ההתחמקויות של וקסי

קומרן

New member
על סמך מה את כותבת זאת?

לא למדת ביולוגיה

לא למדת פסיכולוגיה

לא קראת דבר על הניסוי של מילגרם פרט לסרטון ביוטיוב

והכי חשוב - את לא מכירה את הדמות , אם אני אספר לך שבניסוי של מילגרם אחד המחשמלים היה כימאי , האם הוא עשה זאת בגלל לימודי הכימיה? אגב, חלק מהמחשמלים היו מהנדסים ואנשיי מדעים מדוייקטים.

פולספגן

New member
יותר מדוייק לא הבנת מה שכתבתי

כי מה שרציתי להראות הוא שקשה לך להתנגד למה שאתה עוסק בו (וזה עוד לפני שדברנו על
) ורק יחידי סגולה עושים את זה.

קומרן

New member
ואיך זה היה קשור לסטודנטית לביולוגיה שנפלה

בניסוי של מילגרם יחד עם עוד אנשים רבים אחרים משלל מקצועות שונים?

זה לא - מציע לך לקחת קורס הסקת מסקנות

פולספגן

New member
כי היא נכללת בקבוצה הזאת

לך תעשה קורס בתורת הקבוצות, כי נראה לי שמה שלא מאכילים אותך עם כפית בקורס, אין לך את היכולת ללמוד לבד

קומרן

New member
מה הקשר?

יש לה עוד מאפיינים רבים אחרים , את זאת שכושלת וקובעת שיש למקצוע הלימוד שלה קשר לעניין על סמך כלום.

פולספגן

New member
מה הקשר לתחום עיסוק?

חוץ מזה, מי שמזכיר את השואה לא במקום המכובד שצריך להזכיר אותה, הוא כה עלוב שאני לא מוכנה להתייחס אליו.

פולספגן

New member
בקשר למאמרים 8 ו-9, אז הנה

מחקר שמראה שאתיל כספית, הסוג של כספית שנמצא בחיסונים, לא מסתיים רק במוח, אלא משאיר את כמות הכספית אורגנית כמתיל כספית, הסוג של כספית שנמצא בדגים.

פולספגן

New member
כספית במינונים של החיסון -

השוואה של כמות הכספית לפני ולאחר חיסון הראתה עלייה משמעותית בתינוקות פגים לאחר חיסון.

שלא תגידו שאני מחפף - רפרנס 2

הבעיה שלי מתחילה כבר בפסקת הפתיחה. הם מניחים שרק במעט מדינות עשירות יש חשיפה לכספית מהינקות. כי הרי במדינות עניות לא אוכלים דגים, או משהו. אחר כך הם מניחים שהתינוק נולד בריא וכל דבר שקורה מאוחר יותר הוא באשמת החיסונים - Because the child is healthy when he/she takes vaccines, adverse events caused by vaccination are monitored to insure vaccine safety, שזה כמובן קשקוש. ילדים עם בעיות התפתחותיות מולדות נולדים איתן. אחרת הן לא היו נקראות "מולדות".

בואו נמשיך הלאה לחלק של הסקירה האפידמיולוגית.
בתור התחלה – זה מאמר שפורסם ב-2010, והם סקרו רק מאמרים שפורסמו עד 2001. או שלא פרסמו כלום בעשר השנים מיציאת המאמרים האלה ועד לפרסום המאמר הזה, או שמישהו ברר במיוחד את המאמרים שמתאימים לתזה שלו.
הם בחרו אך ורק מאמרים מבוססי מאגרי מידע. אין להם אף מחקר פרטני! אפילו לא מקרה-ביקורת אחד! אין שם אף אחד מהמחקרים האפידמיולוגים הגדולים שהתפרסמו מאז 2001. אין לי מושג איך בכלל דבר כזה התקבל לפרסום, בהתחשב בהטיות הברורות בשימוש במאגרי מידע. הם טוענים שזה מחקרים מבוססי אוכלוסיה, שזה פשוט לא נכון. מדובר במחקרים מבוססי מאגרי מידע, שאי אפשר לנטרל בהם לערפלנים (כמו, למשל, קיום מחלה נוירולוגית לפני קבלת החיסון).
והכי חשוב – המחקרים היחידים שנכללו בפרסום הזה הם מחקרים שמתנגדים לחיסונים.
כדי לעשות מטא אנליזה כמו שצריך צריך לכלול את כל המחקרים הרלוונטים, לא רק את אלה שתומכים בדעתך. צריך לכלול את המחקרים שנערכו כמו שצריך, לא כל דבר שחלף בסביבה.
פורסמו יותר מ-300 מאמרים בעשר השנים האחרונות שמתייחסים לתימרוסל ולחיסונים, איפה הם במטא אנליזה הזו?

