כפי שהגדירו אותך - אינדוקטרינציה וודאית
אתחיל מהסוף מהמאמר השני שבכלל הייתי המומה שכתבת את הדברים הנכונים ובנשימה אחת הפחתת את ערכם ואני אצטט "בבדיקות של כספית בדם, בצואה ובשאר נוזלי הגוף נמצא שרמת הכספית ירדה לרמה טרום החיסון תוך עשרה ימים. מכיוון שכמו במקרה של הילדים האוטיסטים ... לא ניתחו את המוח של התינוקות שהשתתפו במחקר, אנחנו לא יודעים כמה נשאר במוח" (הדגש שלי
)
האם קראת את מה שכתבת?
שכחת במקרה
שכספית למשל היא ליפופילית מאד ועוברת מחסומים שומניים בקלות וכך גם את ה-BBB ובמיוחד בתינוק שזה עדיין פתוח? ועוד יותר חמור בפגים
היכן "עיקרון הזהירות המונעת" שדברנו עליו באריכות בשרשור הקודם?
--------------
אחזור למאמר הראשון, למרות שבאמת שאין צורך לאחר המאמר הקודם
2. שים
שנתנו כאן את כמות הכספית ביחס למשקל הגוף, אך להזכירך, בחיסונים כולם מקבלים אותו מינון, קרי פג ותינוק מקבלים אותו מינון כמו של מבוגר, למעט בחיסון ה-HBV שזה חצי מינון ממבוגר, אך עדיין אותו מינון כמו של ילד ששוקל פי 10 במשקל ואולי אף יותר במקרה של פגים.
5. שוב, כמו במאמר הקודם, היהירות שלך והזלזול שלך במשפט "שאומר שהטימרוסל בקושי מגיע למוח, וגם אז הוא לא נשאר שם"
שוב, שכחת שמדובר בתינוקות ועוד יותר חמור בפגים?
האם אתה יכול לכמת את ה"בקושי" ולכתוב בוודאות שזה לא מזיק?
6. כנ"ל, הפחתת ערך של הכמות המגיעה למוח "הטימרוסל מתפנה מהר יותר מהגוף, ועל כן מגיע פחות ממנו למוח"?
--------------
אסיים
שבפעם הבאה תעשה הגהה על מה שאתה כותב ואם אתה לא מסוגל, אז תן לאשתך לעשות לך
אתחיל מהסוף מהמאמר השני שבכלל הייתי המומה שכתבת את הדברים הנכונים ובנשימה אחת הפחתת את ערכם ואני אצטט "בבדיקות של כספית בדם, בצואה ובשאר נוזלי הגוף נמצא שרמת הכספית ירדה לרמה טרום החיסון תוך עשרה ימים. מכיוון שכמו במקרה של הילדים האוטיסטים ... לא ניתחו את המוח של התינוקות שהשתתפו במחקר, אנחנו לא יודעים כמה נשאר במוח" (הדגש שלי
האם קראת את מה שכתבת?
שכחת במקרה
היכן "עיקרון הזהירות המונעת" שדברנו עליו באריכות בשרשור הקודם?
--------------
אחזור למאמר הראשון, למרות שבאמת שאין צורך לאחר המאמר הקודם
2. שים
5. שוב, כמו במאמר הקודם, היהירות שלך והזלזול שלך במשפט "שאומר שהטימרוסל בקושי מגיע למוח, וגם אז הוא לא נשאר שם"
שוב, שכחת שמדובר בתינוקות ועוד יותר חמור בפגים?
האם אתה יכול לכמת את ה"בקושי" ולכתוב בוודאות שזה לא מזיק?
6. כנ"ל, הפחתת ערך של הכמות המגיעה למוח "הטימרוסל מתפנה מהר יותר מהגוף, ועל כן מגיע פחות ממנו למוח"?
--------------
אסיים