אם מחליפים את K ב Q...זה מגיע מעניין
ת תם ונישלם New member 19/5/07 #15 עבודת דוקטורט דרום אפריקאית המקורות הארכיאולוגיים לחקר ממלכת ישראל - עבודה בת למעלה מ600 עמודים, מאד מקיפה... למי שזה מעניין אותו...
עבודת דוקטורט דרום אפריקאית המקורות הארכיאולוגיים לחקר ממלכת ישראל - עבודה בת למעלה מ600 עמודים, מאד מקיפה... למי שזה מעניין אותו...
ת תם ונישלם New member 18/5/07 #9 גישת ההתנחלות השקטה אין פירושה שהיתה יציאת מצרים או שיש לה בסיס ארכיאולוגי היסטורי. אבל לא על זה באתי ללמוד כאן
גישת ההתנחלות השקטה אין פירושה שהיתה יציאת מצרים או שיש לה בסיס ארכיאולוגי היסטורי. אבל לא על זה באתי ללמוד כאן
M masorti New member 20/5/07 #21 לא טענתי שיש קשר סיבתי. רק הצעתי הסבר המניח שהיתה יציאה ממצרים. התנחלות שקטה יכלה להתקיים גם אם בני ישראל באו מהודו.
לא טענתי שיש קשר סיבתי. רק הצעתי הסבר המניח שהיתה יציאה ממצרים. התנחלות שקטה יכלה להתקיים גם אם בני ישראל באו מהודו.
ב בנדק חביב New member 19/5/07 #10 יוווווווווווו כמה משעמם. למה לא תעשה איזו אקטואליזציה לשלוש הגישות ותעורר קצת ענין בתיאוריות האלה, שלכשעצמן נשמעות כחפורות מאיזה ארמון ממוטט וקבור?
יוווווווווווו כמה משעמם. למה לא תעשה איזו אקטואליזציה לשלוש הגישות ותעורר קצת ענין בתיאוריות האלה, שלכשעצמן נשמעות כחפורות מאיזה ארמון ממוטט וקבור?
ת תם ונישלם New member 19/5/07 #12 אצלי זה בדיוק ההפך דווקא האקטואליזציה משעממת אותי. הגישה ההופכת כל ויכוח היסטורי או ארכיאולוגי למאבק בן ימין ושמאל, רווי יצרים וגידופים, משעממת אותי עד מאד.
אצלי זה בדיוק ההפך דווקא האקטואליזציה משעממת אותי. הגישה ההופכת כל ויכוח היסטורי או ארכיאולוגי למאבק בן ימין ושמאל, רווי יצרים וגידופים, משעממת אותי עד מאד.
I Immanuel Goldstein New member 19/5/07 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברכותי. סוף סוף אתה מגלה סימנים של יכולת לאירוניה והומור עצמי. תמשיך כך.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברכותי. סוף סוף אתה מגלה סימנים של יכולת לאירוניה והומור עצמי. תמשיך כך.
א אטיוד5 Active member 19/5/07 #17 בת דודה שלי, לבושתי אמרה בצעירותה - "בשביל מה צריכים ללמוד היסטוריה? כל האנשים האלו מתו מזמן."