ההתלבטות השנתית

salo22

New member
ההתלבטות השנתית

ערב אמצע שבוע, תל אביב רבתי, יש כמה מקומות חדשים, קלארו מובילה כרגע אבל אין יותר מידי מתחרות, בחירה ללא תתחרות זה משעמם
חשוב שיהיה מקום "עם אווירה" אפילו רומנטית, יהא מה שזה, יותר בכיוון העיצוב, שנה שעברה חגגנו באריה לפי המלצתו של בוב ובהחלט היה טוב מאוד.. טאיזו בערב מרגישה קצת "בסימן שאלה" לפי קונצנזוס ה"נפלאה לעיסקית", טופולופומפו ופאסטל לא רואה שום דיווחים מעניינים "להאחז", פופינה למעשה גם מתחרה כרגע עם קלארו כי עוד לא הספקנו לבקר בה.. אשמח להארות

salo22

New member
מר וגברת לי מישהו היה ??

מסעדה חדשה, אפס דיווחים, זה כבר לא מריח טוב.. אשמח למידע ממישהו שניסה..

salo22

New member
עניין העישון, שכחתי

אם זה באמת משפיע שם כמו שציינו בביקורת ראשונית, אז לא מועמדת.

lady_anne

New member
עניין העישון פחות חמור מכפי שתואר

אם יושבים ליד הבר זה באמת קצת מפריע כי אנשים יוצאים לעשן בפרפסת ולא תמיד שוכחים לסגור את הדלת וריח חודר פנימה וגם קצת קור.
מאמינה שבישיבה בחלל הפנימי קרוב לכניסה הבעייה לא קיימת.

גסטרו

New member
כל הדיווחים כולל מבקר המסעדות של טים אאוט

לא התלהבו מהאדון והגברת, חוט השני מנות מתוקות מדי
אגב, חבר חובב אוכל סיפר לי על ארוחת טעימות מופלאה בסדנא בירושלים- 220 לסועד ואם לצטט אותו- אוכל ברמה של * משליין. אני ראיתי את התמונות של המנות והתלהבתי.
הוא גם סיפר על ארוחת מנות ראשונות בלבד באריה שהיתה טובה מאד.

salo22

New member
הדיווחים פחות עקרוניים לי מרגע שהוכנס

תפריט סושי לפעולה, אממה, אני לא מוצא שום איזכור לתפריט כלשהו שישפוך אור מה קורה שם ומה רמת המחירים, זה לטעמי חובבני ואשמח לתיקון אם אכן יש תפריט כזה ברשת. מבחינת תמונות סושי בפייסבוק של אלכס, אלו ממשיכות להיות בין התמונות שהכי מושכות אותי כרגע ברשת לכיוון, אבל כל השאר עמימות מלאה.

passioneta

New member
חלק מהתמונות שלו מופרכות

אולי מאוד אסתטיות אבל נטולות הגיון בישולי.

salo22

New member
בהחלט מצחיק

שכל המבקרים "המכובדים" רצים לעשות עבודתם נאמנה בערך ביום הראשון של מסעדות, רפובליקת בננות במזרח התיכון, לא הרבה יותר.

Gרר

New member
גם אני הייתי בוחר בקלארו

מסקרנת מאד, אין ספק.

חנול

New member
להתלבטות השנתית שלנו

מגיעים לת״א לזמן קצר (אזור הסנטר) ומחפשים עיסקית הוגנת, במחיר הוגן (לא רוצים לעבור את ה-80 לבנאדם). הכל הולך.
הצעות? אני יודעת שהאזור מאתגר...

Pixelss

New member
הבסטה

מרחק הליכה ממש לא רציני מהסנטר ועונה לגמרי על הדרישה של עיסקית הוגנת.
אני אומנם לא זוכרת מחיריםמאבל בטוחה שיש מנות שעונות על הדרישה של 80 שקלים

salo22

New member
סנטר זה דיזינגוף ?

כי אם כן אז לדעתי הבאסטה לא ממש נחשבת קרובה לשם, הכל יחסי. למרות שהמלצה בהחלט טובה, חלק מהמנות בהחלט אמורות להיות מעל 80.

Pixelss

New member
עשר דקות גג רבע שעה הליכה איטית

זה רק לעלות את קינג גורג.
וזה שיש מנות מעל 80 שקלים זה בטוח אבל גם יש כאלה בפחות.

salo22

New member

אני מאוד בעד, כמובן שהמסלול שאת מתארת הוא בהחלט סביר ביותר. אגב בית תאילנדי לדעתי קרובה יותר ויכולה להיות אופציה מצויינת גם כן. ויש נדמה לי את מרקו האיטלקית ? הזכירו פה לא מזמן מקום איטלקי שקרוב לסנטר על הרחוב עצמו.

passioneta

New member
היתה כתבה על עסקית ממש חמודה ליד הסנטר

לא מצליחה להזכר בפרטים...

למעלה