך לפני אי אלו שנים ורק מתחיל להבין מי היא. היא תצליח היא תפרח היא תמריא והכי חשוב...היא תהנה מכל רגע. מאחל לה בהצלחה וגם לך ולאביה ולאחותה

וואיי איזה יופי לקרוא - דניאל'ס

המון אושר והצלחה לבת ולך המון נחת יקירה. חיבוקים ונשיקות- אוהבת אותך אימא יקרה

shemesh22

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo160.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo25.gif

נעלמו לי המילים, אז השתמשתי בכל האייקונים האהובים עליך
מאחלת לה התחלה מדהימה ומרגשת ולך אמא יקרה רק נחת גאווה ואושר. ואיך אפשר בלי השורה המפורסמת של אריק איינשטיין " עוף גוזל, חתוך את השמיים..."

מהנסיון האישי שלי..סטודנט בברזיל

כן..קשה לשחרר..אבל מאהבה לומדים לשחרר.. וקשה הפרידה הרבה יותר.. אך נתת לה חלום..ההגשמה שלה היא היכולת שלך לתת..לשחרר..והכל באהבה. ואז.. תצתרכי ללמוד לא לחשוב עליה כל יום..כל דקה...כדי לא להתגעגע.. ואת החוויה הזו הבן שלי לא ישכח לעולם..מאמינה שגם ביתך תמצה את כל מה שיש ..ולא תשכח חוויה כזו..לא קורה לכל אחד.. שיהיה לה בהצלחה..

החתולית

New member
שולחם לך חיבוק ענק, יקירתי

הילדה פורסת כנפיים, תרתי משמע ועפה לעולמות רחוקים, ולרגע לא מצפה שתוותרי על הפולניות. יש לך מושג ירוק, כמה היא היתה מאוכזבת אילולא דאגת כך ואילולא היית עצובית ? היא עם התפקיד שלה ואת עם התפקיד שלך - כי ככה טבעי. נסיעה טובה, שיהיו סרבים מוצלחים :)

יערית

New member
HERE SHE COMES ../images/Emo160.gif

ועם הנחישות כמו של אמא שלה,אין לי ספק ולוּ הקטן ביותר שהיא לא תצליח
נסיעה טובה..ואמא עשי טובה, אירזי לה כמה דברים מתוקים שרק פה ניתן למצוא,למרות שעלית זה בטח לא MNM ..

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo20.gif הנחישות

היא שלה בלבד.תאמיני לי במהלך השנים הסתכלתי עליה מהצד וזה היה מדהים. אני ואבא שלה רק תמכנו מהצד עם המון אהבה . וכמו שכתבתי אנחנו מאמינים בה .

בהצלחה רבה!!!!!!

זו הדרך להתפתחות , לעצמאות להעריך את החיים ואת מה שקיבלה ממך גאה בך ובה נסיעה טובה ובהצלחה

למעלה