הנה למשל מאמר שעשה את זה ב-2004 - http://pediatrics.aappublications.org/content/114/3/793.abstract
שלוש שנים אחרי המחקר העדכני ביותר שנכלל במאמר, ושבע שנים לפני פרסום המאמר.

בקיצור מדובר כאן ב-cherry picking (בחירה של מחקרים רק מהסוג שמקדם את המסקנה הרצויה).

המאמרים של פולסבגן

אוקי, נתת לי שני מאמרים לקרוא בנוגע לכספית בחיסונים:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?...Levels in Infant Monkeys Exposed to Methylmer

1. מדגם מאד קטן. 41 נדגמים הוא מספר מאד מאד קטן, בייחוד כשמנסים להגיע לתוצאות טובות.
2. מינון הכספית נשמע לי גבוה בהרבה מהמינונים שנותנים בחיסונים, עד כמה שאני זוכר בחיסונים בעבר היה משהו כמו 50 מיגרוגרם. כאן נתנו 20 מיקרוגרם/ק"ג (אם הקוף שוקל 2 קילו - 40 מיקרוגרם, 3 קילו 60 מיקרוגרם וכו') ב4 מנות בתוך שלושה שבועות. זה הרבה.
3. הם לא נתנו לקופים את החיסון עצמו – הם מהלו כספית עם החיסון, עם סליין, או בלי כלום וככה נתנו אותה.
4. המשפט הזה - Hg is cleared from the body faster after the administration of ethylmercury than after the administration of MeHg אומר, שהכספית שנמצאת בחיסונים בטוחה יותר מדברים אחרים.
5. ואז יש את המשפט הזה - A much lower brain concentration of total Hg was observed in the thimerosal monkeys compared with the MeHg monkeys, שאומר שהטימרוסל בקושי מגיע למוח, וגם אז הוא לא נשאר שם.
6. מאוחר יותר הם אומרים שההבדל המרכזי הוא בשיעור הכספית במוח יחסית לדם. שימו לב - לא סה"כ הריכוז במוח. כלומר, הטימרוסל מתפנה מהר יותר מהגוף, ועל כן מגיע פחות ממנו למוח.
7. שאר המסקנות במחקר מתייחסות ל MeHg ולא לתימרוסל. למשל השורה הזו - Although the initial blood Hg concentration (at 2 days after the first dose) did not differ between the MeHg and thimerosal groups, the peak blood Hg concentration in the MeHg-exposed monkeys rose to a level nearly three times higher than in the thimerosal monkeys after the fourth dose , שפחות או יותר אומרת "תימרוסל ממש, אבל ממש בטוח לשימוש".

ולמאמר השני:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?... Hepatitis B Vaccination in Preterm Infants."

בבדיקות של כספית בדם, בצואה ובשאר נוזלי הגוף נמצא שרמת הכספית ירדה לרמה טרום החיסון תוך עשרה ימים. מכיוון שכמו במקרה של הילדים האוטיסטים (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20056569) – לא ניתחו את המוח של התינוקות שהשתתפו במחקר, אנחנו לא יודעים כמה נשאר במוח.
וכאן בעצם השאלה הגדולה – האם אנחנו סומכים על מדידה בדם? אם כן, אז המחקר הזה מראה שאין מה לדאוג.
האם אנחנו סומכים על מדידות לאחר שנים? אם כן – אז אפשר לסמוך על המחקר של הילדים האוטיסטים. כי הוא בדק את ההבדל בין שיעורי כספית לבין ביצוע, שזה מה שמעניין אותנו בעצם.
ואם לא סומכים על כלום, אז לא סומכים על כלום...

