ההתלבטות השנתית

bruno01

New member
נראה לי שמדובר על בנציון 1, לא?

מסעדה חדשה ממש מול הסנטר, בשדרות בן ציון (איפה שהיה ספגטים, אני חושב) של אילון אמיר שעבד בטוטו.
בהחלט נראה מסקרן.

דקלה21

New member

nitzanitt

New member
בעיני הקוסם הוא אחד המקומות הכי overrated

דוגמא מעולה לאיך החזות והאווירה גוברים על התוכן. הוא באמת קוסם... איך שהוא מצליח להביא לשם כ"כ הרבה אנשים ולשמור על תדמית כזאת.
כדורים גדולים ומחניקים, סלט לא מעורבב. דבר אחד מאד טעים שם בעיני - החמוצים. אבל לא יותר מזה...

קצת מזרחית משם באבן גבירול פינת דיזינגוף יש פלאפל הרבה פחות מסוגנן והרבה יותר טעים - פלאפל נטו עם כדורים בהירים קטנים וטריים, ורוטב שום לימון משגע.

salo22

New member
איזה חלק של אבן גבירול ?

למיטב זיכרוני זו הצומת של פרנק והמיזנון משמאל, אז מעבר לדיזינגוף לכיוון דרום ? אם אני לא טועה יושב שם פאב ואחרי זה איזו גלידה עברית או משהו כזה, לא זכור לי פלאפל..

nitzanitt

New member
כן לכיוון דרום

יש פיצוציה, ואז הפלאפל המדובר, אחריו בורקס עמיקם, המבורגר אקספרס כלשהו שלא זוכרת עכשיו את השם המלא ואז הגלידה. פאבים יש עוד טיפונת דרומה...

למרות שנהנתי מאוד בקלארו ממליצה בהסתייגות

אם זו "התלבטות שנתית "
המקום כייפי,אבל לא יכולה לכנות אותו רומנטי בשום צורה.
כן רומנטי לטייל במתחם לפני או אחרי....
האוכל טעים אבל לא"חגיגי",יותר אוכל "שוק"בלי לכנות אותו ככה..ירקות טריים עם מינימום נגיעה,מנות לא מאוד מסובכות.....
יש שם שולחנות עגולים גדולים המאפשרים להעביר ערב כייפי עם חברים ,לערב זוגי כנראה הייתי מעדיפה מקום אחר.
דווקא לנטייתך לטעמים מן המזרח הייתי כן הולכת על טאיזו...

salo22

New member
כן בהחלט הרעיון הוא גם טיול ראשוני במתחם

מה שיכול להיות נחמד בערב, אבל הייתה לי גם תחושה שקלארו "מהודר" יותר כחלק ממרתף יינות או משהו בסיגנון, אם הבנתי נכון.. גם עניין סיגנון האוכל הדי פשטני "אנחנו עם חומרי גלם מצויינים" לא הכי קורץ שבעולם אבל כדאי לדעתי מה השטיק שלהם עד הסוף והאם יש מעבר, כמובן אצטרך לנסות.. תודה רבה על ההארה..

salo22

New member
תודה, גורם קצת למחשבות שניות

התמונה הזו בהחלט מצליחה להעביר היטב את עניין העיצוב והישיבה ומהזוית הזו זה בהחלט נראה פחות מה שאני מחפש. גם עניין בישול מינימליסטי יחסית, הוא פחות או יותר משהו שבקלות עושים גם בבית, למרות שאולי יש שם כמה מנות מושקעות יותר, לא חקרתי התפריט לעומק.. בהחלט לא ממש מתרשם מתמונת המנה הכתומה, הדג אולי טרחון ?

למה לא פאסטל?

אנחנו מאוד נהנינו, מסעדה מיוחדת, מנות עדינות בטעמם, מקום יפה, שירות טוב, מחירים הוגנים.

salo22

New member
לא יודע, בהחלט אופציה

קצת מבולבל כרגע, יש זמן לעשות חושבים עד מחר בערב ולהזמין מקום. גם מטבח לילה פתאום קפצה לי לראש, אני חושב שהיו כמה דיווחים נחמדים משם וגם ארוחת טעימות נדיבה ומעניית במחיר לא רע, בהחלט אשקול גם אותם..

הרבה פחות ממליצה על מטבח לילה...

חסרי כיוון ברור, הכל כמעט אבל שום דבר לא פוגע בול. זה הדעה שלי מביקור לפני חצי שנה או משהו כזה..

גם אני הייתי הולך על קלארו

הכי מסקרנת אותי כרגע, אם כי לא ממש הצלחתי להבין מה הסגנון האוירה שם(ז"א הכל מעבר לאוכל).

בגזרת המקומות הקטנים, הכי מסקרנת אותי זו החלוצים 3.

למעלה