ההתנצלות החודשית.

ההתנצלות החודשית.

שלום לכולם. כמיטב המסורת, אני פותח את הודעתי בהתנצלות על ההעדרות הממושכת מהפורום. ליתר דיוק, זו בעצם הפעם הראשונה שאני כותב מאז שהפכנו לפורום... אז קודם כל מזל טוב! התרגשות גדולה. באמת. (לא שאני יודע מה ההבדל בין קומונה לפורום, אבל מה זה משנה?..). אז המון תודה לכל המשתתפים, והכותבים והמנהלת...מירב. כל הכבוד. קצת עידכונים - כמו שאתם כבר יודעים הקליפ החדש של "המתוקות האחרונות" יצא, וזוכה להמון שבחים, אני מאד מאד אוהב אותו בעצמי, נהניתי מכל שנייה של יום הצילומים, היה כיף גדול. את הקליפ ביים רועי ורנר, שעשה עבודה מדהימה ואני רוצה להודות לו על כך. ראיתי שהיו כל מיני שאלות לגבי איך הקליפ צולם, אז אכן זה היה בהילוך איטי, בעצם פי 2 יותר איטי מהמקור, וככה זה נוגן במהלך הצילומים זה נשמע די מצחיק... אח"כ מותחים את הסרט בחזרה וזה נראה פחות או יותר טבעי. חוצמזה, ההופעות ממשיכות ומצליחות די יפה. הופענו שבוע שעבר בבנימינה ובקריות, יום אחרי יום ובאו המון אנשים וזה ממש מרגש, להופיע מול קהל חדש, שאפילו יודע את המילים... ההופעה הבאה תהיה בבארבי כפ"ס ב-15.12 זו פעם ראשונה שלי גם שם, מקווה שיהיה כיף. ראיתי שהמתוקות האחרונות הגיע למקום 2 במצעד השבוע, אני לא יודע כמה זה בזכותכם אבל אני מניח שחלק לא קטן, אז המון המון תודה על הזמן וההשקעה. הסינגל הבא יצא כנראה עוד שבועיים בערך, אני לא יכול לגלות עדיין איזה שיר זה יהיה, אני אשאיר לכם בינתיים נושא לדיון והשערות פרועות... זה יהיה בעצם השיר השלישי והאחרון שאנחנו מוציאים לרדיו לפני הוצאת התקליט ב-1.1.07. (אגב, הוא נקרא 1 פשוט בגלל שהוא הראשון ולא בגלל שאני אחד אלוהינו כמו שראיתי שמישהו כתב...
וזהו בינתיים, נראה לי... ניפגש בקרוב, נשיקות. אריק.

אריקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אתה לא צריך להתנצל כל פעם שאתה נכנס לכתוב..אנחנו יודעים שאתה עסוק. וואי זה צולם בהילוך איטי אבל זה נראה ממש טבעי, כל הכבוד
עוד שבועים סינגל? יששש
יש לי ניחוש אני מקווה שהוא יהיה נכון.. חחח אחד אלוהינו
תדה שנכנסת לכתוב, ניפגש בבארבי

Rachel47

New member
אויש אתה..מתוק..../images/Emo15.gif

ההתנצלות התקבלה (חודשית
סבבע..כל חודש הודעה..תזכור
) איזה חמוד שאתה ממש מתרגש מההופעות
ההופעה שלך מקסימה..שתדע
הקליפ באמת מהמם וואי לצלם בהילוך איטי נשמע..מצחיק
המון בהצלחה ותודה שהסברת לנו את השם המתוחכם של הדיסק (יפה לראות שאתה קורא כאן את ההשערות שלנו
) סינגל חדש
מעניין מה הוא יהיה ניפגש בקרוב
והמון בהצלחה

ady18

Well-known member
תודה

תודה על זה שאתה כותב ובאמת מצחיק לדעת שהקליפ צולם בהילוך איטי ותודה על פירוש האלבום ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך ושיהיה הרבה הופעות ושתמיד יהיה קהל חדש ואתה ממש מקסים ומיוחד

אוי כמה שאתה מתוקקק!

איזה כיף שאתה נכנס לפורום מדי פעם:) מעריצה די טרייה שלך שחורשת על השירים (גם בשעות העבודה..ש...לא לספר!!).אתה מדהים..התכנים של כל השירים ייחודיים ואל תשים על מה שאומרים בגלגל"ץ או כל מקום אחר....והכי חשוב...בעיני אתה סקסי בטירוף...:)..מקווה להגיע לברבי החודש..המון הצלחה!!!אנחנו מאחורייך

hilali1

New member
אבל ברשת גימל כן משמיעים

אמנם הרבה פחות ממה שמגיע לו אבל משמיעים

I מ י ר ב I

New member
נכון,משמיעים אותו.אבל...

לפי מה שהם טוענים-השיר לא מוחרם אבל לא מעודדים אותו עקב שימוש בשפה בוטה. וחבל מאוד שזה מה שהם עושים... אם הם קוראים פה-כדאי להם לשקול שוב את ההחלטה הזו.

hilali1

New member
השבוע שמעתי שם שיר הרבה יותר מזעזע

ברגע שאני אמצע את השם שלו אני אכתוב מייל תלונה. משהו עם אחותי אני מסתכל לך בין הרגליים..

One trick pony

New member
עדי אדיוס שיר מצוין

בכלל לא מגעיל. זה שיר על בחור שמת להוציא את העיניים לאקסית שלו בגלל שהיא עזבה אותו. הוא שונא אותה, הוא כועס עליה, הוא רוצה להוציא עליה את כל העצבים שלו ולגרום לה לקנא - אבל היא לא שם כדי לשמוע. נטשה והלכה כבר.

nunsh

New member
מה הקשר???

היא שם ועוד איך, שומעת שהוא עושה את אחותה כבר שנה...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo140.gif

בתור מי שישבה בהופעות שלך בתמונע עם עוד 30 איש, זה מרגש לראות את כל המקומות מפוצצים עד אפס מקום, אפילו שאת ההופעה האחרונה הפסדתי בגלל השאננות.. אני צריכה להפנים שאתה כבר מגה
אני כל יום מגלה עוד ועוד אנשים שחולים על 2 הסינגלים ששוחררו וכבר מאד רוצה שהם ישמעו את כל השאר כי ברור לי שהם יהנו מכל שניה. הקליפים כולם משגעים ורועי ורנר עושה עבודה מופלאה, כרגיל. לגבי הסינגל הבא, לי יש את הבחירה שלי אבל נראה לי שמה שלא תוציא, יתקבל בחיבוק ע"י הקהל
מקווה להצליח לתפוס כסא פנוי בכפר סבא, שיהיה בהצלחה

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

"אחד אלוהינו"... יפה לי שאריק ברמן מצטט הודעות שלי... חשבתי שרק אני מצטטת שירים שלך...
אהבתי מאוד את הקליפ למתוקות האחרונות.
תהנה בהופעות ושיהיה בהצלחה בהמשך
אני מחכה כבר שיצא הדיסק, להכניס אותו לנגן, להחזיק את העטיפה ולקרוא את החוברת.

Rachel47

New member
"להחזיק את העטיפה../images/Emo15.gif

ולקרוא את החוברת" תיאור כזה..רומנטי כזה
חח כן זכרתי שאת כתבת את האלוהינו הזה
נו מזמן אמרתי שאת גורם שצריך לצטט

Rachel47

New member
גמני..../images/Emo15.gif

אבל הגיע הזמן לאיזו הכרה כלל-עולמית

למעלה