אתה קורא מחקרים עם משקפיים מיוחדות

חד-כיווניות שסיפק לך סומך, או משהו?

בוא ונראה לגבי המחקר של בורבכר (Burbacher) :
1. זה 41 נדגמים יותר ממה שהיה לפני המחקר שהיה - אפס. לא בדקו אפף פעם את ההתנהגות האתיל-מרקורי בדם ובמוח בצורה שהמחקר הזה בדק. רק מראה לך כמה ה-FDA ידע על אתיל-מרקורי כשהחליט להכניס הרבה ממנו לחיסונים בשנות ה-90.

2. יופי שנראה לך. החוקרים טוענים שנתנו מנות אקוויולנטיות למשקל הקוף ולהתפתחות המואצת שלו בהשוואה לתינוק אנושי. אז זרקת רפש סתם. יופי.

3. אז מה?

4. המשפט הזה שהבאת אומר שהכספית בחיסונים בטוחה יותר כי היא מתנקה מהגוף מהר יותר ממתיל מרקורי מראה דבר אחד: אתה סלפן ושקרן במכוון. מדוע לא הבאת את הקונטקסט של המשפט הזה שמדבר על התנקות מהדם? הנה הפיסקה במלואה:
Total Hg derived from im thimerosal is cleared from the infant M. fascicularis much more quickly than MeHg. The washout T1/2 of total blood Hg after im injections of thimerosal in vaccines is much shorter than the T1/2 of MeHg (6.9 vs. 19.1 days). These results support the earlier conclusion of Magos (2003) that Hg is cleared from the body faster after the administration of ethylmercury than after the administration of MeHg. More interestingly, the washout blood Hg T1/2 in the thimerosal-exposed infant macaques (7 days) is remarkably similar to the blood Hg T1/2 reported for human infants injected with thimerosal-containing vaccines reported by Pichichero et al. (2002).

זה מה שנקרא cherry picking וזו דוגמה מכוערת במיוחד לכך, במיוחד לאור הנקודות הבאות.

5. שוב ציטוט משפט חלקי וסילוף מכוון. התמירוסל "לא נשאר במוח"? שכחת לציין שמה שנשאר במוח לאורך זמן הוא הכספית האנאורגנית - נשארת במשך חודשים רבים במוח:
Results from these studies indicated higher inorganic Hg concentrations in the brain 6 months after MeHg exposure had ended, whereas organic Hg had cleared from the brain.
בעוד שהספית האורגנית מתנקה מהגוף מהר יחסית (קודם מהדם ואח"כ מהמוח) הרי כספית אנאורגנית נתקעת שם חודשים ואולי שנים.

6. שוב סילוןף שקרי ומכוער. התמירוסל אולי מתפנה יותר מהר מהמוח במונחים מוחלטים (בהשוואה למתיל-מרקורי) אבל הוא דווקא משאיר יותר כספית אנאורגנית מהמתיל-מרקורי! כלומר, התמירוסל משאיר במוח כספית יותר כספית לטווח-ארוך - פי שניים!
There was a much higher proportion of inorganic Hg in the brain of thimerosal monkeys than in the brains of MeHg monkeys (up to 71% vs. 10%). Absolute inorganic Hg concentrations in the brains of the thimerosal-exposed monkeys were approximately twice that of the MeHg monkeys.

7. עוד סילוף מגעיל כאילו המחקר אומר שהתמירוסל בטוח. אבל מה הסיכום של המחקר? שהתמירוסל בהחלט לא קיבל אור ירוק ושדרושים בדחיפות עוד מחקרים בנושא:
Knowledge of the biotransformation of thimerosal, the chemical identity of the Hg-containing species in the blood and brain, and the neurotoxic potential of intact thimerosal and its various biotransformation products, including ethylmercury, is urgently needed to afford a meaningful interpretation of the potential developmental effects of immunization with thimerosal-containing vaccines in newborns and infants. This information is critical if we are to respond to public concerns regarding the safety of childhood immunizations.

--------------------
אני חייב להגיד שבא לי להקיא ממך, וקסי. הסילופים שלך כ"כ פאתטיים ועלובים, אבל בעיקר מכוערים.

למעלה