ההתנצלות החודשית.

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo24.gif

המון תודה שנכנסת לפורום ועדכנת אותנו. הקליפ באמת מקסים ויוצא לי לראות אותו המון בערוץ 24 ועכשיו אחרי ההסבר הוא עוד יותר מקסים בעיניי. לפי איך שזה נשמע העבודה היתה ממש קשה אבל התוצאה מושלמת!!! וואי,עוד שבועיים סינגל,איזה כיף...אני מאוד מחכה לאלבום!!! כל ההשקעה שלי ושל כולנו מגיעה לך מכל הלב אני באמת חושבת שאתה מוכשר והכתיבה שלך פשוט גאונית. שוב,תודה רבה ונתראה...

hilali1

New member
אני רוצה לראות את הפספוסים

ז"א מהצילומים של הקליפ.. בטח יש לא מעט
תמשיך להתרגש, להצליח, לשמוח ולעשות מוזיקה כל כך טובה
הילה

אין לך מה להתנצל אריק ../images/Emo9.gif

קודם כללא רק אתה כותב תודות- תודה גם לך על השירים והכישרון
אכן הקליפ של מתוקות מעולה
וואו לצלם קליפ בהילוך איטי זה נשמע לא קל
ניפגש בבארבי

נלאם

New member
געיתי מצחוק מהשיר "המתוקות"!../images/Emo80.gif

המילים, אוי המילים.... הלחן שלך מהודק ביותר, תענוג לנוכח טונות של לחנים מחופפים וחרוזים מאולצים שנתקלים בהם ברדיו. הכינורות בשיר מעטרים אותו בשדוניות עשירה ושמחה... ומחמאה אחרונה: איכשהו, ממש איכשהו..... אתה מזכיר משהו מהניחוח הג'ם מוריסוני. לא מהכיוון האפוקליפטי אבל בהחלט מהכיוון הרדיקלי "הזימתי"... מרענן לאלללה!!!

Karma Killer

New member
תותח על אתה../images/Emo9.gif

בהצלחה בהמשך, שייצא כבר הדיסק. הייתי בהופעה בקריות והיה מצוין.

or78 האחת

New member
וואו עוד פחות מחודש לדיסק ../images/Emo45.gif

כולי ציפייה
הקליפ החדש מדהים. אחד הטובים שראיתי השנה !!! בתור אחת שהיתה בהופעה הראשונה(והמאוד אינטימית
) בתמונע ,כיף לראות את המקום מפוצץ בקהל אוהד
מחכה בקוצר רוח לסינגל הבא , מקווה שאיתו נתעורר ליום חדש נפלא

איזה מותק../images/Emo9.gif

איזה כיף להכנס לפורום ולראות הודעה ממך בפורום
הקליפ למתוקות האחרונות יצא מדהים! איכותי וממכר, מוצלח ושונה! כל הכבוד! כמו שאמרו פה, זה מקסים שאתה מתרגש ככה מהאנשים שבאים להופעות, אבל אין לך שום סיבה להיות מופתע
יפה שקראת הודעות שנכתבו בפורום, כיף לדעת שאתה מסתכל כאן! אני מצפה בקוצר רוח לסינגל הבאה, וכמובן לדיסק
נראה אותך בבארבי! אתה מוזמן לבוא לבקר כאן שוב

למעלה